Λιποθύμησε ο αξιωματικός υπηρεσίας από τη Δυσοσμία! Εικόνες- Σοκ από το αστυνομικό τμήμα της Κω όπου φιλοξενούνται 236 Μετανάστες! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1688

Τριτοκοσμικές συνθήκες επικρατούν στο αστυνομικό τμήμα της Κω, όπου φιλοξενούνται 236 μετανάστες κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον. Μάλιστα, λόγω της δυσοσμίας λιποθύμησε ο αξιωματικός υπηρεσίας!

Κουβέρτες, κούτες, σκουπίδια και άθλιες τουαλέτες, που προκάλεσαν μέχρι και λιποθυμία στον αξιωματικό υπηρεσίας, συνθέτουν το απάνθρωπο σκηνικό στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, τόσο στο εσωτερικό του όσο και στον εξωτερικό χώρο.
14
Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 35 μετανάστες αλλά την περασμένη Πέμπτη έφθασαν τους 236! Το περιστατικό ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τους αστυνομικούς, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αρνηθούν από εδώ και πέρα να παραλάβουν άλλους παράνομους μετανάστες, πέραν των 35.
15
Σύμφωνα με το κostoday, ανάμεσα στους μετανάστες είναι και πολλά ανήλικα παιδιά και έγκυες γυναίκες, που έφυγαν από την Συρία που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.
5959
Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία ενός ζευγαριού (η γυναίκα είναι έγκυος) στο τοπικό σάιτ, οι οποίοι μόνο για να έρθουν από την Τουρκία στην Κω ξόδεψαν 4.000ευρώ, ενώ θα χρειαστούν ακόμη περισσότερα μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους που είναι η Σουηδία ή η Γερμανία!

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί έχουν ενημερώσει για την τραγική κατάσταση που βιώνουν τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, με τον οποίος θα έχουν συνάντηση.

Φωτογραφίες- Βίντεο: kostoday


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Καλά να πάθουν εκεί στην ΚΩ. 39% έδωσαν στον συριζα στην εκλογές.
    Σύντομα θα διπλασιαστούνε εκεί εκεί και θα στρώσουν χαρακτήρα.
    Ας πρόσεχαν …

  2. Ποιος τους δίνει αυτά τα λεφτά για τους δουλέμπορους; Όταν φτάνουν εδώ δεν έχουν τίποτα. Καλά οι Σύριοι που άφησαν τα σπίτια τους γιατί κινδυνεύαν, ας πούμε ότι είχαν κάποιες οικονομίες. Οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί που ψωμολυσσούσαν στην χώρα τους που τα βρήκαν τα λεφτά; Παίζεται χοντρό παιχνίδι κατά της Ελλάδας. Στο μεταναστευτικό κομμάτι είμαστε Ευρωπαίοι και πρέπει να τους δεχτούμε, σε όλα τα άλλα είμαστε οι διεφθαρμένοι Έλληνες που πρέπει να βγούμε απο την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν βγούμε θα μπορέσουμε να κλείσουμε τα συνορά μας; Δεν θα ισχύει Δουβλίνο 2 φαντάζομαι. Τι θα κάνουν οι εξυπνάκηδες χωρίς τον αποδιοπομπαίο τράγο τους την Ελλάδα, με τους μετανάστες;

  3. στο πρωτο βιντεο ο ενας που μιλουσε φορουσε σταυρο,στην πλειοψηφια τους προσφυγες πολεμου ειναι απο την συρια,αφου εχουν αρπαξει τα μερη τους οι τζιχαντιστες και τους κοβουν τα κεφαλια,εφυγαν για να γλυτωσουν!αλλα δεν ξερεις αν αναμεσα τους υπαρχουν και ατομα τζιχαντιστες που θελουν να εισβαλουν ως μεταναστες!

  4. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ Κ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΧΙΟΣ. ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.

  5. ΛΑΘΡΟμετανάστες λέγονται, αν ήταν μετανάστες θα περνούσαν κανονικά τα σύνορα…ΕΛΕΟΣ με το φόβο σας να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους…

  6. καλα να παθετε ,,,να ερθουν αλλοι τοσοι,,,,να ανοιξετε και το πατο σας οχι μονο τα συνορα,,,,κριμας ειναι τα λαθροπιθηκια,,,,,,αν ειχα 4000 ευρω στο πακισταν θα γενομανε πρωθυπουργος,,,,τι μ#%ιες ειναι αυτα που μας τσαμπουνατε,,,,σοβαρευτείτε λουληδες …..σοβαρευτειτε ,,,,

  7. μπορει να μη μας αρεσει το θεαμα, αλλα ο τσιπρας το ειχε δηλωσει οτι θα ανοιξει τα συνορα για να μπαινουν οι ξενοι μεσα, τουλαχιστον σ’αυτο κρατησε το λογο του. ετσι δεν ειναι;

  8. Έτσι γουστάρω, αυτή είναι μια ανταμοιβή από την Ελλάδα για σας που την φτάσατε εδώ, με τις απόψεις σας και τις ψήφους σας και υπάρχει και συνέχεια.Βιασμοί,ναρκωτικά,αρρώστιες,κοινωνικές ταραχές,ληστείες,δολοφονίες,σιδερώματα και βαστάτε έχει κι άλλο.

Comments are closed.