Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα – Επιχείρησε να «πατήσει» δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να του κόψουν κλήση (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
lar

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στο κέντρο της Λάρισας. Όλα έγιναν λίγο πριν τις 8, όταν δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Λαρισαίων επιχείρησαν να βεβαιώσουν κλήση σε ένα ασημί Mercedes στην οδό Βενιζέλου, στο ύψος της Φιλελλήνων.

Ενώ έχουν μπει μπροστά από το όχημα προκειμένου να βεβαιώσουν παράβαση, ο οδηγός αποφασίζει να επιταχύνει απειλώντας ουσιαστικά να τους… «πατήσει», παρότι έβλεπε πως είχαν τοποθετήσει τα χέρια τους στο καπό. Στη συνέχεια μάλιστα, πατάει περισσότερο το γκάζι και με θράσος απομακρύνεται προς την οδό Κύπρου στην Κεντρική πλατεία! Όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών, αλλά κυρίως των δύο ιδιαίτερα ψύχραιμων στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι τελευταίοι ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκο που με τη σειρά του ζήτησε από την Αστυνομία τον άμεσο εντοπισμό του οδηγού. Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr αυτό έχει συμβεί από τις αρχές και αναμένεται να ακολουθήσουν τα περαιτέρω αφού οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί υπέβαλαν μήνυση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χρειάζεται κανονική αστυνομία, πάει και τελείωσε. Να γίνει ενα τμήμα στην ΕΛ.ΑΣ για αυτή την δουλειά, όπως είναι η τουριστική αστυνομία. Η δημοτική αστυνομία ποτέ δεν έγινε, ούτε θα γίνει αποδεκτή απο τους πολίτες. Μια ζωή είναι μια υπηρεσία που ελκύει μίσος, χλευασμό κλπ…

Leave a Response