ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΖΙΜΑΚΟ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ, ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ “ΚΑΡΥΔΙΑ” ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ – ΑΠΟ ΤΟ SKYLAB ΤΟ 1980 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ [ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    panousis.2.12.708_0

    Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς  έχασε την μάχη της ζωής, ο Τζίμης Πανούσης.

    Ο 64χρονος γνωστός τραγουδοποιός και ηθοποιός υπέστη νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου καρδιακό επεισόδιο και λίγη ώρα μετά μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εγιναν προσπάθειες ανάνηψης του, αλλά δεν ανταποκρινόταν. Και λίγη ώρα μετά έχασε την μάχη…

    Στις αρχές Δεκεμβρίου ο μουσικός είχε υποστεί ανακοπή ενώ βρισκόταν στη σκηνή και είχε απομακρυνθεί από εκεί με ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες.

    ÐÑÅÌÉÅÑÁ ÔÇÓ ÐÁÑÁÓÔÁÓÇÓ ''ÔÁ ÑÁÄÉÊÉÁ ÁÍÁÐÏÄÁ'' ÓÔÏ ÈÅÁÔÑÏ ÇÂÇ

    Ηταν γνωστός για τη σάτιρα και τον καυστικό και αθυρόστομο στίχο του και είχε πολλές δικαστικές διαμάχες με ανθρώπους που είχε βάλει στο… στόχαστρο του, όπως ο γνωστός γιαλαντζί αριστερός, Γ. Νταλάρας. Ήταν ο μοναδικός που είχε τα άντερα να πει δυνατά αυτό που όλοι έλεγαν από μέσα τους.

    Νοσηλεύτηκε στο «Ελπίς» τον Δεκέμβριο

    Υπενθυμίζουμε ότι στις 2 Δεκεμβρίου 2017, ο Τζίμης Πανούσης υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ύστερα από κρίση κολπικής μαρμαρυγής, και «κατέρρευσε»στην σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης του στο «Κύτταρο Live Club». Τότε είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Ελπίς».

    Συγκινητικά ήταν όσα εκτυλίχθηκαν στο μαγαζί, την ώρα που ο Τζιμης Πανούσης μεταφέρονταν με φορείο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν ξαπλωμένος στο φορείο, ενώ κόσμος δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να τον χειροκροτεί, μέχρι να βγει έξω.

    O Τζίμης Πανούσης γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1954 από μικρασιάτες πρόσφυγες γονείς -τον Θεόδωρο και τη Φωτεινή- στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Χολαργό. Είχε έναν γιο και μία κόρη.

    Η πορεία του Τζίμη Πανούση

    Το 1973 βρήκε από αγγελία δουλειά σε περιοδεύοντα θίασο. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το θίασο για να δουλέψει ως υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα από την οποία παραιτήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    ektakto-pethane-apo-anakopi-o-tzimis-panousis_9.w_l

    Μουσικά δηλώνει αυτοδίδακτος και παίζει λίγο απ’ όλα. Πρώτες προσπάθειες στο χώρο της μουσικής έγιναν με το σχήμα “Χαρούμενη Κουδουνίστρα” όταν ακόμα ήταν στο Γυμνάσιο. Στα μέσα με τέλη της δεκαετίας του 1970 σχηματίστηκαν οι Μουσικές Ταξιαρχίες από τον Τζίμη Πανούση (φωνή, στίχοι, μουσική) και τους Σπύρο Πάζιο (κιθάρα, synthesizer, έγχορδα), Γιάννη Δρόλαπα (ηλεκτρική κιθάρα), Βαγγέλη Βέκιο (τύμπανα) και Δημήτρη Δασκαλοθανάση (μπάσο). Στη συνέχεια προστέθηκε και ο Van Svarnas (σαξόφωνο).

    Η πρώτη τους εμφάνιση σε κοινό έγινε το 1980 στο “Skylab” στην Πλάκα, ενώ η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά είναι ο δίσκος Μουσικές Ταξιαρχίες που κυκλοφόρησε από την MINOS-EMI το 1982. Νωρίτερα (το 1980) είχε κυκλοφορήσει μία ανεξάρτητη παραγωγή σε κασέτα, το “Disco Tsoutsouni”.

    Ακολούθησαν οι δίσκοι Αν η Γιαγιά μου είχε Ρουλεμαν (1984) και Hard Core (ζωντανή ηχογράφηση, 1985). Το 1983 οι Μουσικές Ταξιαρχίες καμουφλάρονται κάτω από το όνομα Alamana’s Bridge (= Γέφυρα της Αλαμάνας) και συμμετέχουν στο δίσκο-συλλογή ελληνικού ροκ Made in Greece Vol.1, παρά τις αντιρρήσεις της τότε δισκογραφικής τους εταιρείας. Από τον επόμενο δίσκο “Κάγκελα Παντού” (1986) ο Πανούσης αποφασίζει να συνεχίσει μόνος του.

    ImageHandler.ashx

    Σόλο καριέρα

    Το 1987 κυκλοφορεί ο τελευταίος δίσκος από την MINOS-EMI “Χημεία και Τέρατα”. Οι επόμενοι δύο δίσκοι “Δουλειές του Κεφαλιού” / The Greatest Kitsch Live! (1990) και “Ο Ρομπέν των Χαζών” (ζωντανή ηχογράφηση, 1992) κυκλοφορούν από την Music Box International, ενώ το “Vivere Pericolosamente” από την Warner το 1993. Η επόμενη δισκογραφική του δουλειά κυκλοφόρησε εφτά χρόνια μετά, το 2000, με τίτλο “Με Λένε Πόπη” (ζωντανή ηχογράφηση). Κυκλοφόρησε επίσης μαζί με το περιοδικό Μετρό το 2002 το ολιγόλεπτο CD “Δείγμα Δωρεάν” με ακυκλοφόρητα τραγούδια από τις τελευταίες παραστάσεις του.

    o-tzimis-panousis-etoimos-gia-epidauro-oi-prwtes-fwtografies.w_l

    Στις 20 Γενάρη του 2009 κυκλοφόρησε ένα διπλό DVD με ζωντανή κινηματογράφηση της παράστασης “Της Πατρίδας μου η Σημαία”, που δόθηκε το 2008 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

    Την άνοιξη του 2015 οι Μουσικές Ταξιαρχίες επανενώθηκαν για μια σειρά εμφανίσεων στο Κύτταρο μετά από 30 χρόνια απουσίας.

    TZIMIS-PANOUSIS

    Πέρα από τη μουσική o Τζίμης Πανούσης έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και λιγότερο με τον κινηματογράφο. Έχει μια δεκαπεντάχρονη ιστορία σαν ραδιοφωνικός παραγωγός στους ραδιοσταθμούς Top FM, Κανάλι 15, Ωχ FM, Flash 9.65, 88 μισό Θεσσαλονίκης, ΣΚΑΪ 100.3FM, City FM 99.5. Η τηλεοπτική εκπομπή του Κορίτσια ο Τζίμης που επρόκειτο να μεταδοθεί από την τότε ΕΤ2 το 1995 τελικά «κόπηκε», ωστόσο στιγμιότυπά της έχουν κατά καιρούς παρουσιάσει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών συνεντεύξεών του. Έχει εμφανιστεί έκτακτα σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι Δέκα Μικροί Μήτσοι του Λάκη Λαζόπουλου. Στον κινηματογράφο, έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία Ο δράκουλας των Εξαρχείων (1981) του Νίκου Ζερβού μαζί με τις υπόλοιπες Μουσικές Ταξιαρχίες και έχει εμφανιστεί ως γκεστ σταρ στις ταινίες Ηνίοχος (1995) του Αλέξη Δαμιανού, Προστάτης Οικογένειας (1997) του Νίκου Περάκη και Safe Sex (1999) των Μ. Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου.

    Έχουν εκδοθεί έξι βιβλία του Πανούση, κυρίως βασισμένα στις ραδιοφωνικές του εκπομπές. Πρώτο ήταν το Η Ζάλη των Τάξεων (Γνώσεις, 1989) που περιέχει 40 ιστορίες ραδιοφωνικής φαντασίας που ακούστηκαν από την εκπομπή “Δούρειος Ήχος” στον Top FM την περίοδο 1988-89, ακολούθησαν τα Πικρέ, Μικρέ Μου Αράπη (Opera, 1990) που είναι μια σαπουνόπερα 22 επεισοδίων που ακούστηκε από τον “Δούρειο Ήχο” το καλοκαίρι του 1989 και Το Κυνήγι της Γκόμενας (Opera, 1992) που αποτελείται από 30 σύντομες γυναικείες βιογραφίες.

    Το 1996 κυκλοφόρησε το Υγιεινή Διαστροφή (Opera), για τα 20 χρόνια της παρουσίας του, που συμπεριλαμβάνει την έκδοση σε CD του Disco Tsoutsouni και περιέχει το σύνολο των στίχων των τραγουδιών του μέχρι τότε καθώς και συνεντεύξεις, γκάλοπ κ.α. Τον Ιανουάριο του 2002 παρουσίασε στο περιοδικό ΜΕΤΡΟ τον “εναλλακτικό Καζαμία 2002” με τον τίτλο “Μωρόν λαβέ” ντυμένος με μαντήλα τύπου Παλαιάς Διαθήκης κρατώντας κούκλα βρέφους, τυλιγμένο με την αστερόεσσα. Στο ίδιο το αφιέρωμα φέρεται και με στολή του Άη Βασίλη με εξάρτυση Αφγανού τρομοκράτη ν΄ αναφωνεί το σύνθημα για την Καμπούλ: “Μπόμπα – τσόντα και καμπάνα” αποκαλώντας την ισλαμική μαντήλα μπούργκα “παραδοσιακό ταλιμπανιστήρι”.

    To 2005 κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα ακόμα δύο βιβλία του από τις εκδόσεις Opera με τίτλους Μικροαστική Καταστροφή και Πούστευε και Μη Ερεύνα, ενώ το 2010 κυκλοφόρησε το πολύτομο έργο “Ο Στάλιν σκέφτεται για σένα στο Κρεμλίνο”. Το 2011 παρουσίαζε καθημερινή ημίωρη ραδιοφωνική εκπομπή σατιρίζοντας πολιτικά γεγονότα με τον τίτλο “Δούρειος ήχος”, με εναρκτήρια ατάκα “Αμερικανοτσολιάδες, ελβετόψυχοι, αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι, ελεύθεροι πολιορκημένοι επαγγελματίες ήλθεν η ώραν σας” – “Αβάντι πόμολο !” (με μουσική υπόκρουση το “Αβάντι Πόπολο”).

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Συνέλθετε και μην ασεβείτε στον νεκρό. Ο Τζιμάκος δεν ήταν ούτε αριστερός ούτε δεξιός, ήταν ανένταχτος και όπως πολύ εύστοχα έγραψε ο Πάτερ Κλεομένης ήταν ο τελευταίος Αριστοφανικός Καλλιτέχνης που σεβόταν το κοινό του.Εγώ θα έλεγα πως δυστυχώς γιά μας έφυγε ένας ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ διανοούμενος κι άφησε δυσαναπλήρωτο κενό. Καλό σου ταξίδι ΜΕΓΑΛΕ!!!!! Και σε παρακαλώ Τζιμάκο μην πεις στον Κολοκτρώνη και στον Βάρναλη τα χάλια μας, ούτε καν στην Μαλβίνα…… Ξέρεις εσύ τι θα πεις…… Θα μας λείψεις πολύ!!!!!!

    2. Α ρε Τζιμάκο,ορφανός χωρίς εσένα ο γνήσιος αναρχικός χώρος.Ποτε είναι η κηδεία μάγκες;

    3. Γελείος και βλάσφημος ήταν. Ψευτοκουλτουριάρης. Το κοινό του ήταν κυρίως αγάμητες (ή κακογαμημένες – διαλέχτε ένα από τα δύο) τριαντάρες-και-βάλε γυνάικες και ορισμένες φορές και οι ανέραστοι συνοδοί τους. Μας τα ζαλίσατε με την εμμονή σας στα φαιδρά σύμβολα-διασκεδαστές και τους πακετάδες επαναστάτες του μικροφόνου.

    4. Αναρχικός ήταν αλλά από τους γνήσιους, όχι γιαλαντζι για να σπάει βιτρίνες να κλέβει γάλατα.

    5. Εφυγε ενας μεγαλος καλιτεχνης…

      Ηταν ενας μορφωμενος ανθρωπος…
      Τον Τζιμη Πανουση τον χαρακτηριζε η οξυδερκεια και η ετοιμολογια του.
      Δεν διστασε να τα βαλει με τη λεγομενη “γενια του Πολυτεχνειου” (που ευθυνεται για τα δεινα της Χωρας μετα τη Μεταπολιτευση) και με το ΚΚΕ.
      Θα λειψει πολυ η σατιρα και το χιουμορ του…
      Καλο ταξιδι…Μεγιστε Τζιμαρα..

    6. Γεια σου τζιμακο… αν και ήταν βρωμοκουμουνι πάντα τον θαύμαζα για το αστείρευτο χιούμορ!μεγαλος τραγουδοποιός μεγάλη ψυχή,μεγάλος πολέμιος του κατεστημένου!για μένα ήταν ένας από τους ποιο σεξυ άντρες που έχω δει στην ζωή μου!
      καλό ταξίδι τζιμακο!

      1. Ο πανουσης σεξυ? αχαχαχαχα εσυ κοπελιά δεν πας καθολου καλα!!

        1. Ναι ρε φιλε…για μένα ήταν πολύ σεξυ και με διέγειρε πολύ ερωτικά!εξαλου γουστα είναι αυτό και τον μακαρίτη τον γούσταρα πολύ γιατί ήταν παίδαρος!

          1. Καταρχην ηταν αναρχικός και οχι κομμουνιστής!!!
            Και κατα δεύτερον εαν βλεπεις τον Πανουση για σεξ συμπολ,φανταζομαι τι μαύρα χάλια εχεις!!!

          2. Παίδαρος ο Πανουσης χαχαχα τι ανώμαλες κυκλοφορανε στον κόσμο….

      2. Ο Τζιμαρας κομμουνι ? Εισαι μακρια νυχτωμενη και προφανως κατω των 50. Διαστρεβλωμενες αποψεις facebook.

      3. Μήπως είσαι από τις Γερμανίδες τουρίστριες που διψάνε για σπερμα;;;αχαχα

      4. Ένα μ@λκς άπλυτος τρολλ που το παίζει γυναίκα,ενώ είναι bisexual traveli μην απαντατε

      5. ΕΙΣΑΙ ΗΠΟΙΟ ΑΝΟΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ……..ΟΥΣΤ

      6. χαχαχαχα είσαι μεγάλο βλήμα γιαλαντζί χρυσαυγιτισα αχαχαχα

      7. Ούτε την ψυχή του νεκρού δεν σέβεσαι ρε βρωμα?

    7. Έφυγε και πάει στον Δικό Του Παράδεισο της πραγματικής Ελευθερίας και Αξιοπρέπειας.

      έφυγε ο Έλληνας Lemmy!!!
      Θα τα λένε μαζί τώρα και θα σχολιάζουν σαν τους ηλικιωμένους του Μάπετ Σόου από τα θεωρεία του Παραδεί σου Τους!

      …όπως πολύ σωστά σχολίασε ένας καλλιτέχνης,ο Τζιμάκος ήταν ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ!

      ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΖΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ “ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ” ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΑΔΑ…

      ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

    8. Δεν με θλίβει σήμερα η μόνιμη πια, φυσική απουσία του Τζίμη Πανούση. Διεκδίκησε τόπο στην αιωνιότητα και τον κέρδισε. Με λυπεί η συνειδητοποίηση και σήμερα ότι τα παιδιά μου δεν θα έχουν τέτοιους προκλητικούς εκφραστές να προβληματίζουν τον νου και να εκπέμπουν στις αντένες τους ευαισθησία. Μια ευαισθησία που πλέον δεν τελεί υπό εξαφάνιση. Είναι ήδη εκτελεσμένη. Πολυτάλαντος, βαρειά απώλεια για τους Έλληνες.

    9. πραγματικος αριστερος
      μοιραζε πονο στους φασιστες με τις ατακες του
      θα ειναι παρεα με τον Αρη και τον Μπεολογιαννη τωρα

      1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ. ΞΕΒΑΨΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙ

        1. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΟΥΓΚΑΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ? ΠΛΥΝΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ.

    10. Τζιμάκο καλό ταξίδι.Η μόνη μου διαφωνία είναι εκείνο το γαμημ…εξώφυλλο του δίσκου “δουλειές του κεφαλιού”.Αν και μου φαίνεται ότι αργότερα είδες τα πράγματα λίγο,έστω και πολύ λίγο,αλλιώς.Είπες αλήθειες πολύ πριν τις δούνε όλοι αυτοί που τώρα κλαίγονται.Το “Αχ Ευρώπη” και “το παιδί του σωλήνα” είναι κάποιες από αυτές.Ήσουν από τους απειροελάχιστους,αν όχι ο μοναδικός,που έκανες πραγματική σάτυρα.Καυτηρίαζες τα κακώς κείμενα της κοινωνίας χωρίς να κολλάς σε κόμματα,ιδεολογικές προτιμήσεις,φιλίες κ.τ.λ. σε αντίθεση με όλα τα νούμερα που κάνουν και καλά σάτυρα,φορώντας όμως πάντα τα κομματικές και ιδεολογικές τους παρωπίδες.Κρίμα που έφυγες και για έναν ακόμη λόγο,γιατί είχες φωνάρα!
      https://www.youtube.com/watch?v=dT5xGxJqGok

    11. Πραγματικά κρίμα.. Απεβίωσε ο τελευταίος αριστοφανικός σατυρικός καλλιτέχνης με απέραντες γνώσεις, εξυπνάδα, διορατικότητα, οξυδέρκεια, τρομερή ευφυία και φυσικά μοναδικό ταλέντο στο να μεταδίδει όλο αυτό το πακέτο στον κόσμο μέσα απο έναν χιουμοριστικό μανδύα.
      Παραμύθια μην λέτε.. ΔΕΝ ΗΤΑΝ καθόλου αριστερός.. Δεν γνωρίζω ούτε έναν ‘αριστερό’ που να μιλάει και να είναι γνώστης της σατανικής πουστοαντζέντας της ν.τ.π που προωθούν με μανία και λύσα οι πόρνες του Σόρος (μμε, ιντερνετ, ραδιόφωνα, εφημερίδες κτλ, χαρακτηριστικά για νέα τάξη είχε πεί πως – Στην νέα τάξη πραγμάτων μην ξεχνάτε πως τα πράγματα θα είμαστε εμείς!!), επίσης κανέναν καροτολάγνο κατσαπλιά ‘αριστερό’ να μιλάει για τον διεθνή σιωνισμό-σατανισμό-πραγματικό φασισμό και ρατσισμό, ούτε να κατακεραυνώνει (πολύ σωστά) τις ψευτοφιλανθρωπικές οργανώσεις του Σόρος τις μ.κ.ο που συμμετέχουν διάφοροι τυχάρπαστοι θολοκουλτουριάρηδες ναρκομανείς ”καλλιτέχνες” έτσι ώστε πατώντας στην ευσπλαχνία του απλού κόσμου να τον πλανέψουν για να του πάρουν τον οβολό του (χαρακτηριστικά και εδώ είχε αποκαλέσει με χιούμορ το χαμόγελο του ΒΟΔΙΟΥ χαχααχα, όλοι οι χαζοί μπορούμε κτλ κτλ) και πως απο τις μ.κ.ο και τις ψευτοφιλανθρωπίες γίναν ζάμπλουτοι και με μαύρο χρήμα πάμπολοι ”καλιτέχνες” της νέας τάξης (ντολάρας, και τόσα άλλα ερπετά).
      Να τονίσω κάτι τελευταίο επίσης σε κάποια ραδιοφωνική εκπομπή είχε πεί πως – Μα αν βγαίνει τώρα η γριούλα απο το σπίτι της και βλέπει τους πακιστανούς κτλ να χεζοκατουράνε στην πόρτα της, πως μετά να μην ψηφίσει χρυσή αυγή!!
      Δεν θα τον βγάλω σε καμία περίπτωση και εθνικιστή πατριώτη με υψηλό χριστιανικό και πατριωτικό φρόνημα βεβαίως, αλλά μόνο και μόνο για όλα τα παραπάνω θα πώ πως ΝΑΙ είναι μια τεράστια απώλεια που σίγουρα θα λείψει με τις αιχμηρές και αφυπνισμένες τοποθετήσεις του.. Φυσικά και το ανεπανάληπτο χιούμορ του.
      Μακάρι να γίνει Χριστιανική Ορθόδοξη κηδεία αυτό εύχομαι και να τον συγχωρέσει ο Θεός.

    12. ΤΖΙΠΑΚΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΝΕΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ

    13. καλό ταξίδι jimmako έλεγες παντα αλήθειες και ξεσκέπαζες τους αριστερους που το παιζαν ψευτό-επαναστάτες τους δεξιούς που πουλούσαν ψευτο-πατριώτισμο εις βάρος του έλληνα.Τά χωνες όμως και στον νεοέλληνα που έφερνε στην εξουσία τους παραπάνω που έτρωγε αμάσητο ότι προωθούσε το διεφθαρμένο σύστημα των ΜΜΕ και του LIFE STYLE και των Παπάδων που είχαν μόνο θεό τους το χρήμα.
      jimmako εσύ και η καυστική σου σάτιρα ήσουν πολύ μπροστά απο την εποχή σου.
      R.I.P

      1. να μου εξηγήσεις-όχι μόνο εσύ- ως πρός τί το R.I.P. ; Γράφεις ένα ωραίο σχόλιο και το τελειώνεις με Rest In Peace.Που πήγε το A.E.E. ; Αλλά ξέχασα, στα ελληνικά δεν είναι τόσο σέξυ. Ο Τζίμης ήταν φανατικά ενάντια στην αμερικανοποίηση αλλά και εσύ ο ίδιος το επιβεβαιώνεις ( “…ότι προωθούσε το διεφθαρμένο σύστημα των ΜΜΕ και του LIFE STYLE…” ).Life style ,τρόπος ζωής λοιπόν,μέσα σε αυτόν και οι εκφράσεις.Μην το πάρεις προσωπικά ,το βλέπω παντού.Μου κάνει φοβερά αρνητική εντύπωση.Γιατί δεν ευχόμαστε στα ελληνικά;

    14. Ίσως ο πιο ειλικρινής αριστερός καλλιτέχνης στην Ελλάδα. Καλό ταξίδι.

    15. Ειχε το θαρρος να λεει αληθειες και να τα χωνει στα ισια σε αριστερους και κομμουνιστες ολων των κομματων και των αποχρωσεων.

    16. παει και αυτος
      και μας εχουν μεινει πισω ολα τα ραμολιμεντα

    17. tzimis πανουσης..
      το ξυλο στο πολυτεχνειο δεν το φαγαμε α;πο τους στρατιωτες του παπαδοπουλου αλλα απο τους οικοδομους των ΚΝΑΤ…(συνεντευξη στην ραδιοφωνικη ελληνοφρενια)
      αθανατοσ!!!

    18. Όπως έλεγε κι ο ίδιος…. Μην παίρνετε ναρκωτικά δεν φτάνουν για όλους.

      Δάσκαλε που δίδασκες.
      Αριστεροί μέχρι θανάτου.

    19. Καλά πάνε οι θάνατοι τί λέτε..;
      Πανελλαδικά ανεβαίνουμε ολοταχώς προς φούντο.

    20. Καλό ταξίδι Τζιμαρα ήσουν χρόνια μπροστά..

    21. Εφυγε ο τελευταιος αριστερος ιδεολογος….

      Πλεον εμειναν οι αριστεροι της Ευρωπαικης ενωσης, οι αντιφα στρατοι των Εβραιων τραπεζιτων, οι υποστηρικτες λαθροεισβολεων εναντια των γηγενων εργατων, τα κοκκινα εκφυλισμενα σταλινοειδη με τα καροτα στην οπισθεν, και οι αναρχικοι κρατικοι υπαλληλοι.

    22. Ωπα ,για να τα ξεκαθαριζουμε.Ειναι κριμα που εφυγε ενας συνανθρωπος μας που ειχε αγαπηθει και αγαπουσε αλλους.Το σημαντικο ειναι οτι εφυγε σε οχι μεγαλη ηλικια και αυτο το κανει ακομα πιο αδικο.Αλλα οφειλω να του κατονομασω οτι το εργο που αφησε πισω ειναι απο απαισιο εως αποκρουστικο και ειδεχθης.Χαρακτηρες σα το λαζοπουλο κι αυτον δυναμωσαν τα αριστερα προδοτάρια σε σημειο που λεξεις πατρις θρησκεια οικογενεια να ειναι συνωνυμες με το πυρ το εξωτερο.Ολη η καριερα του περιστραφηκε γυρω απο την την γελοιοποιηση και απαξιωση ολων των αξιων που κρατουν το εθβος ενωμενο.Ολα τα εργα του συμπαθητικου μουσατου περιστρεφονταν γυρω απο τον νταλαρα,παπαδες,πολιτικη ..απο αναδειξη αξιων, ηθους και μελωδιας ..τιποτα.Εφυγε ενας διασκεδαστης κατ’ επαγγελμα ,μονιμος κατοικος κηφισιας ,με αριστερη κουλτουρα και δεξιες τσεπες

        1. Ρουφα το τρομπονι των Σανελ τωρα και σκασμος Δημιοκρατη.

      1. δε χαριζω καστανα Εχεις απολυτο δικιο φιλε.Καλος ο “τζιμης” αλλα μεχρι ενος σημειου…
        Οσο για τις αντιφασιστομουνες απο κατω,ας φανε λιγο “σιταρακι της κηδειας” και ας βαλουν και λιγο στο μουνι τους μπας και το γιομησουν!

    23. Πολυ μεγαλος καλιτεχνης…
      Μονο τους τιτλους που διαβαζες γελουσες.
      Πιστευω οτι ηταν απο τους καλυτερους στη σατιρα…

      1. ΠΡΙΤΤΤΤ…Ουστ νεοραγια ελεηνοελληνα που εμαθες βλαχαδερο και το ριπ !
        Οσο για τον γελοτοποιο , καλο του ταξιδι και ο Θεος ας τον αναπαυει .

    Comments are closed.