Οι Γερμανοί μιλούν για διαδικασία αναχαίτισης – τι μας κρυβει το ΓΕΕΘΑ;

Κοινοποίηση:
miraz

«Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία ψάχνει έναν πιλότο της», γράφει το γερμανικό δίκτυο N-tv.

«Ένα Mirage-5 που πετούσε πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος κατέπεσε στη θάλασσα λίγο πριν προσγειωθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Σκύρου. Ο Έλληνας πιλότος συμμετείχε σε διαδικασία αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών», γράφει το γερμανικό δίκτυο και προσθέτει:

«Τα δύο γειτονικά κράτη παλεύουν εδώ και δεκαετίες για τα κυριαρχικά δικαιώματα πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ???? ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΕΕΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΝΟΥΜΗΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ!!!!! ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

  2. Βρε γουρούνια γερμαναράδες ανιστόρητα όντα, το Αιγαίο ήταν πάντα ελληνική θάλασσα, είμαστε ο πιο αρχαίος λαός μαζί με Αιγύπτιους και Κινέζους, όταν εσείς ήσασταν ακόμα γορίλες στην ζούγκλα! Έτσι όπως το γράφουν είναι σαν να μας βάζουν στο ίδιο επίπεδο με τους τουρκαλάδες. Οι εισβολείς δεν έχουν δικαιώματα! Το Αιγαίο για τους Τούρκους θα μείνει όνειρο ή καλύτερα εφιάλτης γιατί εκεί θα πνιγούνε ως τροφή για τα σκυλόψαρα. Ας προσφέρουν και αυτοί κάτι, ως τώρα μόνο καταστρέφουν, η λέξη δημιουργία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους όπως και ο πολιτισμός.

Comments are closed.