Λάκης Γαβαλάς: «Με είπε π@@@@η μέσα στο αεροπλάνο και του τράβηξα το μούσι»

Κοινοποίηση:
gavalas

Συνέχεια είχε η επίθεση που δέχτηκε από μοναχούς ο Λάκης Γαβαλάς όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» δέχτηκε επίθεση και μέσα στο αεροπλάνο.

«Μετά το περιστατικό που έγινε με τους μοναχούς, μου έστελναν μηνύματα πόσο βρώμικοι είναι οι καλόγεροι και της εκκλησίας. με στεναχωρεί γιατί θέλω ο κόσμος να πιστεύει. Πηγαίνω με τη τσάντα μου και γυρίζει αυτός με το στόμα του γεμάτο φαγητό και μου «είσαι άνδρας ή γυναίκα;». Παίρνω και εγώ το κινητό μου και πάω και του λέω «σε καταγράφω, ξανακάνε μου την ερώτηση». Για να μην έχω την ευθύνη ότι καταγράφω κάποιον παράνομα.

Μετά μπήκα στο αεροπλάνο και αυτοί κάθονταν στην πρώτη θέση. Και ξαφνικά μου λένε π@@@ης μέσα στο αεροπλάνο την ώρα που μπήκα, ο ίδιος ο μοναχός. Ταράχτηκα. Δυστυχώς δεν ζητώ συγγνώμη αλλά του τράβηξα το μούσι, γιατί με έπιασε μια κακία. Εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι εκπροσωπώ τους ανθρώπους που πιστεύουν στην εκκλησία. Δεν θα απευθυνθώ στην δικαιοσύνη» τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Ζήλεψε η μπαμπο με τα μούσια και το μαύρο φόρεμα από τη Γεωργία που ήρθε στο Άγιο Όρος στα τελικά champions League στη μακριά γαιδουρα με τους δικούς μας τράγους με εισιτήριο πρώτη θέση
    Η κατάρα της Ελλάδας οι τράγοι που τα είχαν πλακάκια με τους Τούρκους 400 χρόνια και πίνουν στην υγεία μας. Χωρίς να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και φόρους για να κάνουν κοιλιες ο Τζερόνιμο και όλοι δίπλα του Το Ιρανισταν της ΝΕυρωπης

  2. ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.
    στο κρεββατι του ας κανει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. οταν βγαινει ομως στον δρομο να ειναι κοσμιος.

    1. ΕΝΩ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ Ε ΜΟΥΛΕ;

  3. ο Λακης ειναι τσαμπουκας και καβγατζης .,.,

    αφου τραβηξε το μουσι του παπα η επομενη κινηση ηταν να τον δαγκωσει και να αρχισει να τσιριζει

  4. Ανέκδοτο που άκουσα από παπά(!) την δεκαετία του 70…Ενας gay (ορθά το λέω;) μπαίνει στην εκκλησία ακριβώς την στιγμή που ο παπάς αρχίζει να διαβάζει τον Απόστολο και ακούει την πρώτη λέξη, δηλ. ”Αδελφοί…” Οπότε αναφωνεί ”Αχ καλέ, που με κατάλαβε ο παππούλης;”

  5. Η Ελλάδα τής αρετής.
    Σωκράτης, Σόλων, Θουκυδίδης.

    Η Ελλάδα τής επανάστασης.
    Κολοκοτρώνης, Καποδίστριας, Φεραίος.

    Η Ελλάδα τού σήμερα
    Σαττι, Γαβαλάς, Ιερώνυμος

    Η Ελλάδα τού αύριο
    Έντι Ράμα

  6. Ενώ οι κοσμοκαλογεροι ταξίδευαν πρώτη θέση και δεν τον παίρνουν καθόλου, μας έπεισαν.

  7. Δηλαδή δεν τον πειράζει που είναι φουστης, τον πειράζει που του το λένε.Στην τελική εάν τον έλεγαν γκέι ή ομοφυλόφιλο, δεν θα τον πείραζε τόσο γιατί θα του το έλεγαν με ευρωπαϊκη ορολογία;.

  8. Εντάξει δεν λες και μάγκα κάποιον που τον παίρνει και τον γλύφει …
    Μην τα ισοπεδώνουμε όλα . Η Ελληνική είναι νοηματική γλώσσα .
    Οι δε συγκεκριμένοι μοναχοί είναι και αυτοί πουσταραδες και ουδεμία σχέση με τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό .
    Αλλιώς μας τα είπε ο Ιησούς Χριστος .

    1. Dhladh esy Sa tous negrous Pou ftuaxnoun Ena Theo mavro pisteveis oti o theos Th anexotane th gay fush autounou epeidh oi aristeroi anthelhnes ginate polu. Ego Pali pistevo oti aristeroi Kai islamistes mono th glossa ths fapas gnorizoune.

  9. Υπαρχουν πουστηδες στρεητ και πουστηδες πουστρες.
    Ο Λακης ομως ρε μουνια ειναι μαγκας με αρχιδια.
    Αστε τον Λακη ησυχο.

  10. ενω ο βιολιτζής ο μοναχός δεν εχει χρονο για να κατουρησει απο το πολυ το βόλι.

  11. Δεν πειραζει, θα σε πουνε gay την επομενη φορα. Σου το ειπαν ελληνιστει…Αλλα και συ κανε κατι, απελευθερωσε επιτελους την αντριλα που κρυβεις μεσα σου…Γινε Gerard Butler ας πουμε…

      1. ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΣ.

  12. Ο κ. Γαβαλάς έχεις μεγαλύτερα @@ από κάποια ανδροειδή @@ που το παίζουν με περιορισμένη εξουσία και είναι μεγαλύτερα @@ από το κάθε δίποδο @

Leave a Response