ΠΑΝΙΚΟΣ στο ΣΥΣΤΗΜΑ: Η δυσάρεστη έκπληξη στις κάλπες είναι δεδομένη – Η Χρυσή Αυγή θα είναι ο νικητής των εκλογών!

Κοινοποίηση:
imia

Διαβάστε το άρθρο του δημοσιογράφου των «Νέων» Δημήτρη Μανιάτη, ο οποίος υπό τον τίτλο «Οι νικητές των εκλογών» γράφει, συν τοις άλλοις, τα εξής: 

«Βράδυ Σαββάτου στη Βουλή. Συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Οι βουλευτές και οι άνθρωποι όλων των αντιπολιτευόμενων κομμάτων εκτιμούν με καχυποψία: “Εκλογές”.

Κι όμως, αυτοί που δεν ρωτούν ή δεν εκτιμούν πως θα έχουμε άμεσα εκλογές είναι και αυτοί που πραγματικά θα ευνοηθούν από αυτές. Ποιοι είναι; Είναι η Ακροδεξιά. Τα βουβά ποτάμια της οργής και του θυμού έχουν πάψει προ καιρού να περνούν μέσα από τις κλασικές εκπεφρασμένες διόδους. Η «παράξενη σιωπή» της Χρυσής Αυγής και η εθελούσια απόσυρσή της από τον ακραίο ακτιβισμό δεν είναι τυχαία, για να δεχθώ, ως εξαίρεση έστω, τη χθεσινή εισβολή χρυσαυγιτών σε εκδήλωση της ΕΣΗΕΑ για την προστασία των μειονοτήτων.

Προσελκύει κόσμο, ουδετεροποιεί τις αιχμές της (κρατώντας τες ή μετασχηματίζοντάς τες). Η Χρυσή Αυγή σήμερα μοιάζει να διανύει μια μετάβαση «ωρίμανσης». Μην παρεξηγηθώ: μιλώ για μια μεταστροφή της πρακτικής της, μια άμβλυνση της εικόνας της. Για να επανέλθει πιο εφιαλτική. Το παγκόσμιο ρεύμα μπορεί να διαφοροποιείται ανά τόπο, χώρα, λαό. Ο παρονομαστής είναι ίδιος. Η μετατόπιση της ατζέντας είναι προς το αντιδραστικότερο. Η δυσάρεστη έκπληξη στις κάλπες θα είναι δεδομένη. Να μια δύναμη λοιπόν που δεν βιάζεται για εκλογές, αλλά είναι και απόλυτα έτοιμη από καιρό».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. OTI KAI NA ΛΕΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ

  2. ΜΑΝΑΒΗΣ Γιατι δεν πας κομμουνι να τα πης ο ιδιος στον ΚΑΣ μηπως φοβασαι οτι θα σου στραγγιξη και την τελευταια σταγωνα τουρκικου αιματος που εχεις μεσα σου προδωτη?

  3. Θά πέσει πάλι απίστευτη νοθεία από τούς Εβραίους τής singular logic.Μέ τίς εκλογές δέν πρόκειται νά λυθούν τά προβλήματά μας.Αν υπήρχε περίπτωση μέ τίς εκλογές νά άλλαζε η κατάσταση,νά είσαστε σίγουροι πώς θά είχαν καταργηθεί πρό πολλού.

  4. Εδώ στην Κρήτη , τουλάχιστον φοβάμαι πολύ την καταστροφή των ψήφων.
    Και τι εννοώ… σκίσιμο και στα άκυρα με συναίνεση όταν δεν υπάρχει εκλογικός αντιπρόσωπος είναι το συνηθέστερο αλλά τα πρασινορόζ πουτανάκια του τόπου μου σκαρφίζονται κι άλλα. Στις προηγούμενες εκλογές έχω επιβεβαιωμένες αναφορές για 4 (τέσσερις) ψήφους της Χ.Α. που εξαφανίστηκαν στο τελικό αποτέλεσμα. Δεν ήμουν εκεί στην καταμέτρηση για να ξέρω τι ακριβώς συνέβη αλλά και τη δική μου ψήφο μάλλον την εξαφάνισαν….

  5. Αδέλφια επιτέλους ας ενωθούμε κι αυτή τη φορά να σκεφτόμαστε οτι δεν πάμε στις κάλπες να ψηφίσουμε αλλά για να πολεμήσουμε και να νικήσουμε,έναν πόλεμο που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια …ΧΑ μέχρι να ξεβρωμίσει ο Ιερός μας Τόπος!

  6. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

  7. Εχει αρχισει ενας νεος γυρος λασπολογησης της ΧΑ απο τα μεσα μαζικης αποβλακωσης,με αφορμη και καλα τη δηλωση Παρασκευοπουλου και την παρεμβαση μελων της ΧΑ στην ΕΣΗΕΑ.Πραγματικα η αιτια ομως ειναι η ανοδος της ΧΑ που την φερνει και στη 2η θεση σε συνδυασμο με την κατακορυφη πτωση του ΣΥΡΙΖΑ.Το τι λενε καθε μερα για τους “ναζι,φασιστες,δολοφονους” κλπ δε λεγεται.Με αυτο που ειπε ο Παρασκευοπουλος (οτι η ΧΑ ειναι ευπροσδεκτη αν θελει να γινει “δημοκρατικη”,σαν τα μουτρα τους δηλαδη) ασχολιουνται συνεχεια.Με το αλλο που ειπε για αποποινικοποιηση του καψιματος της Σημαιας,ουτε κουβεντα.Τσουζει και ζωματαει η ΧΑ βρωμεροι “δημιοκρατες” ετσι;

    1. Το χθεσινό ξύλο και ξεβράκωμα στο Περιστέρι δεν σας χάλασε. Περαστικά στον Κάσι, πες του με ρέγουλα τα ψυχοφάρμακα. Από μικρός τις μάζευε στο Αιγάλεω, τώρα γνώρισε και την δίπλα γειτονιά.

      1. Εσεις ρε τουρκοσπορα απλυταρια τρεχατε σαν τις κοτες.Υπαρχει και βιντεο..Γκεμπελακια μαστουρωμενα,ετσι θα τρεχετε παντα.Προδοτες γυφτοκατσαπλιαδες.

  8. ΣΑΦΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΘΑΝΗ

  9. Ελλαδα η χωρα των πιθηκων(απο το πλανητης των πιθηκων) εαν βγουν θα τους καλοπιανουμε με μπανανες,μπανανα και κωλοτουμπα ο χρυσαυγιτης.

    1. Ελλαδα η χωρα των πιθηκων(απο το πλανητης των πιθηκων) εαν βγουν θα τους καλοπιανουμε με μπανανες,μπανανα και κωλοτουμπα ο συριζαυγιτης.

  10. H ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ……..

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ………

  11. Μετα απο αυτο που ακουσαν και ειπε ο Τσιπρας στην Νησιρο οτι θα στησει τις υποδομες για λαθροπροσφυγες με ντε και καλα την δικαολογια οτι θα φερει αναπτυξη στα νησια
    με χερια ποδια και κεφαλι στη καλπη θα πανε οι Ελληνες να ψηφισουν ΧΑ ..εγω το ειπε το Σεπτεμβρη ειχε βγει Χρυση Αυγη και το κουκουλωσανε το θεμα για αυτο ολοι απορουνε πως εγινε και ψηφισανε Συριζα μετα την ξεφτιλα την μεγαλη με το δημοψηφισμα για αυτο τους γλυφει ο Τσιπρας..ειναι αναποφευκτο η Χρυση Αυγη θα βγει πρωτη τελικα αποδειχτηκε οτι ο μπαμπουλας και το φιδι απο το αυγο ηταν ο Τσιπρας και ο Κουλης απο πισω η ουρα..
    Θα ερθουν δυσκολες μερες με την ΧΑ κυβερνηση αλλα θα χαρειτε απο την π…..α που θα φανε οσοι μας εφτασαν σε αυτη τη κατασταση και επιτελους θα ξερουνμε πτωχευσαμε αει στο διαολο ευρω και ευρωπη …θα δειτε νο2 Ισλανδια..σε 1 χρονο θα μας παρακαλανε να παμε πισω..ενωθειτε κατω απο το Σταυρο και τη Σημαια μας..μονο ετσι θα σωθουμε…οπως το 1821 για του Χριστου τη Πιστη και την Πατριδα…

    1. Mε την Χρυση Αυγη θα ερθουν ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ…
      οχι τωρα που ολο το αδειαζουμε το πορτοφολι, κουτε, ε κουτε…

Comments are closed.