ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ SURVIVOR!!! – ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ…

Κοινοποίηση:
σσσσ

Ένα θανατηφόρο ατύχημα διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια όλων, ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του!  Όπως γνωρίζουμε όλοι, για να στηθεί το Survivor απασχολούνται πολλά άτομα, είτε από την ελληνική παραγωγή, είτε από την τουρκική. Εκατοντάδες άνθρωποι δουλεύουν νύχτα μέρα για να στήσουν όλα τα αγωνίσματα που βλέπουμε εμείς ανά διαστήματα. Μπορεί να θεωρούσαμε πολύ άσχημο συμβάν το τροχαίο που είχαν υποστεί οι Μαχητές, όμως ήρθε άλλο ένα πολύ άσχημο χτύπημα της μοίρας για το Survivor. Πληροφορίες  αναφέρουν πως άνθρωπος της παραγωγής, έχασε την ζωή του μετά από θανάσιμο ατύχημα που είχε. Συγκεκριμένα ο άνθρωπος της παραγωγής, ο Diego, τον οποίο είχαμε δει πολλές να συμμετέχει στο παιχνίδι των ερωτήσεων, αφού οι παίκτες είχαν κληθεί να μαντέψουν την ηλικία του για να κερδίσουν… Ο Diego λοιπόν, στο στήσιμο του τελευταίου αγωνίσματος, είχε ένα σοβαρό ατύχημα που αποδείχθηκε μοιραίο αφού άφησε την τελευταία του πνοή στον αγωνιστικό χώρο, στο αγώνισμα δηλαδή που θα δείτε εσείς την Κυριακή! Οι παίκτες του Survivor μόλις ενημερώθηκαν για το τόσο άσχημο περιστατικό και είδαν όλη αυτή την αναστάτωση που επικρατούσε, ξέσπασαν σε κλάματα και δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν αφού τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον γνώριζαν γιατί συνεργαζόντουσαν στα παρασκήνια… Έτσι λοιπόν, για να τιμήσουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έχασε την ζωή του τόσο άδικα και ξαφνικά, στο αγώνισμα της Κυριακής θα τους δείτε να παίζουν με μαύρο περιβραχιόνιο, ως ένδειξη πένθους! Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος οι οποίοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν αυτό. Η παραγωγή του επέτρεψε να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, αφού ο άνθρωπος έχασε την ζωή του στον συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο, όμως δεν θέλουν να δώσουν καμία άλλη επέκταση στο θέμα. Παρατηρώντας το trailer του Survivor βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να φορούν μια μαύρη κορδέλα σε κεφάλι και χέρι αντίστοιχα. Φαίνεται πως μετά την είδηση του θανάτου οι δυο άντρες επέλεξαν να τιμήσουν το «φίλο» του και φόρεσαν μια μαύρη κορδέλα ως ένδειξη πένθους.

Με πληροφορίες από Youweekly.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δυστυχώς, αυτοί τους οποίους χρησιμοποιούν οι τούρκοι πάμπλουτοι παραγωγοί -και προσωπικοί κολλητοί του Ερντογάν- και που χάνουν τις ζωές τους κατά την πολύωρη εργασία κάτω από σκληρές συνθήκες εργασίας (καυτός ήλιος, βροχή κλπ) για τα εξουθενωτικά στησίματα των “παιχνιδιών”, ανά χώρα, σε διαφορετικές ακτές αλλά την ίδια μέρα, δεν είναι τούρκοι εργάτες, όπως νομίζουν κάποιοι εδώ μέσα, αλλά δυστυχώς πάμπτωχοι και εξαθλιωμένοι νεαροί δομινικανοί, που αλλιώς -αν δεν υπήρχαν τα κωλοπαίχνιδα αυτά- για να ζήσουν τις οικογένειές τους θα έπρεπε να ψάχνουν στα σκουπίδια των επαύλεων των πλουσίων και των πολυτελών ξενοδοχείων των χωρών της Καραϊβικής και να επαιτούν για την ελεημοσύνη των εκεί θαμώνων, όπως γίνεται σήμερα και στην Ελλάδα από τους άνεργους και τους ναρκομανείς νέους. Τέτοιος ήταν προφανώς και ο νεαρός Diego, που έχασε τη ζωή του στο Ελληνικό survivor και πολλοί άλλοι όμοιοί του τραυματίζονται στα παιχνίδια, γενικώς, υψηλής καθημερινής τηλεθέασης των τουρκαλάδων, που επιβάλλουν εξουθενωτικές συνθήκες εργασίας για το τεχνικό τους προσωπικό, συνήθως γηγενούς προέλευσης, που παραμένει αθέατο πίσω από τις κάμερες, για να μπορούν να χαίρονται την εφήμερη δόξα και αίγλη του Ντάνου -και του κάθε “ντάνου” ή “βασσάλου” κλπ της κάθε χώρας….- το αποχαυνωμένο και ναρκωμένο τηλεοπτικό κοινό της, που ταυτίζεται μαζί τους. Το κοινό που φαντασιώνεται ότι βρίσκεται στη θέση τους στο εξωτικό νησί και ότι είναι ο ίδιος που αγωνίζεται σαν “ντάνος” απέναντι σε όλους τους “κακούς”, τους “απέναντι”, που όλοι τους συνωμοτούν για να τον εξουδετερώσουν και ψηφίζει μετά μανίας τον “εκλεκτό” (της χώρας και ενός ολόκληρου λαού)…
    Η αποχαύνωση δηλαδή και ο δονκιχωτικός θερβαντισμός του τηλεθεάμονος κοινού προς το άπιαστο όνειρο, στην απόλυτη βεβαίως έκφρασή του. Το δυστύχημα εδώ είναι, ότι όσο πιο πτωχός είναι κάποιος λαός, τόσο τα κάθε λογής “survivors” αποτελούν αναγκαίο συστατικό “συνέχισης” και “αυτοεπιβεβαίωσης” της -σημερινής και εξαθλιωμένης- ύπαρξής του. Και αυτό το ξέρουν καλά ο Ερντογάν και οι τούρκοι παραγωγοί, όπως και κάθε τύραννος και κάθε τυραννικό σύστημα σε όλο τον κόσμο. Η αποχαύνωση των μαζών στον καναπέ μπροστά σε τηλεόραση, βλέπετε, δεν είναι προνομιακή ιδιοκτησία των παγκοσμιοποιητών αλλά περνάει και στα πιο κάτω πατώματα εξουσίας, στον Ερντογάν και τον Ιλιτσάλι, στον Τσίπρα, τον Κούλη ή τον Αλαφούζο. Οσους δηλαδή έχουν διδαχθεί καλά τα μαθήματα της παγκοσμιοποίησης και του mind control.
    Προτείνω σε όλους που διαβάζετε τούτη τη στιγμή, ένα αποτελεσματικό αντίδοτο. Σαν φόρο τιμής στη μνήμη του κάθε 30χρονου “Diego” που κάθε τόσο χάνει τη ζωή του -μόνο και μόνο για να επιβεβαιώνουν οι λαοί την ανάγκη να παραμένουν κατευθυνόμενοι και βλάκες!- επιτέλους να κάνουμε αυτή τη φορά εμείς, οι Ελληνες, όπως πρώτοι κάναμε το 1821 εναντίον της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, την δική μας επανάσταση. Ποια επανάσταση; Την επανάσταση κατά του survivor και κάθε χαβούζας reality που μας σερβίρουν: NA MHΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ SURVIVOR! Nα δείξουμε ως λαός ότι δεν έχουμε ανάγκη τέτοια άθλια υποκατάστατα της μιζέριας στην οποία μας έχουν οδήγησει. Και ότι είμαστε ακόμη ξύπνιοι και ικανοί να εξεγειρόμαστε όταν μας αφυπνίζει ένας θάνατος. Εστω κι αν αυτός ο θάνατος είναι ενός άγνωστου αλλοδαπού, που όπως μοιάζει με εμάς -τους πτωχούς και καταφρονεμένους και παρίες του κόσμου τούτου- και δεν μοιάζει ούτε με αλαφούζους ούτε με ιλιτσάληδες…
    ΥΓ Και αν νομίζουν κάποιοι κρεττίνοι ότι μιλάω σαν κουκουετζής, καμμία σχέση. Το αντίθετο μάλιστα! Ενας λαϊκός εθνικιστής, ένα γέννημα των λαϊκών στρωμάτων με πλήρη πίστη και αγάπη για το λαό από τον οποίο προήλθε, έτσι πρέπει να σκέφεται, σε τέτοιες περιπτώσεις αδίκων θανάτων. Να συγκινείται και να υποφέρει πιότερο από κάθε κουκουέ. Οι απανταχού καπιτάλες και υποκριτές-νεοταξίτες αριστεροί (με τη δεξιά τσέπη) είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί σήμερα των λαών (και των εθνικιστών).

  2. Εσυ εκραζες το σουρβαιβορ οπως το ελεγες.. και ανεβαζεις καθε μερα 2-3 ποστ.
    Χιο τρελα πουλας…

  3. Κανένα εργατικό ατύχημα ατιμωρητο !,δέν μάς ενδιαφέρει η καταγωγή τού εργαζόμενου πού πέθανε!. Ό εργαζόμενος είναι εργαζόμενος. Νάι στήν ιδιωτική πρωτοβουλία ,αλλά θά πρέπει τό εκάστοτε κράτος νά έχει μηχανισμούς ελέγχου ισχυρούς καί νά τιμωρεί όσους δέν έχουν τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας! Όσο γιά τους παίκτες… Είναι μέ τήν δική τους θελήσει εκεί .προβλήματα τους!

  4. Στους @ρχεις μας ενας λιγοτερος τουρκοαπλυτος στο ριαλιτι της παραπληροφορησης και της αποβλακωσης

  5. Κρίμα στον άνθρωπο! Όσο για τους παίχτες που παιζουν το πουλακι τους… στα τέτοια μας

Comments are closed.