ΕΚΤΑΚΤΟ: Χαμός στο Σύνταγμα για την φυλακισμένη αριστερή Ηριάννα- Αναρχοάπλυτοι σπάζουν βιτρίνες και κλέβουν εμπορεύματα. Ανύπαρκτη η αστυνομία(LIVE)

Κοινοποίηση:
MAGAZIA-ERMOU1

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας αλληλέγγυων στην υπόθεση της Ηριάννας Β.Λ. λίγο μετά τις 9.

Η πορεία των αλληλέγγυων ξεκίνησε από το Μοναστηράκι. Ανέβηκαν την Ερμού, έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και ΑΤΜ ενώ πέταξαν φυλλάδια με συνθήματα.

Στο Σύνταγμα του περίμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τους αντιμετώπισαν με κρότου λάμψηςμε αποτέλεσμα να διασκορπιστούν στα γύρω στενά.


προηγούμενη ενημέρωση:

Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα στο Σύνταγμα, κατά την πορεία συμπαράστασης στην Ηριάννα, έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου να απορρίψει το αίτημα αποφυλάκισής της. Η πορεία ξεκίνησε αργά το βράδυ της Δευτέρας από το Μοναστηράκι και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτήν την ώρα γίνεται εκτεταμένη χρήση χημικών από τους αστυνομικούς στο Σύνταγμα. Κατά τη διάρκεια της πορείας, οι διαδηλωτές έσπασαν δεκάδες βιτρίνες στην Ερμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μακή Χατζηδιακου Ειμαστε ολοι μαζι σου.Κανεις δεν μπορει να μας σταματησει.Θα συνεχισουμε,μεχρι ν’απελευθερωθεις.Η ταξικη “Δικαιοσυνη”που σε καταδικασε αδικα,ειναι η γνωστη “στημμενη φαμπρικα”.Εσυ κριθηκες ενοχη απο ενα διεφθαρμενο δικαστικο συστημα,αλλα σημερα κριθηκε κι η Δικαιοσυνη απο μας.ΕΝΟΧΗ!Ο αγωνας θα συνεχιστει,μ’οποιο κοστος.Μεχρι να γκρεμισουμε την “φαμπρικα”.Καλη σου δυναμη κι εμεις,διπλα σου.
    1 ώρα ΑΠΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΑ Β.Λ. ΣΤΟ FB

  2. Στρατιωτικος νομος, συληψη ταραχοποιων για φθορα και κλοπη ξενης περιουσιας, δεσιμο σε καρμανιολα και σπασιμο απο τα γονατα και κατω να μεινουν σακατηδες για ολη την ζωη τους. Αυτο λεγεται ιδεα εγω θα γινω αστροναυτης.

  3. Πέντε ελεύθεροι σκοπευτές χρειάζονται και στο ψαχνό τα αναρχοπουστράκια!!Να σαπίσει στη φυλακή το πουτανάκι.

  4. Αυτοί μάλιστα, πολεμάνε για τις ιδέες τους. Όχι σαν τα πουστράκια τους χρυσαυγίτες που ακόνιζαν ξιφολόγχες και τελικά τις βάλανε στους πάτους τους, κλαίγανε σαν γυναικούλες και ρουφιάνευαν όποιον προλάβαιναν για να μείνουν έξω.

    1. για ποιες ιδεες τους? ανοιχτα συνορα και ανοιχτοι κωλοι?? η προσωποποιηση της παγοσμιοποιησης…τα βρισκουν και τα κανουν γιατι εχουν πλατες…

  5. ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΚΟΝΤΟΝΗ,ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.

Comments are closed.