Πειθαρχικό κανένας; Ρε αξιωματικοί της αστυνομίας δε ντρέπεστε; Εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. στο Gay Pride! Ζήτησε «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» απ’την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Όλα τα είχε το φετινό Gay Pride, ακόμη και την… αστυνομία.

Δεν κάνουμε πλάκα, στη διαδήλωση του Σαββάτου τον λόγο πήρε για χαιρετισμό ο υπαστυνόμος Μιχάλης Λώλης, ανοιχτά ομοφυλόφιλος.

Ο εν λόγω αστυνομικός έκανε μια «απολογία» για την «ομοφοβική» αστυνομία και ζήτησε συγγνώμη υποσχόμενος ότι θα κάνει τα πάντα για να την αλλάξει.

Δείτε τα όσα είπε ο κ. Λώλης στην ομιλία του:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΥΧΗΘΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ…. Ε, ΒΕΒΑΙΑ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ………

  2. Αρχιεπισκοπε Ιερωνυμε,θα κανης μηνυση στη λουγκρα για προσβολη των ιερων & οσιων μας,οσον αφορα το μερος που τοποθετησε την εικονα του Αγ.Νικολαου;

  3. Τις προασπίσεις στο σπιτακι σου ψώλη ρώλη πουστροκώλη ή οπως αλλιως σε λενε με τις άλλες τις αρχιδοπιαστρες που ηταν διπλα

  4. Είναι τυχερή που δεν υπάρχει πια η ΕΑΤ-ΕΣΑ

  5. Η ΜΠΑΤΣΟΛΟΥΓΚΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ…???? ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ …??? ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ…!!!

  6. Η αστυνομια πρεπει να αλλαξει ονομα σε πουστρομια.Θα της πηγαινει καλυτερα.

  7. ΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΑ!

  8. Άντε και αρχηγός της αστυνομίας……….η αμόρφωτη λούγκρα αγνοεί τι σημαίνει αξιωματικός,αρχηγέ ΕΔΕ άμεσα και ποινή αυστηρή.

Comments are closed.