ΜΥΛΟΣ στο δελτίο του Μυλωνάκη! ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΑΠΕΣ του Στέφανου Χίου! – “AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στην κομμουνίστρια Μακρή από ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! Διαβάσε το Ραχήλ μπας και ισιώσεις!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
raxil-o-tsipras-proswpika-me-ekopse-apo-ta-panel_2.w_hr

“Σε καταχάρηκα απόψε στο artdeltio με αυτά που είπες για ”τα καλά παιδιά”(κατά του κ.Μυλωνάκη-αφελείς η εκτίμηση του) τους αντίχριστους.
Ότι αν ήταν στην Σαουδική Αραβία(σουνίτες που μισούν σφόδρα τον Χριστό) εκεί που έχουν τα πόδια θα τους στεκόταν και το κεφάλι.
Καλό είναι να το ακούσουν και οι ίδιοι(ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ), αυτό.
Για την κομουνίστρια Μακρή,είναι ολοφάνερο ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ. Αν περνάει από το χέρι σου,στείλε τις αυτό το link,μπας και θα ισιώσει κάπως.
Καλό σου βραδύ”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Συγκρατούμενος του Μπελογιάννη ξεσκεπάζει το ανθελληνικό ΚΚΕ: Εργαστήκαμε για την προώθηση των σκοπών της Σοβιετικής Ένωσης

Άρθρο – φωτιά έγραψε σε εφημερίδα ο συγκρατούμενος, συγκατηγορούμενος και συγκατάδικος του Μπελογιάννη, Τάκης Λαζαρίδης, ο οποίος τότε γλίτωσε την εκτέλεση μονάχα εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του.
Σας παραθέτουμε επίμαχα αποσπάσματα από το άρθρο του:…
«Η τραγωδία μας, που είναι βέβαια και τραγωδία του Μπελογιάννη, συνίσταται στο ότι νομίζαμε ότι νομίζαμε ότι πολεμούσαμε για υψηλά ιδανικά, ενώ στην πραγματικότητα πολεμούσαμε και δίναμε την ζωή μας για την προώθηση των στόχων της σοβιετικής εξωτερικής πολιτικής…»
«Είχαμε κάθε δικαίωμα να θυσιάσουμε τη ζωή μας καταπώς θέλαμε, δεν είχαμε όμως κανένα δικαίωμα να θυσιάσουμε τις ζωές αθώων συμπατριωτών μας.
Δεν μας πρέπουν, λοιπόν, τιμές και μνημεία. Και αντί για εγκαίνια μνημείων, που ως μόνο αποτέλεσμα έχουν να διχάζουν και να αναζωπυρώνουν τα πάθη και τα μίση του παρελθόντος, θα έπρεπε εμείς οι παλιοί κομμουνιστές, και μαζί ο Τσίπρας και η παρέα του, να κρύψουμε το πρόσωπο από ντροπή και να κλάψουμε πικρά για το αδικοχαμένο αίμα των δικών μας αλλά και των αδελφών μας της άλλης πλευράς»
«Πολέμησε στον Εμφύλιο, αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον οποίον ήμασταν εμείς. Και όταν λέω εμείς, εννοώ ο Ζαχαριάδης και η παρέα του, που δρούσαν πάντοτε κατ’ εντολήν της Μόσχας»
Το άρθρο του Τάκη Λαζαρίδη αναδεικνύει το πόσο ξενόδουλοι και πράκτορες ξένων δυνάμεων ήταν από συστάσεώς του, αλλά μέχρι και το τέλος του Συμμοριτοπολέμου οι εγχώριοι κομμουνιστές, ήτοι ο Σύριζα, το ΚΚΕ και οι λοιπές παραφυάδες του αριστερισμού.
Ο διάβολος όταν γεράσει γίνεται καλόγερος. Προφανώς ο παππούς ανησυχεί για την ψυχή του και βγήκε τώρα να μιλήσει.Αν τα έλεγε άλλος θα ηταν “φασίστας” !

skeftomasteellhnika.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΡΑΧΗΛ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ?ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ? ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΚΙ ΑΝΟΗΤΗ

  2. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ…ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΦΑ Ή ΒΗΤΑ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΡΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ .

  3. Φανερωθηκες και συ ρουφιανα ραχηλ τι κουμασι εισαι.ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΟΞΩ ΜΩΡΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ.ΘΑ ΦΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ.

  4. Αυτό το σκουπίδι, ψηφίστηκε από κάποια ζώα, επειδή παρίστανε την δεξιά πατριώτισσα, την εποχή που ήταν στην συμμορία του Καμμένου. Φάτε την στα μούτρα, εθνικόφρονες του πέοντα.

  5. ΝΕΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…ΦΡΕΣΚΑ …ΓΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ 46 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ…ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ….ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ.

  6. ΝΕΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……..ΦΡΕΣΚΑ…..

  7. Ξεσκεπάστηκε. Για τον σταλινικό υπηρέτη την Μόσχας Μπελογιαννή το μόνο που είχε να πει ήταν φασίστες, ταγματασφαλίτες και ανιστόρητοι. Η γνωστή κατάσταση αμόκ δηλαδή που πιάνει τους αριστεροκομμουνιστές όταν ακούνε την αλήθεια.

  8. Η Ραχήλ ούτε την τρύπα της δε θα βρει στην κάλπη

  9. Το άσχημο δεν είναι η γλώσσα που σου έβγαλε Στέφανε, το άσχημο είναι οτι λούφαξε μαζί με τον άλλο μαινταντό της νεας κλεπτοκρατίας όταν αναφερθήκατε στο τουρκοκάναλο και την αθλιότητά του προς τον Ιησού Χριστό…

  10. Ας έβαζε κανα-δυο και στις τρύπες του που μπάζουν… Ή μήπως δεν φτάνουν κανα-δυο;

  11. Η Ραχηλ μόνο για μπουκωμα είναι!

    1. Ποια ειναι η καταγωγη της ; ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΙΑΔΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ .

    2. Την λένε Ραχήλ και δεν φοράει σταυρό…από που να είναι άραγε…;

  12. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ……….ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ……..ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ……ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ,ΕΠΙΘΥΜΙΑ …….ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ……..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ………..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ……ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ……..ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΛΑΟΣ………..ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ………ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ……….

Comments are closed.