Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα – Γιουβέντους

Κοινοποίηση:
mo-salah-liverpool

Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται κανονικά, κάτι που μας επιτρέπει να συνδυάσουμε το σούβλισμα του αρνιού με μπόλικη μπάλα.

Μια από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Οι «Reds» παίζουν το τελευταίο χαρτί τους για να μείνουν μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την εκτός έδρας αναμέτρηση της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League, Άστον Βίλα στην έδρα της Μπράιτον.

Το Λίβερπουλ – Τότεναμ θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Premier League, ενώ νωρίτερα (16:00) θα διεξαχθεί το Μπράιτον – Άστον Βίλα, το οποίο θα δείξει το ίδιο κανάλι (βλ. Novasports Premier League).

Novasports – Αγγλικό πρωτάθλημα 36η αγων. Λιβερπουλ – Τότεναμ!
Από εκεί και πέρα στη Serie A διεξάγεται η 35η αγωνιστική, όπου τα βλέμματα συγκεντρώνει ο αγώνας της Ρόμα με τη Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι θέλουν το «τρίποντο» για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για να κερδίσουν το εισιτήριο για το ερχόμενο Champions League. Το Ρόμα – Γιουβέντους θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport1HD.

Στην Bundesliga, η νέα Πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν δοκιμάζεται στη Φρανκφούρτη κόντρα στην τοπική Άιντραχτ, με στόχο να διατηρήσει το αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response