Καταγγελία αναγνώστη: “Κάλεσα στο υπουργείο εσωτερικών και με έβρισαν”

Κοινοποίηση:
makeleio2-2

Αναγνώστης μας θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το υπουργείο Εσωτερικών.

“Καλησπέρα σας λέγομαι Λ. Ε. κάτοικος Αθηνών θέλω να κάνω μια σοβαρή καταγγελία.

Σήμερα κάλεσα στο γραφείο τύπου του υπ Εσωτερικών στο τηλ 2131313586 για να μάθω τι έγινε με την διαρροή των mail ελλήνων πολιτών και επειδή ρωτούσα επίμονα να μάθω γιατί διαρρέουν τα mail μας και δεν υπάρχει ασφάλεια στα προσωπικα μας δεδομένα υπάλληλος του υπ εσωτερικών με έβρισε στο τηλέφωνο και μου είπε επί λέξη “γ…ω το μ….ι της μάνας σου “.

Για την επιβεβαίωση των λεγόμενων μου μπορείτε όποτε θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Παρακαλώ να δημοσιοποιηθεί παντού το εν λόγω συμβάν και θα κινηθώ νομικά εναντίον του εν λόγω που εξύβρισε την μητέρα μου καθώς και εναντίον του υπ εσωτερικών για εξύβριση”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ‘Αντε να γίνει κανονικός εμφύλιος και να δουν όλοι αυτοί τι θα πάθει η δική τους μάνα

  2. Δεν καταλαβαίνω..Δεν σε έβρισε βάσει τών όσων γράφεις! Κάτι ακαταλαβίστικα γράφεις με κάτι τελείες..🙄
    Έχετε πάει σε Δικαστήριο κύριε μου; Όχι!
    Γράψε άνθρωπε μου τι σού είπε ακριβώς κι άσε τίς ντροπές… Τώρα βρήκες να ντραπεις?

  3. Εμ! Δεν τα ξερεις καλα, τα πραγματα! Εχουν βιτσια! Εαν τους ειχες αρχισει εσυ στα μπινελικια, θα σου εκαναν τεμεναδες! Αλλιως, δεν καταλαβαινουν! Νομιζουν οτι επιασαν τον πάπα, απο τους ορχεις!

  4. Μα…..πως τολμαει ο καθε κατοικος του κουλισταν να διακόπτει το εργο που εκτελείται στο υπουργιο;;;; Δεν φτανει που τους ενοχλείτε εν ωρα διαρκους φραπεδο διαλειμματος θα κινηθείτε και νομικως;;;; Απαπαπα…..ασυνείδητος κατοικος…..

  5. αντε κανε μηνυση να αρθει το απορρητο να το ακουσουμε και εμεις, να μαθουμε ποιος μαμαει μανες και γυναικοπαιδα εκει μεσα.

  6. Τι μήνυση και μαλακίες πάνε βρες τον ξέσκισε τον και να τελειώνει η ιστορία.

Comments are closed.