Βίντεο για πολλά εγκεφαλικά : Βόμβα Αδωνι: “Οποιος ξαναψηφίσει πασόκ & ΝΔ, ψηφίζει ψεύτες & κλέφτες !!!” Τι να πει κανείς για τον άνθρωπο αυτόν…

Κοινοποίηση:
adonis

“ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ https://www.youtube.com/watch?v=8laSLyp3V1c ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ!!! ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΤΡΕΜΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΚΑΙ ΣΙΑ!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΟΒΑΝΙΔΗΣ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ψηφίστε τα άλλα κόμματα που είναι πολύ καλύτερα και καθόλου ψεύτες ή κλεφτες…!!! ΕΕΕ???

  2. τι εγινε χιο και εβγαλες τα λαικ απο τα σχολια?
    σου βαλανε παλι χερι?

  3. Ξευτιλισμένο πουλημένο τομάρι που για την καρέκλα και τα φράγκα πουλάει και τη μάνα του. Ουστ ρε και ξανά ουστ στον αγύριστο μαζί και αυτοί που σε ψηφίζουνε.

  4. Ελπιζω Στεφανε να το βγαλης στο μακελειο για 1λεπτο μονο απλα για να το βγαλης!

  5. ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ. ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ!

  6. Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ”ΝΑΙΤΗΣ”Η ΚΑΙ”ΤΕΚΤΩΝ”ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΝΩΡΙΖΩ”ΤΕΚΤΟΝΕΣ”ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

  7. μεσσηνιε τα ακους η μιλας ακομη με την πηνελοπη δελτα αυτο που λεει ο λαος οτι τελικα απο μικρο και απο χαζο μαθαινεις την αληθεια ισχυει η αλογο κλανει για σενα προδοτη σε βλεπω παλι για την αμερικη να κανεις τον πιτσαδορο

  8. Η φωτο τα λέει ολα…..μόνο που την ένεση που κρατάει , αντι νατην κάνει σε ασθενή , τη χτυπάει στη δικη του την ψυχοπαθη κράνα.

  9. Γελάτε εσείς αλλά ο Γεωργιάδης θα εκλεγεί ξανά στις επόμενες εθνικές εκλογές. Τόσο ζώα είμαστε.

  10. Πολιτικός …μεγάλο απατεώνας !!!

    Απατεώνας αδερφέ μου …απατεώνας !

    Με τέτοια πολιτικά ρεμάλια έχουμε μπλέξει !!!

    Βορίδης – Άδωνις – Ντινοπουλος – Πιπιλη !!!

    Άστα να πάνε στο διάολο !

    Συμμορίες αδερφέ μου …συμμορίες !

    Να σας στείλω έναν σερίφη από την Νέα Υόρκη !!!

    Να βάλει τους πολιτικούς απατεώνες …σε 5 λεπτά φυλακή !!!

    Ααααα να χαθούν οι ξεφτίλες !
    Στράτος Δ

  11. Για πες ρε Αδωνι,πως είναι δυνατόν εσύ που υμνήσες την ταλαίπωρη αυτην
    χώρα και τον ελληνικό πολιτισμό στα βιβλία σου,να μας τα γυρνάς τωρα;

  12. ελα με τον μ….. που του κανεις διαφημηση σε λιγο καιρο αμα βρεθει εκτος κυβερνησης οπου παει θα τον κυνηγανε αναλωσιμος ειΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑς ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΦΑΠΕς ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

  13. Καλα ρε παιδια τι πινει αυτος;εχει παθει μαλακυνση εγκεφάλου…

Comments are closed.