ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ “κύριε” Δένδια! ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ η Γεωργία Βασιλειάδου…

Κοινοποίηση:
17903880_10211117775532527_5718583501608882752_n

Aγαπητέ κ.Δένδια,   
Έχω τη τιμή να σας ενημερώσω πως το γυναικείο φύλο δεν είναι εμπόρευμα, δεν είναι αντικείμενο,

για να προτείνετε εσείς σε κάποιον , δημοσίως και δη από την αίθουσα του κοινοβουλίου, με ποια θα έπρεπε να πάει για ”κοκτέιλ”, ορμώμενος απο το ποια θεωρείται εσείς όμορφη και ποια άσχημη, για να χρησιμοποιείτε δηλαδή εσείς το όνομά της ώστε να ”διασκεδάσετε” την όποια επίθεσή σας σε κομματικό σας αντίπαλο, αποδίδοντας στις γυναίκες διακοσμητικό και χρηστικό ρόλο. Δεν είναι έργα σεξουαλικά εκτιμήσιμα, αγαπητέ. Είναι άνθρωποι. Απίστευτο ε; Κι όμως. Διαβάστε και λίγο Πλάτωνα, κ.Δένδια. Ειδικά τη Πολιτεία. Σε κάτι θα σας βοηθήσει. Δεν μπορεί. Το πιθανότερο είναι να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε απο κάποια (όχι όλα) στερεότυπα που κατοικοεδρεύουν στον εγκέφαλό σας.
Μάθετε επίσης κ.Δένδια πως η Γεωργία Βασιλειάδου, ήταν μια απο τις γυναίκες που στη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου, έπαιρνε μέρος σε εκδηλώσεις για να ανυψώσει το ηθικό των στρατιωτών, που πήγαιναν στο μέτωπο. Επισκεπτόταν τις κλινικές που νοσηλεύονταν οι τραυματίες , συμμετείχε σε οργανωμένες γιορτές του στρατεύματος, ήταν ιδιαίτερα φιλάνθρωπος και σίτιζε απορους και παιδιά. Τι κρίμα να μη ζεί σήμερα για να σας πει πως αν ήταν διαφορετική φυσιογνωμικά, πιθανόν να μην ήταν ο ίδιος άνθρωπος. Τι κρίμα που δεν ζει για να σας φτύσει.
Ντροπή σας κ.Δένδια.
Και ζητώ συγγνώμη για το ”κύριε”, μπροστά από το επώνυμό σας. Εκ παραδρομής μπήκε.
Και μεταφέρετε και στην κ. Ασημακοπούλου, τα θερμά μου ”συγχαρητήρια” που σας χειροκρότησε. Προφανώς στη ζωή της έχει μάθει να απολαμβάνει κάτι που εμείς οι υπόλοιπες γυναίκες απεχθανόμαστε: τον ρατσισμό εις βάρος του φύλου μας.

Maria Kiriakidoy

πηγή: press-gr.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ……….ΣΕ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ

  2. Τόσο ο Δένδιας όσο και η Ασημακοπούλου είναι συνώνυμα της πατσαβούρας. Τιποτένιοι και γελοίοι τύποι, ανάξιοι λόγου και μάλλον πολύ αξία τους δίνουμε με το να ασχολούμαστε με το τι είπαν, τι έκαναν και ποιος τους τουλούμιασε στο ξύλο (….γεια στα χεράκια του….)

  3. ΠΟΙΟ ΠΛΑΤΩΝΑ ΜΩΡΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ???? ΑΦΟΥ ΚΙ’ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ !!!!!!!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΡΕΝΑΡΙΖΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!!! ΑΛΛΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΚΥΡΙΑ Maria Kiriakidoy ΣΑΣ ΣΥΝΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΑΙΡΟΙ… ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΟΜΠΛΕΞ ΟΛΚΗΣ.. Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΗ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;; ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ … ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑ..

  5. Χειροκρότησε η Ασημακοπούλου; Ποια; Η βαφτησιμια του τέως;Αυτή που μπαστούνιαζε σε ο άνδρας της και έβγαινε μυξοκλαιγοντας στα κανάλια; Αυτή που έκανε βραδυνα μπάνια γιατί την ημέρα δεν τολμούσε να πάει στην παραλία; Αν έκανε βουτιά ο τόφαλος θα σήκωνε τσουνάμι γιαυτό και προτιμούσε στην ξάπλα. Μπαστουναβλαχα από τα Γιάννενα ο κόσμος σε έχει χε@ νη ενώ την ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ 37 χρόνια από τον θάνατον της ολοι την θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία . Εσένα βλάχα θα χε θύμαται κάποιος;

  6. ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΞΕΡΙΣ Ι ΦΟΤΟΓΡΦΙΑ ΗΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΒΗ ΕΧΙ ΠΟΥΛΑΔΑ !!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΓΟ ΟΤΑΝ ΙΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΟ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΔΙΛΟΣΑ ΓΙΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΙΡΑΝΕ ΑΕΡΟΠΡΙΑ ΚΑΙ ΙΜΟΥΝ ΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΦΣΑΛΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΙ ΛΑΡΙΣΑ ΕΠΙΔΙ ΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟ. ΞΕΡΟ ΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΣΚΙΣΙΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ ΜΕ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΕΤΑ ΣΤΙ ΓΗ ΣΙΓΑΣΙΓΑ ΚΑΙ ΙΧΑ ΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΙ ΤΙ ΠΠΟΥΛΑΔΑ ΟΠΟΣ ΣΤΙ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ

  7. Άλλος ένας κόπανος της Ελληνικής Βουλής.Επί υπουργίας του οι αποδράσεις με ελικόπτερα έγιναν μόδα.

  8. ΕΒΡΑΙΟΣ καλός δεν υπάρχει.
    Ντροπή σε όλους τους Κερκυραίους που τόσα χρόνια τον στέλνανε στον κυνοβούλιο.
    Ο πράκτορας των Ρότσιλντ επι το έργον.

  9. ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  10. ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΞΙΩΝ ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

    1. ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΑΤΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.

      1. ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!! ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ …

  11. Προβοκατωρ θα σε παρακαλουσα να γραψεις περισοτερα για τον δικηγορο των Ροτσιλντ
    και για την αλλη τήν χαζοχαρουμενηi

  12. Ο δένδιας άνδρας;Η ασημακοπούλου γυναίκα;Ας είμαστε ρεαλιστές…τουλάχιστον για μια φορά…απλά εβραίοι είναι και οι δύο…και τίποτε περισσότερο…

Comments are closed.