ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΡΤ! Ο σεξιστικός τίτλος για τα κορίτσια και τα μαθηματικά γίνεται viral (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
koritsaki-1300-600x275

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγη ώρα η φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού στην ΕΡΤ προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων.

Το κοριτσάκι που βραβεύτηκε στον διαγωνισμό «Ο Μικρός Ευκλείδης» εμφανίστηκε σε εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης για να μιλήσει για το κατόρθωμα μου.

Και ενώ οι παρουσιαστές εξηγούσαν ότι τα κορίτσια είναι καλά στα Μαθηματικά (!) πηγαίνοντας τον σεξισμό σε άλλο… επίπεδο, κάτω από το κοριτσάκι υπήρχε η λεζάντα «και τα κορίτσια είναι καλά στα Μαθηματικά».

Η μικρή Λουίζα όταν ρωτήθηκε για την επιτυχία της απάντησε πως «είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά εντάξει πιστεύω ότι προσπάθησα αρκετά και η προσπάθεια μου απέδωσε».

«Εσείς τα κορίτσια είστε τελικά πιο έξυπνα» είπε ο παρουσιαστής και η μικρή Λουίζα δεν του απάντησε καν!
koritsaki-1-715x397-600x333

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι γυναίκες είναι σκράπες στα μαθηματικά, στις εποστήμες και τα τεχνικά επαγγέλματα, είναι γνωστό αυτό, όπως οι άντρες δεν ειναι καλοί στο να φροντίζουν μωρά. Η θηλυκοποίηση της κοινωνίας το μόνο που μπορεί να φέρει είναι υποταγή στο ισλάμ. Βασικό χαρακτηριστικό των επεκτατικών πολιτισμών είναι ότι οι γυναίκες έχουν την φυσική τους θέση, η φεμινιστικοποίηση φέρνει την υπογεννητικότητα και την εξάλειψη του πολιτισμού.

    1. Α ΚΑΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ?(?ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ) ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΦΗΥΡΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΠΡΩΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΕΥΡΙΣΥΤΕΧΝΙΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ Κ ΛΙΓΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ Η ΚΥΡΙΑ) ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Ε ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΜΑΘΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ?

Comments are closed.