Θρασύτατη και πολιτικά πρόστυχη Αχτσιόγλου:”Μέρα μνήμης και αγώνα”. Παλιοξέκ@λο, όταν κοιμόσουν με τον Τόμσεν, αυτά συζήταγες;

Κοινοποίηση:
axtsioglou887_501_355

“Τις προσπάθειες της κυβέρνησης ενάντια στην παραβατικότητα και την εργοδοτκή αυθαιρεσία στους χώρους εργασίας, τονίζει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, σε δήλωσή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο για την Εργατική Πρωτομαγιά, και γνωστοποιεί ότι πρόσφατα επιβλήθηκε πρόστιμο 1,6 εκατομμυρίων ευρώ σε μεγάλη τράπεζα, όπου βεβαιώθηκαν περισσότερες από 100 παραβάσεις υποδηλωμένης εργασίας. «Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα μνήμης, τιμής και αγώνα. Δεν είναι ούτε μουσειακό έκθεμα ούτε ημέρα κενή περιεχομένου. Η Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί μια ζωντανή υπενθύμιση ότι την ιστορία γράφουν οι συλλογικές διεκδικήσεις. Η κυβέρνησή μας τιμά τους αγώνες της εργατικής τάξης. Και, παρά τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, προσπαθεί να το κάνει έμπρακτα”.
Το πολιτικό ξέκωλο που υπογράφει τα πάντα, εκτός από πολιτικά πρόστυχη και θρασύτατη, είναι και προκλητικά ανιστόρητη.

Βρωμιάρηδες αριστεροί. Προδότες, πουλημένοι, αλητόφατσες.

Μέχρι και τις λινάτσες του ΔΣΕ χρησιμοποιούσαν για να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Ας προσέχαμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μια πουτανα πολυτελειας που ο νταβατζης της ο κατρουγκαλοςτο βραδυ την υποχρεωνει να γαμιεται και το πρωι την υποχρεωνουν να υπογραφει και να δηλωνει αυτα που ενας κανονικος ανθρωπος θα ντρεποταν να δηλωσει….
    Οι πουτανες παντα κανουν την πιο βρωμικη δουλεια…

Comments are closed.