ΣΠΑΡΤΗ: 17ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ “ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΟΥ – ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ

Κοινοποίηση:
xylo

Ένας 17χρονος στη Σπάρτη, έπεσε θύμα απαγωγής από τους συγγενείς της κοπέλας του οι οποίοι τον έδερναν επί τρεις ώρες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του ανήλικου, ο γιος του είχε ένα φλερτ με συμμαθήτριά του, όμως οι γονείς της δεν ενέκριναν τη σχέση που είχαν αναπτύξει τα δύο παιδιά λόγω της αλβανικής του καταγωγής.

Ο 17χρονος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον αδερφό της κοπέλας και πήγε να τον συναντήσει. Εκεί, δέχτηκε άγρια επίθεση από το άτομο που είχε ραντεβού κι ακόμη άλλο ένα πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια τον άρπαξαν μπροστά στα μάτια της μητέρας του και τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο πατέρας του 17χρονου, κάποια στιγμή στον δρόμο από Αρεόπολη προς Πύργο σταμάτησαν, τον κατέβασαν από το πορτ μπαγκάζ, τον χτύπησαν ξανά και μετά τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο σπίτι του αδελφού της κοπέλας.

Εκεί ξεκίνησε νέος γύρος βασανιστηρίων τόσο από τον αδελφό της κοπέλας, όσο και από τους γονείς της. Το ξύλο που έπεσε ήταν ανελέητο, με τη μητέρα της κοπέλας να τον ξεμαλλιάζει και να του κάνει αμυχές στο πρόσωπο.

Μάλιστα, από τα χτυπήματα άρχισε να βγαίνει αίμα από το αυτί του, ενώ, σύμφωνα με τη δικηγόρο του, έχει χάσει την ακοή του από το αριστερό αυτί και δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα επανέλθει.

Το μαρτύριο του 17χρονου κράτησε για τουλάχιστον τρεις ώρες, με τους απαγωγείς του να τον αφήνουν σε ένα σημείο όπου ειδοποίησε τη μητέρα του για να τον βρει. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες, ενώ ψυχολογικά είναι σε άθλια κατάσταση.

Συνελήφθησαν ο πατέρας, ο αδερφός κι ένας συνεργός
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας της κοπέλας που πριν λίγα χρόνια είχε δολοφονήσει τη μητέρα του στον Δυρό, συνελήφθη μαζί με τον γιο του κι ένα ακόμη άτομο για την απαγωγή και τον ξυλοδαρμό του 17χρονου, ενώ αναζητείται η μητέρα που κατηγορείται για ξυλοδαρμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ.

  2. Εύγε!! Τα νεαρά κορίτσια της Ελλάδας χρειάζονται καθοδήγηση και προστασία γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση με λάθος πρότυπα και τις γεωργιανο-αλβανομαφιες.

  3. Οικογενεια της Χρονιας !! Συγνωμην ρε παιδια αλλα τι φταιει ο Αλβανος αν η κορη σου ειναι ηλιθια ;;; Εγω την κορη θα πλακωνα οχι τον Αλβανο . Επισης αυτος σκοτωσε την μανα του κ τριγυρναει ελευθερος ;;

  4. Νιώθω ντροπη … ζω σε μια Ευρωπαικη πολη που υπαρχουν ανθρωποι απο 150 χωρες …

    Ντροπη. Σε ολα υπαρχει νομος, στην αγαπη και στον ερωτα οχι. Ντροπη.

    1. Τη δική σου κόρη υα την έδινε στον αλμπανο που μιλάει σπασμένα ελλήνικος;
      Εξω από το χορό όλοι ξέρουμε πολλά τραγουδάκια … για έλα στη θέση τους και μετά λες το πόσο δημοκρατικη -μουσουλμανλοφιλη δηλαδή- είναι η πόλη/χώρα που ζεις …

    2. παγκόσμιε μάλλον ΔΕΝ σου έχει μιλήσει ΚΑΝΕΙΣ για την δράση και τα εγκλήματα των τουρκαλβανών κατσαπλιάδων στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες

    3. Κανένας αρβανίτης είσαι που κάνεις cultural appropriation τους Έλληνες. Οι Έλληνες ήταν πάντοτε υπέρ της φυλής τους και ασχέτως αν δεν μισούσαν τα άλλα έθνη, ήταν ιδιαίτερα γνωστοί γιατί δεν θεωρούσαν ως δικούς τους ούτε Έλληνες από άλλες φυλές ή πόλεις.

  5. Οι περισσότεροι, δεν έχετε καταλάβει ότι σε αυτές τις ηλικίες, μιλάμε για Αλβανούς δεύτερης γενιάς. Δλδ γεννημένους και μεγαλωμένους με τα χρηστά ήθη και έθιμα της ελληνικής κοινωνίας, με ελληνική υπηκοότητα, γλώσσα μητρική θεωρούν την ελληνική, οι φιλίες τους είναι με Ελληνόπαιδα, σπουδάζουν, και συμπεριφέρονται όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας τους. Υπάρχουν κάποιοι και με παραβατική συμπεριφορά, όπως συμβαίνει σε όλες τις κοινωνίες. Τώρα για το συγκεκριμένο περιστατικό, εάν ο μόνος λόγος που ξυλοκοπήθηκε ο νεαρός, είναι η καταγωγή του, είναι και άνανδρο, και άδικο.

    1. Κάνεις μεγάλο λάθος ότι μεγαλώνουν με τα χρηστά ελληνικά ήθη και έθιμα. Δεν ενσωματώνονται. Την παραβατικότητα την έχουν στο μεδούλι τους. Είναι στο DNA τους.

      1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ ΑΠΟΨΗ Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΔΙΟΙ!
        ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!

    2. Είσαι πολύ σίγουρος για όσα λες;
      Για μπες σε ένα ΕΠΑΛ και θα αναθεωρήσεις πολλά …

    3. Απότομα θα ξυπνήσεις κι εσύ κάποια στιγμή φιλαράκο

  6. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ 6000 ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

  7. Οι γονείς έχουν κάθε δικαίωμα να μη θέλουν η ανήλικη κόρη τους να έχει πάρε δώσε ερωτικά με τον οποιονδήποτε. Επίσης δε ξέρουμε τι έγινε, αυτά που λέει το ρεπορτάζ είναι μόνο όσα λένε οι Αλβανοί χωρίς αποδείξεις. Να δούμε και την άλλη πλευρά πρώτα…

  8. Αν το τανάκι τον γούσταρε τον κ/λοσκιπετάρη, κακώς έγινε ό,τι έγινε. Αυτή έπρεπε να μαζέψουν… Κάτι τέτοιο μου μυρίζει… Απαγωγή δεν σημαίνει προστασία της κόρης μου, σημαίνει μαφία. Χτυπάς μόνο αν κινδυνεύεις άμεσα (κίνδυνος άμεσος, όχι με κοίταξε, μου είπε έτσι κ.τ.λ.), χτυπάς αμυντικά και φεύγεις. Η τάνα φταίει, αυτές κουνιούνται, τα γυφτοαλβανά είναι πονηρά και πάνε μόνο εκεί που βρίσκουν έδαφος και ξέρουν ότι τους παίρνει…

  9. καθως μενω σε σχολειο διπλα, δημοτικο γυμνασιο και λυκειο, εχω να πω, οτι οποιος αλβανος ασχοληθει και απο το δημοτικο ακομη με ελληνιδα η ελληνα εκτος οτι τον πρεζωνει με ναρκωτικα απο παιδακι, τις κοπελες τις εκδιδουν απο μικρες, και γενικα ησχεση με αλβανο ειναι μια σχεση καταδικης και καταστροφης για οποιοδηποτε ελληνα ελληνιδα….
    οι αλβανοι ειναι μεγαλυτεροι μισελληνες ακομη και απο τους ουγκρους και τους τουρκους….
    μεγαλωνουν μαθαινοντας απο τους γονεις τους να πως να κανουν μεγαλυτερο κακο και καταστροφη στην καποτε Ελλαδα και τους ελληνες….
    οποτε η σχεση φλερτ για την οποια μιλανε ειναι πολυ πιθανοτατα σχεση νταβατζη αλβανου με πουτανα ελληνιδα, σχεση πρεζεμπορα με χρηστη, και φυσικα σχεση ελληνιδας με καποιον ο οποιος την ξερει απο μικρη και το πρωτο ραντεβου του με αυτην ηταν παρτουζα και ξυλο…
    ετσι λοιπον φυσικη η αντιδραση της οικογενειας αν και οι περισσοτερες οικογενειες ειναι ανημπορες μπροστα στα τουρκο αλβανικα καρτελ που εχουν κατακλυσει την καποτε Ελλαδα…..

    1. ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΒΙΑ

      1. ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΡΚΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΕ!!!!!!!! ΑΚΟΥΣ!!!!! ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΣΟΥ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!!!!

      2. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΔΟΣΗ ΣΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΞΕΚΩΛΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Η ΓΑΔΑ Η ΑΝ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΣΟΥ ΠΡΕΖΑΚΑ!!!!!

      3. snitches get stitches δοσιλογε γερμανοτσολια εαμοβουλγαρε…και εν συνεχεια λιωσιμο στη γεενα πυρος απτον Θεο!ελπιζω απτη πη-γαδα να ψαχνουν και τον Θεο…αν δν τον βρουν, θα τον βρουν μπροστα τους σε 3 μηνες!

    2. “”…..καποτε Ελλαδα και τους ελληνες….”” 👍👍👍👍

  10. ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ….ΣΠΗΛΑΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

  11. να μεγαλώσεις το κοριτσάκι σου και να παει με γύφτο η με αλβανό ???????
    ΕΛΕΟΣ

    1. Όπως το είπες, πήγε (πήγε) το κοριτσάκι σου, μόνο του, το ήθελε, δεν την πήρε με το ζόρι. Μαζέψτε τα ταναριά σας, ξεβράκωτες χωρίς αξίες και αρχές είναι οι περισσότερες σήμερα. Βρωμοαλβαναριά τα μεν, τσουλάκια τα άλλα.

      1. “” Μαζέψτε τα ταναριά σας, ξεβράκωτες χωρίς αξίες και αρχές είναι οι περισσότερες σήμερα. ”” δυστυχως μια τραγικη πραγματικοτητα

  12. Κανένας δεν ξέρει την αλήθεια. Ολοι μιλάτε με υποθέσεις. Γιατί αν την παρενοχλούσε είναι άλλο, εάν ήταν ερωτευμένοι είναι άλλο.Ποιό πολιτισμένος τρόπος δεν υπήρχε για να λύσουν τις διαφορές του ; Τώρα βέβαια οι συγγενείς της κοπέλας, έχουν δεν έχουν δίκαιο, βρήκαν τον μπελά τους.

  13. Κάποια μαλακία θα έκανε το τηγανοκέφαλο στην κοπέλα, δεν έφαγε το ξύλο της αρκούδας έτσι για πλάκα.

    1. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

  14. Ο Πατέρας της κοπέλας είχε δολοφονήσει την ίδια τη μητέρα του πριν λίγα χρόνια στο Δυρό, ίσως να μην γνώριζε ο Αλβανός με τι φονιάδες πήγε να μπλέξει.

    1. ΩΡΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!! ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ-ΣΠΗΛΑΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΤΩΡΑ!!!

  15. Να μεγαλώνεις το μαλακισμένο να του έχεις έτοιμη περιουσία, και να σου λέει ερωτεύτηκα και θα παντρευτώ Αλβανό. Ποιος από τους 300 βουλευτάς κάνει παρέα με Γύφτους, ή έχει παντρέψει το παιδί του με Αλβανό

  16. Γιατι δεν έπαιξαν ξυλο ένας με έναν?????μπορούμε όλοι να καταλάβουμε το γιατι…Σπαρτιατες από τα λιντλ..δειλοί και φυσικά καμία φυλετικη σχέση με τους αρχαίους…

  17. Βρε παιδιά δεν είμαι υπέρ των αλβανών αλλά είσαστε σίγουροι ότι η κοπελιά δεν τον ήθελε; Μήπως η κοπελιά κωλοτριβόταν με τον αλβανό όπως κάνουν πολλές ελεεινίδες και δεν τον ήθελαν οι δικοί της; Αν η κοπελιά δεν τον ήθελε και είχε κρατήσει σοβαρή στάση και εκείνος επέμενε καλά του κάνανε, αν κωλοτριβόταν και του έλεγε σ΄αγαπώ και σε θέλω τζάμπα έφαγε το ξύλο ο αλβανός, το ξύλο θα έπρεπε να το φάει η κοπελιά.

  18. Τυχερός ο πιτσιρικας ) μετά από αυτή τη συμπεριφορά και τα λεφτά θα τους πάρει και την κοπέλα

  19. Αυτοί οι τύπου ντροπιάζουν την ράτσα μας. Να μπουν φυλακή οι λουγκρες που χτυπήσαν ένα παιδί.

  20. Αμην και μπραβο! Να αγιασουνε τα χερια τους με το σκατοτσουτσεκι!

  21. Να αφεθεί ελεύθερος ο πατέρας που προστάτεψε το παιδί του αν την παρενόχλησε ο αλλοδαπός!

    1. ΟΤΑΝ ΣΑΠΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΗΛΙΘΙΕ

  22. ν΄ αγιάσει το χέρι του
    τη σεξουαλική παρενόχληση τη
    μετονόμασε φλερτ ο αλβανούμπας!!!!
    Πιτσιρικά στο ραντεβού με την αδερφή της μήπως
    τό έπαιξες και μάγκας;; τι είπες στον αδερφό της, πορδοβούλωμα;;

  23. Ο πιτσιρικάς νόμιζε ότι στη Σπάρτη είναι όπως στην Αθήνα που οι γονείς αφήνουν τις κόρες τους να τις πηδοβολάνε σωρηδόν τα αλβαναριά και λένε και ευχαριστώ.

    1. Πολυ αντρικειο ε?1 παιδι εναντιων ποσων?Και αν η κοπελια τα ηθελε ο κ@λος της με τον αλβανο,αυτο το σκεφτηκανε??

    2. ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ “ΕΧΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ” ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

      1. Πρώτον, τον Καποδίστρια τον δολοφόνησαν Γάλλοι πράκτορες, ψάξτο λίγο, και δεύτερον οι Αλβανοί έχουν πάρει πολύ ψιλά τον αμανέ, νομίζουν ότι τους ανήκουν τα πάντα στη χώρα μας. Δεν σε είδα να κόπτεσαι για τις εκατοντάδες δολοφονίες και βιασμούς που έχουν διαπράξει , από το 90 και μετά , που πάτησαν το βρωμοποδαρό τους , στη πατρίδα μας. Σε ΄΄ολα τα σχολεία κουμάντο οι Αλβανοί, σ’ όλες τις δουλειές κουμάντο οι Αλβανοί, ε νισάφι πια. Και είτε σου αρέσει, είτε όχι στη Κρήτη και στη Μάνη , όπως λέει και το τραγούδι το φιλί το πληρώνεις με στεφάνι[διαλέγεις ή γάμου ή κηδείας]

        1. ΠΟΙΑ ΚΡΗΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΛΕΣ…. ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΡΗΤΗ!!!!!!

Comments are closed.