Άδεια η Αθήνα το Πάσχα: Όσοι έμειναν στην πρωτεύουσα, βίωσαν την εμπειρία της απόλυτης χαλαρότητας στο κέντρο της πόλης [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
ΩΣΩΣΔΩΣΔ

Η Αθήνα κυριολεκτικά άδειασε, εφόσον οι κάτοικοι της πρωτεύουσας την εγκατέλειψαν, προκειμένου να περάσουν στην ελληνική περιφέρεια τις ημέρες του Πάσχα.

Σε απόλυτους αριθμούς, από 06:00 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής έως τις 06:00 πμ του Μεγάλου Σαββάτου πέρασαν τα διόδια 440.296 οχήματα, περίπου 120.000 περισσότερα οχήματα σε σχέση με το 2023 (περίπου 310.000 οχήματα).

Φυσικά για όσους έμειναν στην πρωτεύουσα, το να περπατάς στο κέντρο την Αθήνας και να έχει απόλυτη ησυχία, οι δρόμοι να είναι εντελώς άδειοι και να υπάρχουν ελάχιστα ή καθόλου αυτοκίνητα σε κίνηση, παραπέμπει μεν σε πόλη-φάντασμα αλλά ταυτόχρονα σου δίνει την αίσθηση της χαλαρότητας και την απόλυτης ελευθερίας, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.



 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η Αθήνα άδεια με τους κάφρους να αλωνίζουν στους δρόμους και στα σπίτια..
    Η επαρχία τίγκα στα τρολλ που δείχνουν τι εστι ηλιθιος που μένει στην Αττική…
    Η επαρχία να βρωμάει βοθρυλα, μια και το αποχετευτικο είναι για κλάματα… αυτά τα ωραία και έπεται Η επιστροφή των άγριων..
    Από την άλλη με 2+ ευρώ την βενζίνη, διοδια, ακρίβεια στα πάντα, όλοι ρωτούν, που βρίσκουν λεφτά για διακοπές, κάθε τρεις και λίγο.. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ;; Ιδού η απορία…

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.

Leave a Response