ΔΕΙΤΕ τι γινόταν ΕΞΩ από το “ΚΥΤΤΑΡΟ” που τραγουδούσε ο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ! ΘΑ πάθετε πλάκα! ΟΥΡΑ ο κόσμος για να τιμήσει τον ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ της καρδιάς του! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚEΣ ΦΩΤΟ “MAKELEIO.GR”)

Κοινοποίηση:
panousis-kittaro

Σας υπενθυμίζουμε: 

Ο Τζίμης Πανούσης μπορεί να ανησύχησε τους θαυμαστές του στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε στη σκηνή του Κυττάρου, την ώρα που τραγουδούσε, ωστόσο βγήκε πιο δυνατός από αυτήν την περιπέτεια και ανακοίνωσε ήδη ότι επιστρέφει στη σκηνή.

Την ανακοίνωση την έκανε μάλιστα με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «λόγω αιφνιδίου θανάτου που αναβλήθηκε επ’ αόριστον» επιστρέφει στη σκηνή προκειμένου να συνεχίσει τις εμφανίσεις του». Έτσι, από τις 9 Μαρτίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι παραστάσεις τού «Όλοι οι χαζοί μπορούμε», στο Κύτταρο, θα συνεχιστούν από εκεί που είχαν σταματήσει, στις 2 Δεκεμβρίου.

panousis-kittaro2

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Λόγω αιφνίδιου θανάτου που αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

η παράσταση στις 30/12 δεν θα πραγματοποιηθεί

Ο βιονικός πλέον Τζίμης Πανούσης σας περιμένει

τα ΠαρασκευοΣάββατα του Μαρτίου στο Κύτταρο

με το γελοιόδραμα «Όλοι οι Χαζοί Μπορούμε»

για δυνατές συγκινήσεις και αναπάντεχα απρόοπτα»

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΖΙΜΑΚΟ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ, ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ «ΚΑΡΥΔΙΑ» ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ – ΑΠΟ ΤΟ SKYLAB ΤΟ 1980 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ [ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ]

panousis-kittaro

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Για ολους αυτους που σκοτωσαν οι αντιπρωσωποι σας , αναγκαζοντας τους να αυτοκτονησουν , για τα παιδια που πεινανε και κρυωνουν , για τους γεροντες που αργοπεθαινουν , για την σκλαβωμενη Πατριδα και για την γενικη καταντια ΣΑΣ , ραγιαδες δεν κανετε τιποτα . Δεν πηγατε ποτε σας να δειτε απο κοντα πως θα μπορουσατε να βοηθησετε .
    Για εναν γελοτοποιο ομως ….
    Ευτυχως ηλθε η ωρα να καθαρισει η ηρα απο το σιταρι …

  2. NAI MEΓΙΣΤΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΑ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ

    1. Πεσ τα γιατί μας έπρηξαν όλοι με τον τυπά που μια ζωή μέσα στη βλακεία ήταν και τον κάνανα μεγάλο καλλιτέχνη τα ζώα

Comments are closed.