Για ποια παρουσιάστρια με ισχυρό συμβόλαιο «χτυπούν οι καμπάνες» του Βερύκιου; «Αυτές είναι στη δύση τους»!

Κοινοποίηση:
verikios-1021x580

Ακόμα μία φορά και μάλιστα σε «ζωντανή» σύνδεση, πέταξε τα «καρφιά» του ο Δήμος Βερύκιος μέσα από την εκπομπή «Happy Day».
Αυτήν τη φορά, σχολίασε με τον γνωστό του τρόπο, τα ισχυρά συμβόλαια παρουσιαστριών και κατά πόσο αυτά, μπορεί να γίνουν.. ανίσχυρα, από τη μία στιγμή στην άλλη, όπως ο ίδιος τόνισε, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή:
«Τι να διαπραγματευτείς; Την τύχη σου που είναι μια χαρά; Αφήστε ρε τα συμβόλαια! Όσοι πάνε για τα συμβόλαια… έχουν ημερομηνία λήξης τα συμβόλαια. Επειδή σε αγαπάω σου λέω μην παίζεις με την τύχη σου. Άσε τις άλλες και μην παίρνεις γραμμή από τις άλλες με τα συμβόλαια και τα ισχυρά και τα ανίσχυρα! Ξέρεις πώς από τη μια μέρα στην άλλη το ισχυρό γίνεται ανίσχυρο; Εσύ έχεις και κάτι άλλο που δεν έχουν άλλες πολλές, έχεις τον χρόνο με το μέρος σου, τον βιολογικό, τον ηλικιακό. Έχεις μέλλον. Μην κάνεις, λοιπόν, αυτά που κάνουν άλλες που είναι στη δύση τους», καταλήγει ο αντιπρόεδρος του Alpha!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τρακαδόρε λιγούρη θα έρθεις στο reunion ή δεν έχεις 25 ευρώ ?Τόσο ρεζίλης παραμένεις όπως έφηβος που η ασχήμια σου σε έκανε κομπλεξικό με τις γυναίκες.

  2. μάλιστα ο αντιπρόεδρος βερύκοκος…

  3. ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ,ΧΛΙΜΙΤΣΟΥΡΑΣ,ΓΛΥΦΤΗΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ,ΣΑΛΙΑΡΗΣ,ΑΣΧΕΤΟΣ,ΞΕΡΟΛΑΣ,ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ,ΧΑΛΒΑΣ,ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ,ΜΠΟΥΦΟΣ,ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ.

  4. Κι αυτός ο πανύβλακας ο Βερύκοκος στη δύση του είναι, αλλά δεν το έχει καταλάβει ακόμη …

  5. Να δούμε το συμβόλαιο του διανοητικά καθυστερημένου και κομπλεξικού βερύκοκου τι ημερομηνία λήξης έχει.Πόσο ακόμα………….

Comments are closed.