Η γνωστή καραμέλα του Τσίπρα και των απανταχού άπλυτων και ξεπουλημένων – Βάφτισαν τους πατριώτες “φασίστες” αυτοί που καταδυναστεύουν τον λαό – Χεσμέν@ς ο πολιτικός κόσμος φοβάται την παλλαϊκή κλωτσοπατινάδα που έρχεται..

Κοινοποίηση:
tsipv0

Ακροδεξιοί τραμπούκοι και λοιποί χαρακτηρισμοί επιστρατεύτηκαν από τον Τσίπρα και λοιπούς ξεπουλημένους στην Τρόικα πολιτικών για να σχολιάσουν το άγριο ξύλο που εισέπραξε ο τουρκολάγνος μεθύστακας, Γ. Μπουτάρης.

 

Κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και κάτι τελευταίοι τύπου Θεοδωράκη καταδίκασαν τα επεισόδια. Ποιοί; Αυτοί που παρέδωσαν τη χώρα στα κοράκια της οικονομίας. Αυτοί που έφτασαν τον κοσμάκη να βρίσκεται στα κάγκελα σε μια καθημερινή αγωνία για επιβίωση.

Όλα αυτά που έγιναν σήμερα στη Θεσσαλονίκη δείχνουν ότι οι Έλληνες πατριώτες αφυπνίζονται και δίνουν στους δυνάστες τους αυτό που τους αξίζει. Ξύλο, πολύ ξύλο.

Ένα ακόμα θετικό είναι ότι οι αγανακτισμένοι πολίτες που βρέθηκαν στον Λευκό Πύργο για να αποτίσουν φόρο τιμής στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους, είναι νέα παιδιά. Το μέλλον αυτής της χώρας ίσως τελικά να είναι ευοίωνο.

Τσίπρας και λοιποί πολιτικοί προδότες φοβούνται ότι σύντομα θα έρθει και η σειρά τους. Νιώθουν πλέον ότι δεν θα μπορούν να περπατήσουν στο δρόμο διότι ο λαός μετά τα δεινά που έχει υποστεί από δαύτους, ξύπνησε. Η κλωτσοπατινάδα είναι κοντά. Πολύ κοντά. Και κάτι μας λέει ότι μπουνίδια όπως αυτά που εισέπραξε ο κολλητός των πούστηδων, Μπουτάρης θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Οι φασίστες βρίσκονται στη Βουλή και όχι στον δρόμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

  2. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  3. O ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ Κ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΤΑΚΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΠΑΣ Κ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΕΖΑ ΧΑΣΙΣΙ Κ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ

  4. πουλημενε οσες μαλακιες και να πεις δεν σε σωνει τιποτε.Αντε στον γεροδιαολο λοιπον μια ωρα γρηγοροτερα να ησυχασουμε.την μιση ελλαδα την βαφτησες ακροδεξια με το ετσι θελω.

  5. Δεν ξέρω εγώ τι βάφτισε και τι δεν βάφτισε ο πανηλίθιος αυτός τύπος,εκείνο που βλέπω είναι ότι τρέμει γιά το τι τον περιμένει όταν δεν θα έχει γύρω του 100 αστυνομικούς και τηn ασυλία,τότε να δω……

Comments are closed.