Μμμμμμ….! Μίλησε και ο Λόρδος! ΒΟΜΒΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ- «Πρέπει να….»

Κοινοποίηση:
9fb87372-cfc1-413f-a741-8bbdc0e70818_large_0-600x344

Την θέση πως η ώρα για τη δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Πληροφοριών,

κατά τα πρότυπα της CIA, έχει φτάσει, εξέφρασε, ο Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, σήμερα από τις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα ο Επίτροπος απαντώντας σε ερώτηση του real.gr για τις δικαιολογίες των κρατών μελών που επιμένουν να μην ανταλλάσουν νευραλγικής σημασίας πληροφορίες για την τρομοκρατία, παρά τα γεγονότα του καλοκαιριού, απάντησε πως «το βαθύ κράτος» αντέδρασε έντονα όταν πριν από δύο χρόνια ο ίδιος και η Κομισιόν πίεσαν προς αυτήν την κατεύθυνση – δηλαδή της δημιουργίας μιας ευρωπαϊκής υπηρεσίας πληροφοριών.

Ο Επίτροπος επέκρινε τα κράτη μέλη που συνδέουν το μεταναστευτικό με την τρομοκρατία για λαϊκισμό, και επανέλαβε τη θέση πως «αν η συνεργασία είχει προηγηθεί, τότε θα είχαμε αποφύγει πολλά από αυτά που συνέβησαν στη συνέχεια».

Ο Επίτροπος σημείωσε ότι «η ασφάλεια είναι μεν αποκλειστική αρμοδιότητα των κρατών μελών», όμως, υπάρχουν πολλά μέσα στη διάθεση των υπηρεσιών ασφαλείας που δεν έχουν αξιοποιηθεί επαρκώς.

«Το βαθύ κράτος ανθίσταται, όμως εμείς επιμένουμε», σημείωσε.

«Η Κομισιόν κινείται στη κατεύθυνση αυτή», διαβεβαίωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και κατι, αλλο. Το θεμα, περι ” Τρομοκρατιας”, θα παιζει, συχνα. Διοτι, μεσω αυτης, της … ” Καραμελλας “, θα υλοποιηθουν, τα Δολια Σχεδια τους. Ητοι. Η Παγκοσμια Ηλεκτρονικη Διακυβερνηση – την εχουν υποσχεθει αλλωστε, αλλα και υπογραψει, μεσω των Μνημονιων – που ως επακολουθα, θα εχει: Την καρτα Πολιτη αρχικα, τσιπακι μετεπειτα, κλπ., κλπ., κλπ. Και επι τη ευκαιρια, θα σας υπενθυμισω, οτι το Κονγκρεσσο των ΗΠΑ, εν ετει 2005, με Προσχημα, την ” Τρομοκρατια “, επεβαλλε την Καρτα, του Πολιτη. υ.γ Θαρρειτε, πως θα σταματησουν, απο μονοι τους;;; Γελιεστε. Εμεις Οφειλουμε, να τους σταματησουμε.

  2. … Εγκεφαλικος … Συναγερμος. Με τη μια. Βλεπετε, λειτουργω, συνδυαστικα και συνειρμικα. Και ετσι, συμπληρωνω, τα παζλ. Θα σταθω λοιπον, στην εξης, φραση του: ” Υπαρχουν, πολλα μεσα, στη διαθεση, των Υπηρεσιων Ασφαλειας “. Ρε συ Μητσο, γιατι κατι μου λεει, πως θες, να Προωθησεις, τα ” Συστηματα Ασφαλειας “, του Σορος;;; Για τα οποια, ελαχιστοτατοι – Υποθετω – πως γνωριζουν;; υ.γ Αλλωστε, εχει και προυπηρεσια, ο … Λιμοκοντορος, στα deals, απ οταν ηταν, υπουργος Υγειας. Και οχι μονον.

Comments are closed.