ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στα Οινόφυτα- Πληροφορίες για τραυματίες!- Φόβοι για εγκλωβισμένους…

Κοινοποίηση:
FVTIAA

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο σε εργοστάσιο πλαστικών στο 33 χλμ. Αθηνών-Λαμίας (στο ρεύμα προς Λαμία). Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, το εργοστάσιο ήταν εν λειτουργία και δεν γνωρίζουν ακόμα αν υπάρχουν τυχόν εγκλωβισμένοι.

Υπήρξε άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής με 10 οχήματα και 30 πυροσβέστες, οι οποίοι προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε εργοστάσιο πλαστικών στην βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων, στο 39ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το εργοστάσιο βρισκόταν εν λειτουργία την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, ενώ υπάρχουν φόβοι για τραυματίες εργαζομένου.

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δε μπορώ να καταλάβω πως παίρνουν φωτιά όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις. Κάηκε το ΜΙΝΙΟΝ και ο ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ και ήρθε το ΖΑΡΑ και το H&M. Κάηκε το μεγάλο SPRIDER στην Ερμού, πιο πριν τα καλώδια Μητρόπουλου (το 1994) και προσφάτως μια μεγάλη αποθήκη συσκευασιών στην Κόρινθο. Κάηκε το ΚΡΙ-ΚΡΙ στι Σερρες αν και το ξαναφτιαξαν. Εχει καει κανενος το σπίτι οταν λείπει; Γιατι απ οτι ξερω τετοιες επιχειρήσεις εχουν φύλακα και πυροσβεση.

Comments are closed.