Μήνυση Φαήλου Κρανιδιώτη: Ζητά δίωξη του Μπουτάρη με τον αντιρατσιστικό νόμο! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Κοινοποίηση:
kranidiotis_fahlos_aftodioikisi

Mηνυτήρια αναφορά για να ελεγχθούν σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο ο Γιάννης Μπουτάρης, για το «χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή όχι Έλληνες» και ο πολιτευτής του Ποταμιού Γιάννης Κωνσταντίνου για αντίστοιχες δηλώσεις, κατέθεσε όπως είχε προαναγγείλει ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης.

«Αμ’ έπος, αμ’ έργον. Μία πράξη ηχεί δυνατότερα από 1000 λέξεις. Μόλις καταθέσαμε, μαζί με τον Γραμματέα Δικαιοσύνης της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Γιώργο Παλάζη, μηνυτήρια αναφορά, για να ελέγχθούν σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο ο Γιάννης Μπουτάρης, για το «χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή όχι Έλληνες» και ο πολιτευτής του Ποταμιού Γιάννης Κωνσταντίνου για το «ας μην χάσουμε τη χρυσή ευκαιρία όχι μόνο της απομυθοποίησης της δήθεν Γενοκτονίας αλλά και της κατάδειξης των ευθυνών των ίδιων των Ποντίων για τα δεινά που υπέστησαν τότε» δήλωσε ο κ. Κρανιδιώτης, δίνοντας το έγγραφο της μήνυσης στην δημοσιότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Απαράδεκτο από συνάδερφο δικηγόρο να μην ζητάει την εφαρμογή ιδιονυμου νόμου, αυτεπαγγέλτως διωκόμενο,

  2. Χίο γιατί ο Κρανιδιώτης δεν απαίτησε από τις δικαστικές αρχές να εφαρμόσουν αυτές τον νόμο,και έκανε μόνο μήνυση?
    Δεν γίνεται μήνυση σε νόμο που είναι ιδιονυμο και διώκεται αυτεπάγγελτα!
    Ο δε δια του τύπου έχει και χαρακτήρα αυτοφώρου,!
    Χθες αυτό έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης της Χρυσής Αυγής!

  3. Γιατί ο Κρανιδιώτης αντί να μηνύσει τον Μπουτάρη δεν ζήτησε από τις δικαστικές αρχές να εφαρμόσουν τον ιδιονυμο νόμο,που είναι και αυτεπαγγέλτως διωκόμενος και δια του τύπου αυτόφωρο?

  4. Σε αυτεπάγγελτα δια του τύπου και κυρίως ιδιονυμα αδικήματα δεν μηνυεις !
    Κάνεις ότι έκανε ο Αστυνομικός χθες !
    Εγκαλεις και απαιτείται από τις εισαγγελικές αρχές την εφαρμογή του νόμου,που δια του τύπου έχει και χαρακτήρα αυτοφώρου!
    Η κίνηση αυτή από δικηγόρο όπως ο Κρανιδιώτης δείχνει ότι δεν.ξερει που πάνε τα τέσσερα ,και ήρθε μετά την κίνηση του Χρυσαυγίτη Αστυνομικού

  5. Τιμή σου Γιάννη Μπουτάρη να σε μηνύουν τα σκουπίδια και ο απόπατος της Ελληνικής κοινωνίας, κατ’ επάγγελμα “πατριώτες”!

  6. ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΣΤΕ…
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΝΥΜΟ!
    ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ..
    ΟΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ..
    ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!

  7. Μπράβο ρε Φαήλο, επιτέλους βρέθηκε και κάποιος να κάνει αυτό
    που θα έπρεπε να έχουμε κάνει όλοι μας ! ! !
    Ενώ ξέραμε ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Μπουτάρη για τη γενοκτονία των Ποντίων ενέπιπταν στις διατάξεις του αντιρα- τσιστικού νόμου και ότι αυτός είχε ποινικές ευθύνες γι’ αυτό, αντί να πέσουν βροχή οι μηνύσεις σε βάρος του, κοιμόμαστε τον ύπνο του……δικαίου και αφήναμε το συγκεκριμένο να το παίζει και ως τιτανοτεράστιος ! ! !
    Τόσο πολύ μάλιστα που ακόμα και ό μεγάλος Ελληνάρας ( ! ! !) πρωθυπουργός να του προσφέρει κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και να τον λέει ότι είναι μια εμβληματική φυσιογνωμία, ο δε καλαμοκαβαλάρης να φιλοδοξεί να είναι δήμαρχος μέχρι την ηλικία των 100 ετών ! ! ! ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

  8. Στο αρχειο δικαστάκια, ξέρετε εσείς

  9. ναι ναι, για διαβαστε το τελειωμα….
    ΑΙΤΟΥΜΑΙ
    οπως διερευνησετε κι αξιολογησετε κατα τη κριση σας…. ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ…
    ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΩΞΗ!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ! ΚΩΘΩΝΙΑ!

  10. ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ….ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ν. ΔΟΥΛΟΥΣ …ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ…

  11. ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΛΟΥΛΗ Ε ΤΗς ΑΣΦΑΛΕΙΑς ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΙΛΕ….ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕς ΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑς ΑΛΛΑ ΕΩς ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΠΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ………………………….

  12. Αν και Σαμαρικος αυτη σου η κινηση ειναι πολυ σωστη

  13. μπραβο στον φαηλο!!!!
    πρεπει χιλιαδες ελληνες πατριωτες να κανουμε τωρα μαζικες μηνυσεις κατα του μισελληνα αρνητη γενοκτονιας να πληρωσει ακριβα τον εκθειασμο του γενοκτονου με τον δικο τους αντιρατσιστικο νομο!

    στεφανε τι εγινε με τον αλλον ρατσιστη μισελληνα γκευ μπατο που εβριζε τους ελληνες πριν λιγους μηνες που ελεγε /τι ωραιο το μοναστηρακι χωρις τους βρωμοελληνες κατι τετοιο τον ξεχασαμε αυτον που κρυβεται γιατι δεν εγιναν μαζικες μυνησεις?????????

Comments are closed.