Με οκτώ αντικαταστάσεις «πέρασαν» οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ!!!

Κοινοποίηση:
19

Πέντε βουλευτές της ΝΔ και τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντικαταστάθηκαν κατά τη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας του υπουργείου Οικονομικών για τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ. Συγκεκριμένα, από τη ΝΔ…

αντικαταστάθηκαν οι: Γ. Κωνσταντόπουλος (από τον Γ.Πλακιωτάκη), Μ. Σενετάκης (από τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Θ. Μπούρα), Λ. Αυγενάκης (από τον υφυπουργό Νότη Μηταράκη), Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (από τον Κ. Κατσαφάδο) και Ντ. Μπακογιάννη (από τον Γ. Βλάχμπεη).

Από το ΠΑΣΟΚ αντικαταστάθηκαν τρεις βουλευτές: ο Νίκος Σηφουνάκης (από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Π. Ρήγα), Π. Σαλτούρος (από τον Γ. Ντόλιο) και Απ. Κακλαμάνης (από τον Γ. Δριβελέγκα).

Σημειώνεται πως η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται στη Λοζάνη και είχε ζήτησε η ίδια την αντικατάστασή της, ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε ενημερώσει για προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Μάξιμος Συνετάκης επικαλέστηκαν προσωπικούς λόγους και ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος λόγους υγείας.

Ο Νίκος Σηφουνάκης είχε δηλώσει ότι θα καταψηφίσει, οι Απόστολος Κακλαμάνης και Δημήτρης Σαλτούρος επικαλέστηκαν προσωπικούς λόγους.

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 95 βουλευτές, εκ των οποίων υπέρ ψήφισαν 51, κατά 38, ενώ έξι δήλωσαν παρών.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η δημοκρατια στο αποσπασμα!Μονον ετσι περναει το δογμα διαταζομεν και αποφασιζομεν!Οσο γι αυτους που αντικατασταθηκαν δεν εχουν τιποτε επανω τους;Μονο κριτικη εκ του ασφαλους στα πανελ ξαιρουν να κανουν;

  2. …Υπέρ ψήφισαν …ολόκληροι 51 νοματέοι….τζιχαντιστές!
    Ολόκληροι πενήντα ένας… από τους τριακόσιους…
    Δηλαδή το 17% της μιζοβουλής… η μειοψηφία αποφάσισε και…υπερψήφισε για 10.000.000 πολίτες πότε θα χάσουν τα σπίτια τους και πως θα πεθάνουν στο δρόμο!
    Ε? Καλό?
    Αυτό είναι η αχυρένια δημοκρατία στην πράξη…
    Στην ουσία πρόκειται για καθεστώς Β. Κορέας και κανονικά σήμερα ΑΝ κάποιοι …τρόφιμοι της μιζοβουλής είχαν φιλότιμο θα έπρεπε να φουντάρουν μαζικά απ την Ακρόπολη …
    ΑΝ είχαν φιλότιμο και δεν ήταν Ιούδες με μεγάλους μιζομάρσιπους…

  3. Φιλοτιμο δεν ξερω αν εχουν γιατι αυτο το εχουν μονο οι Ελληνες. Αλλα ολοι εσεις δεν βλεπετε οτι αυτοι απλα δεν ειναι Ελληνες; Το μονο οτι μιλανε Ελληνικα. Εχουν τοποθετηθει εκει για να φερουν σε περας την καταστροφη της Ελλαδας και πληρωνονται πολυ καλα για να το κανουν.
    Ποιος τους πειραζει;ποιος τους ενοχλει. Εχουν διαλυσει την Ελλαδα και ομως κυκλοφορουν ελευθεροι….. Μολις τελειωσουν θα πανε στις βιλλες τους να απολαμβανουν το εργο τους.
    Ξυπνατε!!!!! Μονο με το ντουφεκι θα σωθουμε οσο ειναι ακομα καιρος, γιατι συντομα θα αμολησουν τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να μας κοβουν τα κεφαλια. Θα παιρναμε εξω απο τα σπιτια μας και τα χωραφια μας και θα τα εχουν οι βρωμο πακιστανοι και ολοι οι υπολοιποι βρωμιαρεοι “παρατυποι μεταναστες” για να μην πω λαθρομεταναστες!!!!

  4. Να χαρώ εγώ δημοκρατία. Ρε λαμόγια τους βουλευτές θα τους αλλάζετε μέχρι να σας κάτσει ? Ρε Τόνυ γ@μησετο εντελώς αν είναι , άλλαξε το πολίτευμα σε αντικαθιστόμενη κοινοβουλευτική Βενιζελοκρατία

  5. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ………….
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;……………….

    1. Το φιλοτιμο τελειωνει οταν πεφτει το χρημα.

Comments are closed.