Ιδού γιατί η ΕΛΛΑΣ θα νικήσει σε μία πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
11219596_130737080603703_8687095029154701547_n_12

Οι Τούρκοι μας προκαλούν συνεχώς και έχουν αξιώσεις εις βάρος μας. Όσο λοιπόν ο Ερντογάν προσπαθεί να πάρει επικοινωνιακούς πόντους εν όψει εκλογών, η Ελλάδα ετοιμάζεται για πόλεμο.
Όλα τα σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι, αφού κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί. Για αυτό τον λόγο λοιπόν ο Ελληνικός στρατός από άκρη σε άκρη της Ελλάδα, κάνει πολεμικές προετοιμασίες.
Οι Εθνοφύλακες στο Ανατολικό Αιγαίο είναι έτοιμοι για όλα. Οι Έλληνες στρατιώτες έχουν βαρεθεί τους Τούρκους, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία προκαλούν το εθνικό μας αίσθημα. Δύο Έλληνες στρατιωτικοί, εδώ και51 ημέρες βρίσκονται αιχμάλωτοι μέσα στα τουρκικά «μπουντρούμια» και αυτό το γεγονός έχει εξοργίσει τους πάντες.
Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση. Ο Ερντογάν και η παρέα του εξοπλίζονται συνεχώς γιατί θέλουν να “αιματοκυλίσουν” το Αιγαίο.
Οι Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις όμως είναι έτοιμες να δώσουν μια συντριπτική απάντηση στον εχθρό. Πολλοί μπορεί να λένε ότι η Τουρκία είναι μια τεράστια χώρα με ισχυρό στρατό αλλά η αλήθεια δεν είναι αυτή.
Αυτή την στιγμή, ο Ελληνικός Στρατός έχει την δυνατότητα να πλήξει την Τουρκία και να την καταστρέψει. Αυτό ακούγεται αστείο σε κάποιους αλλά δεν είναι. Ο Ελληνικός Στρατός δεν είναι ανοργάνωτος και αφοπλισμένος. Έχουμε έναν από τους δυνατότερους στρατούς μέσα στο ΝΑΤΟ.
Ειδικά οι πιλότοι της Πολεμικής μας Αεροπορίας μπορούν να καταστρέψουν όλη την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία.
Σε μια τέτοια περίπτωση και οι δύο πλευρές θα έχουν απώλειες αλλά οι Τούρκοι θα έχουν τις μεγαλύτερες. Ο Τουρκικός στρατός είναι “μεγάλος” αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ποιοτικός.

Οι Τούρκοι δεν έχουν ελπίδα να κερδίσουν σε ένα πόλεμο με την Ελλάδα. Εμείς δεν έχουμε απλά μια ένοπλη ομάδα όπως οι Κούρδοι, εμείς έχουμε έναν σύγχρονο και αξιόμαχο στρατό ικανό να διεξάγει επιχειρήσεις όπου και αν χρειαστεί!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με έμψυχο υλικό αλβανούς, τούρκους,ρουμάνους,βούλγαρους,αφρικανούς και τώρα πακιστανούς,,ινδούς,μπαγκλαντές,τυνίσιους,αφγανούς,αλγερινούς και δεν ξέρω πόσες άλλες φυλές υπάρχουν στο στράτευμα δεν νομίζω πως σε μια αναμέτρηση με τούς τούρκους έχουμε και την παραμικρή ελπίδα να νικήσουμε.

Comments are closed.