Ο Γεωργούντζος περιγράφει το «μαϊμού» πέναλτι! Δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας… (BINTEO)

Κοινοποίηση:
geo

. Ο Γεωργούντζος περιγράφει το πιο αστείο πέναλτι όλων των εποχών που κέρδισε η Καλαμάτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αυτο το κορακι περνει κανα χιλιαρικο το παιχνιδι απο τις ομαδες και κανα πεντακοσαρικο οι βοηθοι και ο παρατηριτης ο καθενας ξεχωριστα αλιος δεν σφυραει.. βλεπε ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ τι επαθε λογο οικονομιων.
    Στο θεμα τωρα αναρωτιομαστε γιατι η σουπερ λιγκα ειναι μπουρ@@λο,γιατι οι μικροτερες κατηγοριες ειναι τα μαγαζακια της.Αυτος δεν πρεπει να ξαναπατηση γηπεδω ο διαιτητης ειναι επικινδινος για την συμφορα που μπορει να προκαλεση.

  2. Ως φανατικός οπαδός της Μαύρης Θύελλας θλίβομαι μεν για τα χάλια της ομάδας μου τα τελευταία χρόνια, αλλά τέτοια πέναλτι δεν τα θέλω.

    Δυστυχώς, υπήρξαν 2 φάσεις πιο νωρίς, όταν το σκορ ήταν στο 0-0 που θα έπρεπε να είχαν δωθεί πέναλτι για την Καλαμάτα. Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρονιά είναι μια από τις πλέον θλιβερές για την ομάδα μου οπότε η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Όχι όμως να μας δίνουν και ανύπαρκτα πέναλτι. Έχουμε και αξιοπρέπεια.

  3. Αυτο δεν ειναι μαιμου πεναλτι ειναι Γκοτζιλας,ρε τι εχουμε παθει.

  4. Πεναλτάρα , τον γκρεμίζει κάτω ο ματιανός ! Το είδα από άλλη λήψη και είπα ”πάλι καλά” που μπόρεσε και σηκώθηκε ξανά το παλικάρι ….

  5. κατι ατομα σαν αυτο το καθηστεριμενο ποδοσφαιριστη του κωλο πηγαν το ελληνικο ποδοσφαιρο 500 χρονια πισω.

  6. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΟΡΓΟΥΤΖΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ…

  7. Μπορει να ναι υπερβολικος αλλα δεν εχει αδικο….
    Δεν μπορει να ειναι διαιτητης καποιος που σφυραει ενα πεσιμο πεναλτυ..

Comments are closed.