Ο γελοίος δεν σέβεται τίποτα! Δείτε τον Κούλη να χασκογελάει σαν ηλίθιος στη Θεία Λειτουργία [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
σδωσδωσδωδδ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός σε δημόσια εμφάνισή του παρουσιάζεται στους φακούς των καμερών και των φωτογραφικών μηχανών, χαμογελώντας, για λόγο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει. Λόγος πάντως, που δε συνάδει με την παρουσία του στο χώρο.

Έτσι, πήγε στη Μητρόπολη Αθηνών την Μ. Πέμπτη, για να μας δείξει με την παρουσία του εκεί και με τη “στήριξη” του Ιερωνύμου.

Στη Μητρόπολη ο πρωθυπουργός μας, άκουσε το πρώτο από τα 12 ευαγγέλια της εβδομάδας των παθών για τον Κύριο μας, και…

“Συνελήφθη” από το φωτογραφικό φακό να χαμογελά, και αυτή τη φορά, “καταφέρνοντας” οι πολίτες να ασχοληθούν μαζί του, και με την προκλητική του στάση, στα Social.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μα τι βλακομουτρο είναι αυτό ??? Πήγαινε σε κανα γιατρό ρε διπρόσωπη σκατοφατσα !!! Ψεύτη και αληταρα !!! Μιζοτακη κοπριά !!! Ουστ βρωμιάρηδες..

  2. ….Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ 41% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ…ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

  3. – Ο ΧΡΙΣΤΟΣ απευθυνόμενος στούς Ιουδαίους ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ.

    Ιω. 8,44 ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ᾿ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.

    Ιω. 8,44 Σεις έχετε πατέρα τον διάβολον, από τον οποίον και κατάγεσθε και θέλετε να εκτελήτε τας πονηράς επιθυμίας του πατρός σας. Εκείνος από την αρχήν της δημιουργίας του ανθρώπου ήτο ανθρωποκτόνος και ποτέ δεν έχει σταθή ούτε και στέκεται εις την αλήθειαν, διότι δεν υπάρχει μέσα του, ούτε αλήθεια ούτε επιθυμία δια την αλήθειαν. Οταν λέγη το ψεύδος, το ανασύρει και το λέγει από τον ευατόν του, διότι είναι ψεύτης, και ο πατήρ και ο εφευρέτης του ψεύδους.

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Leave a Response