ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞ. ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ 16ΧΡΟΝΗ ΡΑΦΑΕΛΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κοινοποίηση:
rafaela1

 

Δεν διαφώτισε την κοινή γνώμη με όσα είπε σε τηλεοπτικούς σταθμούς η μητέρα της 16χρονης μαθήτριας, Ραφαέλας, η οποία φέρεται να έχει εξαφανιστεί εδώ και 48 ώρες. Η μάνα του κοριτσιού-άγνωστο για ποιους λόγους απέφυγε να διευκρινίσει εάν το κορίτσι είχε φίλους ή φίλες που την επηρέαζαν το τελευταίο χρονικό διάστημα αρνητικά γύρω από τις σκέψεις που έκανε για τη ζωή της και τον τρόπο επικοινωνίας της με το σχολικό ή μαθησιακό περιβάλλον. Αρκέστηκε μόνον να αναφέρει ότι το κορίτσι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τις τελευταίες μέρες, είχε υποστεί γαστρεντερίτιδα και είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της πόλης που κατά διαβολική σύμπτωση έπαιξε σημαντικό ρόλο  στην υπόθεση εξαφάνισης του Άλεξ η οποία συνέβη τον Μάρτιο του 2006 και ακόμα δεν έχει εξιχνιαστεί αφού το παιδί δεν εντοπίστηκε πουθενά νεκρό ή ζωντανό. Μια βρωμερή ιστορία η οποία προσέβαλε βαθύτατα την οργανωμένη τοπική κοινωνία και έπληξε το κύρος της ανίκανης τοπικής αστυνομίας και των τότε στελεχών της. Μαρτυρία κατοίκου της πόλης που ανέφερε ότι είδα το κορίτσι κοντά σε ΚΤΕΛ, εξετάζεται αλλά άγνωστό είναι εάν αξιοποιείται.

rafaela2

φωτο: Η μητέρα της ανήλικης

Ως γνωστόν συναγερμός έχει σημάνει στην κλειστή κοινωνία της Βέροιας λόγω της εξαφάνισης του ανήλικου κοριτσιού.

Πιο συγκεκριμένα, στις 3-12-2013 στην περιοχή των εργατικών κατοικιών (κοντά στο 4ο λύκειο) Βέροιας εξαφανίστηκε η μικρή Ραφαέλα, ηλικίας 16 ετών, ύψος 1.68, αδύνατη με σιδεράκια στα δόντια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φορούσε μαύρο γκρί κολάν, μπέζ μπότες, σιέλ φούτερ μπλούζα και λευκό καρό μπουφάν.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με το αστυνομικό τμήμα της Βέροιας ή στα τηλέφωνα 6976888806 και 6983930729. Είναι ζήτημα εκτάκτου ανάγκης!!! Ήδη, από νωρίς το απόγευμα αστυνομικοί της Α.Δ.Ημαθίας χτενίζουν ολόκληρο το νομό για την ανεύρεσή της…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. με κανα αλβανο θα γκομενιζει και αυτη,σαν το αλλο ανηλικο περσυ και την πατρινια που εσφαξαν στη πατρα προχτες

Comments are closed.