Του “ΛΑΣΚΑΡΙΣΕ” η “ΒΙΔΑ”; – ΕΛΛΗΝΑΣ Δήμαρχος ΞΕΦΥΓΕ εντελώς! «Παντρευτείτε μετανάστες, να γίνουμε ΤΡΑΝΟΙ σαν τις ΗΠΑ»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Migrants and refugees  waiting for buses after crossing  the border between Hungary and Austria in Nickelsdorf, Austria  70 kilometers (43 miles) southeast of Vienna, Sunday, Sept. 13, 2015. (AP Photo/Ronald Zak)

Το παρατράβηξε ο Αποστόλος Γκλετσος  ο οποίος υποστήριξε όπως φαίνεται πως πρέπει  να παντρευτούν Έλληνες με μετανάστες ώστε να γίνει η Ελλάδα σαν τις  ΗΠΑ .

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε θα δείτε καρέ καρέ τις δηλώσεις του δημάρχου κ Απόστολου Γκλέτσου.

Δείτε το βίντεο, μετά το 5:10:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Άλλο ένα γρανάζι στο σχέδιο Coudenhove-Kalergi το οποίο εφαρμόζεται χωρίς την δική μας συγκατάθεση. Δήμαρχε εφαρμόζεις σχέδια για τα οποία δεν σε ψηφίσαμε!! Ποιός σου έδωσε την ψήφο του για να φέρεις εδώ λαθρομετανάστες; Μας ρώτησες; Το ανέφερες προεκλογικά στο πρόγραμμά σου; Σε στηρίξαμε και τώρα μας λές να παντρευτούμε Αφγανούς που θεωρούν την γυναίκα χαμηλότερη κι από τον σκύλο; Αν θυμάσαι τον λυσσασμένο σκύλο τον πυροβόλησες………..

  2. θα γινει χαμος .τι αραβικα κουρεια , παντοπωλεια , δουλειες με φουντες , τι ερωτες με τις ντοπιες βλαχαρες και βλαχους . θα γινει η σταλις κωνσταντινουπολη . αυτο με το αμερικα το καλυτερο . θα μετακομισουμε σε αλλους γαλαξιες πολυ νωριτερα απο τους αμερικανους

  3. τωρα του λασκαρισε η βιδα ? παντα ετσι ηταν.Απλα τωρα εχει χειροτερεψει και ξεφυγε τελειως.Του προτεινα παντως για παραδειγματισμο την πρωτη απο αυτες να την παντρευτει ο ιδιος.

Comments are closed.