Για περισσότερο από 800.000 κόσμο κάνουν τα διεθνή ΜΜΕ για το συλλαλητήριο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο (1)

Για το χθεσινό συλλαλητήριο ο Φραγκούλης Φράγκος είπε ότι είχε περίπου 800.000 κόσμο επικαλούμενος την ιταλική τηλεόραση ΡΑΙ και ο ίδιος μίλησε όχι ως πολιτικός αλλά σαν ενεργός πολίτης. Διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν συμμετέχει στη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα στο οποίο όμως, αν γίνει, θα παραστεί αλλά δεν θα είναι ομιλητής.

Επίσης το ρώσικο ειδησεογραφικό πρακτορείο sputniknews που έχει εκδόσεις σε όλες τις γλώσσες μετέδωσε στα ισπανικά για 800.000 κόσμο:

 


Στις 4 Φεβρουαρίου το συλλαλητήριο στην Αθήνα 

Σημειώνεται, εξάλλου, πως μετά το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια, οι διοργανωτές ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 4 Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Οι διοργανωτές, φιλοδοξούν πως και η συγκέντρωση στην Αθήνα θα έχει ανάλογη ανταπόκριση με αυτή που είχε το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτος ο θεατρινος ο φραγκος πρεπει να παταχθει τωρα στην γεννεση του ως πολιτικο φιδι
    Πρεπει να παιζουν παντου τα προπαγανδιστικα υπερ της λαθρομεταναστευσης και της μερατροπης της χωρας σε στρατοπεδο συγκεντρωσης ισλαμοπιθηκων , οπου η κορη του πανηγυριζει την εξολοθρευση των γηγενων μεσω αβαστακτων επιδοματων που θα πρεπει να πληρωνουμε ως δουλοι για ολη μας την ζωη , για να στεγασουμε κιολας τους εισβολεις
    Αυτη ειναι η οικογενιακη τους πολιτικη…. συν τα οικονομικα μπερδεματα της κορης με ΜΚΟ….

  2. Τα πατριωτικα ξενα sites μετέδωσαν την ειδηση της πυρκαγιας στην καταληψη των αριστερών αρουραιων και αποδιδουν Τιμη και Σεβασμο στους Ελληνες Εθνικιστες.

Comments are closed.