ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ!Ο Νίκος Γκάλης μπαίνει στη Βουλή….;

Κοινοποίηση:
gkalis-620x330

Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να πείσει τον Νίκο Γκάλη να πολιτευτεί.

Έγιναν προσπάθειες για συνάντηση Μητσοτάκη με τον “Γκάνγκστερ”.
Ο Νίκος Γκάλης είναι ένα όνομα που κάνει «γκελ» στον κόσμο, με τη Νέα Δημοκρατία να κάνει κινήσεις τον τελευταίο καιρό για να τον πείσει να πολιτευτεί. Ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον «Γκάνγκστερ» υπάρχει ένα πολιτικό «φλερτ», το οποίο δεν αποκλείεται να καταλήξει σε «γάμο».
Σύμφωνα με το ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», έχουν έρθει στο προσκήνιο σενάρια για πιθανή παρουσία του Νίκου Γκάλη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του «Θεού» του μπάσκετ μπλέκεται με την πολιτική, καθώς και στο παρελθόν έχει υπάρξει προσέγγιση.
Συγκεκριμένα, είχε γίνει προσέγγιση στον Νίκο Γκάλη από συνεργάτη του Μιλτιάδη Έβερτ το 1996, ενώ το 2009 είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία, λόγω της παρουσίας του «Γκάνγκστερ’ σε εκδήλωση του ευρωβουλευτή, Μαργαρίτη Σχοινά.
Οι προσπάθειες της Νέας Δημοκρατίας για συνάντηση Μητσοτάκη-Γκάλη
Σύμφωνα με το «Secret» έγιναν προσπάθειες από τη Ν.Δ. για συνάντηση Μητσοτάκη-Γκάλη κατά την πρόσφατη άνοδο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μην το κανεις αυτο…εισαι αγαπητος ως ο Νικος Γκαλης ο πατερας του Ελληνικου μπασκετ
    Μην εξευτελιστεις σαν τα ανθρωπαρια τους βολευτες πολιτικους… δεν εισαι σαν αυτους.

  2. Νίκ, μην ξεφτιλιστείς και ταυτίσεις το όνομα σου με το διαπλεκόμενο τόξο.
    Κατέβα στην πολιτική όταν απαλλαγούμε από τον πολιτικό συρφετό.

  3. Ο Μητσοτάκης είπε θα πάει με τους καλύτερους τώρα δεν ξέρω τι εννοούσε νομίζει ότι πάει σε αγώνα μπάσκετ αν ο κόσμος είναι τόσο χαζός έτσι να ψηφίζει άτομα της δημοσιότητας και να περιμένει κάτι καλό τότε ας φάει ότι ψηφίζει. Εγώ θα έλεγα στο κόσμο να ψάξει αλλού να βρει λύσεις σε αυτούς που είναι έξω απο το σύστημα και όχι μέρος του συστήματος. Στην Ελλάδα η δημαγωγία πάει σύννεφο και ο κόσμος συνεχίζει να υποφέρει. Μην ψηφίζετε αυτούς που σας κατέστρεψαν ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ κτλπ

  4. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΝΙΚ ΓΚΑΛΗΣ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΤΗΝ ΦΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ . Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ .

Comments are closed.