ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ τη κοπέλα που έκλεψε τη καρδιά του ΗΛΙΑ!!!- Τύφλα να΄χει η ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ… (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
τερας

Αναλυτικό ρεπορτάζ με τη σχέση Κασιδιάρη- Πλακίδα διαβάστε στη σημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ Παντρεύεται ο δούλος του Θεού Ηλίας…Ρωμιός, αγάπησε Ρωμιά, Ρωμιά και Θεσσαλονικιά. Η εκρηκτική λιμενικός: «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια», απέχθεια στους ομοφυλόφιλους και υποψήφια με τη «Χρυσή Αυγή».

Εντάξει ο Ηλίας μας έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί πάντα με όμορφες γυναίκες… αυτή τη φορά το παράκανε!

Η επιλογή βέβαια του πλαστικού χειρούργου που θα πάει μια γυναίκα για να φτιαχτεί είναι σοβαρή υπόθεση…Δεν είναι να παίρνεις τέτοιες αποφάσεις αψήφιστα..

Αλλη φορά να την πηγαίνεις στους καλύτερους βρε Ηλία, να το προσέχεις το κορίτσι! Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε…

Απολαύστε την άφοβα (όσο μπορείτε) σε στιγμές όλο νάζι και μπρίο.  πλακιδα2 πλακιδα3 πλακιδα4 πλακιδα5 πλακιδα6 πλακιδα7 πλακιδα8

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

57 Σχόλια

  1. Κριμα το παλικαρι ερωτεύτηκε τραβελι ! Και τον συμπαθούσα !μου χαλασε όλη την εικόνα που ειχα για αυτο το αγορι κριμα !

  2. Βέβαια έχουμε δει και χειρότερα από την Πατούλαινα που θέλει να γίνει και μεγοδημαρχιέσια.

    Δεν νομίζω πως οι φωτογραφίες είναι αληθινές.Αν ναι πάλι μεν νομίζω πως αυτή η γυναίκα είναι η
    κατάλληλη για τον Ηλία.
    Πιστεύω πως είναι απλά μία στιγμιαία σέλφι την οποία η “κυρία” δημοσίευσε για διασημότητα.

  3. Αποκλειεται.
    Για αστειο προκειται.
    Ασε που οι φωτογραφιες ειναι “πειραγμενες” της εχουν διαφοροποιησει φρυδια και στομα , και ασχετος το καταλαβαινει , κοιταξτε καλυτερα….
    Και Δεν εχει τη ματια του ερωτευμενου ο Ηλιας….

  4. Να πατούσε και στην συνέχεια καλά θα ήταν , όλο μουφα αναρρωτικες είναι!!!

  5. ρε βσκ αφηστε να λετε τραβελι.δεν πρεπει να ναι.το θεμα ειναι ποσο χρονων ειναι???αυτη ειναι σα θεια ασχετα με τις πλαστικες.και απορω γιατι αφου εχει τοσεσ πλαστικες γιατι ειναι τοσο μεγαλη και δε φαινεται πιο νεα.μην πυροβολειτε ομως ολοι.ισως και αυτη εχει απωθημενα και να θελε να βγει απ την αφανεια.σου λεει η μενεγακη καλυτερη ειναι?η καινουργιου με το ‘ρ’?και κονομανε τοσα φραγκα οι ηλιθιες.γιατι οχι κι αυτη?μην κρινετε ανθρωπους ετσι.δεν ξερετε τι ονειρα εχουν,τι εχουν περασει κ τι μαχες δινουν μεσα τους.οσο για τη γεροντοκαψουρα μαγκια της να τη ζει αφου μπορει!

  6. Παιδιά εγώ τον έχω δει με την άλλη κοπέλα μια μέρα που είχαν πάει για φαγητο εκεί στην Παλλήνη η κοπέλα ήταν σούπερ απλή με φόρμα αβαφτη.η κοπέλα είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος Και απ ότι μου είπε ένας ξάδερφος μ που την ξερει είναι γαμώ τα παιδιά Κ αγωνιστριά. Κ έγραψε Κ στο προφίλ της ότι είναι φίλοι με τον ηλια για να μην εκτεθούν προφανώς όχι δημόσια Κ άρθρα όπως ετούτη εδώ. Σαν αμαζονα είναι η άλλη του ταιριάζει. Αυτή εδώ ρε παιδιά δεν μπορεί να είναι τπτ για τον ηλια αφού αυτά τα κοροϊδεύει συνελθετε χαχαχαχα

  7. Είναι Και μάνα τρομάρα της παρατάει το παιδί της Κ είναι όλο βόλτες πισίνες Και σαμπάνιες. Και κατά τα άλλα υποτίθεται ότι στηρίζει πατρίς θρησκεία οικογένεια. ΧΑΧΑΧΑΧ. ωραίο πρότυπο είστε μανταμ .δεν ντρέπεσαι μάνα είσαι εσύ? Ούτε μία φώτογραφια με το παιδί της δεν έχει για να το παίζει μοιραία Κ να πηδ@@@αι αποδω Κ αποκει.ουστ. που θες να εκπροσωπησεις Κ τον λιακο η την πατρίδα μας.

  8. Ιδού το είδωλο τις ομορφιάς !!!! Φρύδι devil Cruel , blow job lips , τετράωρο μακιγιάζ και χάσιμο χρόνου μπροστα από έναν καθρέφτη Γι αυτό το αποτελεσμα και μόνο … ?και τελικό συμπέρασμα μην την συμβουλευτείτε ποτέ για γεγονός σε ποιον πλαστικό πάει …. αυτά θα είναι τα αποτέλεσμα και μετά κοπελιές θα ψάχνετε να βρείτε του άντρες σας .

  9. Όλοι σας φαίνεται ότι η πολύ ζέστη σας χτυπησε κατατουτελα που ασχολείται με τεταιο υποκημενο

  10. Τα ονοματ των υποψηφιψν με χρυση αυγη στη θεσσαλονικη, τι?? δεν ειναι μεσα η μελουσα συζηγος κασιδιαρη? χαχα εντομεταξυ υπαρχει μια φωτο μαζι που φενεται οτι τον γραπωνει για σελφι και αυτος χαμογελαει αμηχανα… τοσα χρονια προσπαθουν να βρουν κατι γιατον μελλοντικο ηγετη της πατριδας μας και δνε βρισκουν τιποτα….

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    1) ΓΡΕΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
    2) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
    3) ΔΕΛΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
    4) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ(ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
    5) ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
    6) ΜΠΑΤΑΛΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
    7) ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΓΛΟΥ ΡΟΖΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
    8) ΠΑΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
    9) ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
    10) ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    1) ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
    2) ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
    3) ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
    4) ΜΟΥΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
    5) ΣΟΥΠΙΑΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
    6) ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    1. Αφού είναι έτσι Βασίλη και τον γραπωσε για φωτογραφία (σελφι) μας λέει ψέματα ο Στέφανος.?
      Οπως λέει και ο Βασίλης ρε Στέφανε αν δεν έχεις αποδείξεις ότι είναι ζευγάρι μην λέμε ψέματα στον κόσμο ο Βασίλης από οτι λέει για μια σελφι τον γραπωσε!!!
      Απλά μην λέμε ψέματα στον κόσμο!!!
      Ο Στέφανος και ο Βασίλης γνωρίζουν!

  11. Από τον Ηλία Κασιδιάρη. . τελικες λύσης θέλουμε και όχι λόγια και πράξεις για το θεαθηνε….τώρα αν είναι ωραία ή όχι η κοπέλα του αν έχει 15 γκόμενες η καμία αυτό είναι δικό του θεμα

  12. Δεν μας ενδιαφέρει τι @@@@ ο Ηλίας .. Μας ενδιαφέρει ότι μ τον λόγο του στην Βούλη “μαχαιρώνει” έκανε φυλακή για το τίποτα μένει πιστός στις ιδέες κ στον αγώνα , δεν μας ενδιαφέρει ποια είναι κ πως , οκ δεν του ταιριάζει αλλά δεν μας αφορά !!! Οι κοπέλες φταίνε κ οι δύο γτ προβάλονται από τον Ηλία κ ντροπη τούς !! Λασπονουν τον εξαιρετικό δυναμικό χαρακτήρα του… Μαζευτείτε κ μην βγάζετε θέματα δεν ενδιέφερει τον κόσμο που πεινάει κ υποφέρει στην χώρα του ένα @@@@@@.. άντε γεια!

  13. τι λετε ρε παπαρες…ο ηλιας χτυπησε τρελο μωρο και θεομανουλο…αντε για καμια βολτα εξω να σας χτυπησει ο αερας…

  14. Τι είναι αυτή ρε παιδιά; Ή τραβεστί ή βίζιτα πρέπει να ναι. Έλεος και τον είχα για σοβαρό άνθρωπο τον Κασιδιάρη.

  15. Θα την αλάνιαζα στο κρέας, ο Ηλίας είναι mgtow και βρίσκει κάνα βρώμικο που και που και ξεδώνει.

  16. Γυφτοτραβελι είναι αλλα του ταιριαζει γιατι κι αυτος είναι trans-fake πατριωτης

  17. Αν εξαιρεσουμε τη Ζαπαντη,ολες οι αλλες που κατα καιρους ακουστηκε οτι ηταν γκομενες του Ηλια,τραβεστοφερνανε.Εχει μια τραβεστολατρια ο Ηλιας.

    1. Ολοι οι μαγκες εχουν τραβεστολατρεια γατακι…
      Οταν εχεις αρχιδια 100 κιλα και τεστοστερονη 800 να πουμε τι να σου κανουν οι κυρατσουλες;;
      Θελεις γερο αντιπαλο να ξεχαρμανιασεις να πουμι…
      Θελεις μυες και γερο πηγουνι να αντεχει τα κροσε

      1. Τετοια δικαιολογια λουγκρας, πρωτη φορα ακουω, ομολογουμενως!!! Γι’ αυτο πηδιεσαι με πουστηδες, για να αντεχετε τα…κροσε??? Ισα μωρη με την οπισθεν!!! Σιγα μη σκισεις το καλτσον!!!

  18. Παιδιά μη μασάτε δεν θα έβαζε πότε δίπλα του ο Ηλίας μας μια βιζιτα δεν βλέπετε πως τον έχει γραπωσει??απλά τρύπα είναι ξεδωσε το παιδί μια δυο φορές Κ αυτή θέλει να γίνει διασημη.ξυπνήστε απλά τα πράγματα.

  19. Καλά παιδιά δεν παίζει να είναι γκομενα του Ηλία αυτή περισσότερο για τρίτοτεταρτη βιζιτου μου κάνει εμένα ..! Άσε που η τυπισσα είναι κρυφό βαμμένη νεοδημοκρατισσα! Χαχαχαχαχαχα !! Εεε ρε τι κάνουν κάποιες για μια π…. Τσα !!

  20. δηλαδη με ολα τα σχολια σας λετε οτι ειναι τραβελι επομενως στο λιμενικο τραβελια εχει?

  21. Κοιτάτε εκτος απ τον Ηλία μπορεί να αρέσει και στον Ντόναλντ Τραμπ…
    Είδατε τι έγινε στη Γαλλία με τη γριά!
    Ο Ντόναλντ είναι ανώμαλος!
    Αλλά το θέμα είναι τι είναι η χρυσή αυγή γιατί και η ξαδέρφη του Κασιδιάρη έχει παιδί με Τούρκο αλλά βέβαια από ορφανοτροφείο που τον παράτησαν οι Τούρκοι γονείς τού!!
    Στέφανε άμα είσαι μάγκας ψαξτο!

  22. Για να λεμε την αληθεια, η μανταμ ειναι ωραιο τραβελι. Και δεν το λεω ειρωνικα

  23. ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΑΠΛΑ ΑΡΑΛΙΚΙ ΡΑΘΥΜΙΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΧΙ ΝΗΣΤΕΙΑ ΝΕΣ ΚΑΦΕ ΑΗΔΙΑ ΑΝΤΙΟ ΚΕΙΚ ΩΒΖΙΙΙΙΙΙΟΥΝ .

  24. φωτομοντάζ είναι ρε μαλάκες – η ‘κυρία’ είναι τραβέλι – και εσείς στο μακελειό το βγάζετε σαν ‘είδηση’ ….

  25. τίποτα αληθινό επάνω της, όλα πειραγμένα κακόγουστα…………

  26. Ελεος ρε Λιακο Ελεος !!!! Εκτος κι αν ειναι τρολια

  27. Ρε Ηλία συνονόματε,η κοπελιά είναι σαν κακοεγχειρισμένος τραβεστί. Γκαβός είσαι? Σ’ αγαπάμε!

  28. Τραβέλι – ΧαΧαΧα ο λιάκος δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα – ΧαΧαΧα

  29. Πολυ fake η κοπελα ρε παιδια…
    Εντονο βαψιμο και …χειλια ροφου!

  30. Ηλία παλικάρι μας,εμείς εδώ σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε. Δυστυχώς όμως πρέπει να σε στενοχωρήσω λίγο τώρα. Μπορώ να “κόβω” αρκετά καλά ανθρώπους από το πρόσωπο τους και αυτή η κοπέλα δεν μου φαίνετε να είναι για να φτιάξεις οικογένεια.Τα χαρακτηριστικά του προσώπου,η φυσιογνωμία, φανερώνουν πολλά.Ο χαρακτήρας αυτής της κοπέλας είναι ο εξής: Εγωίστρια, σκέφτεται μόνο τον εαυτό της και κανέναν άλλον, ψώνιο και εκμεταλλευτής.Θα προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτή για να κάνει “καριέρα” και μετά θα φύγει.Θα μείνει μαζί σου μόνο όσο έχει όφελος.Ηλία, χρησιμοποιούμε πάντα πρώτα το μυαλό και δεν αφήνουμε ποτέ να πάρουν τα αισθήματα το πάνω χέρι.Αυτά σου τα λέει κάποιος που πραγματικά σε βλέπει σαν αδερφό του

    1. μάλλον μιλάς για τη μπουμπούκα!!!!

    2. ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ?……….. μαθε να ¨”κοβεις” τους ανθρωπους απο τις πραξεις του………….μαλακο-χασαπη………και οχι απο την εξωτερικη εμφανιση……………………..πως ειναι δυνατον να βγαζεις συμπερασματα επειδη η κοπελα εχει αυτη την εμφανιση…….ναι ισως ειναι λιγο ποιο προκλητικο αλλά ως εκει ……οταν εχει στοιχεια και αποδειξεις για τις παπαριες που λες τοτε να τα γραφεις και δημοσια παπαρα…….

      εχει γεμισει η χωρα μου με καριοληδες σαν και του λογου σου………

  31. ΑΠ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΗ ΞΑΙΡΩ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΙΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΩΛΗΣ Κ ΠΡΟΩΛΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

  32. ΗΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ -ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ. ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ- ΑΠΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ

    1. Αυτο μας έλειπε τωρα…να χουμε και πρωθυπουργό πρεζόνι!

  33. Απλη βρηκε λιμενικου ειναι οχι εφοπλιστρια..
    Ποιο απλη παει τετραωρη στο ταμειο του σουπερ μαρκετ και ακομα πιο απλη πεθαινεις !!
    Λοιπον αφηστε τις παρατηρησεις ανευ ουσιας..
    Τωρα πιο απλη στη μαπα ..μμμ…ισως ειναι λιγο υπερπαραγωγη τουτη ε;

  34. Ηλια σε βλεπω να κανετε παρεα με τους Πατουληδες σαν ζευγαρια,για να ανταλλασουν οι κυριες σας αποψεις περι αισθητικης.

    1. μη ξανα ανεβασεις μηνυμα του μαναβη!
      δεν μπορουσα να αναπνευσω με το μαλ@κα για μηνυμα

  35. Ηλια,αμα δεν καταφερεις να τη βγαλεις βουλευτη,δεν θα χωρας να περασεις κατω απο πορτα.

  36. Τι ειναι αυτο ρε;Σα σκυλου σε μπουζουξιδικο της εθνικης ειναι.Ηλια,το ιδιο eyliner με τον Κιμωνα Κουλουρη χρησιμοποιεις η μου φαινεται;

    1. Μαλακιες και κατινιες γραφεις γενικα, αλλα αυτο με τον Κουλουρη ηταν πολυ πετυχημενο, λυθηκα στα γελια!!!

  37. κοιταξτε την 7η φωτο, το χερι της ειναι αντρικο

  38. Ο Ηλιας ειναι αψογος και μακαρι καποτε να γινει πρωθυπουργος της Ελλαδας, ομως το ελατωμα του ειναι το γουστο του στις γυναικες. Βρες μια απλη ωραια κοπελιτσα και κανε οικογενοια, ολα τ αλλα ειναι βλακειες.

Comments are closed.