ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έτσι κλέβει την Ελλάδα γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων…

Κοινοποίηση:
Line up of various types of used cars for sale on a motor dealers forecourt all marques removed

Μετά την αποκάλυψη του νέου σκανδάλου από γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποκαλύπτεται ακόμη μία παράνομη δράση γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ειδικότερα, σε δύο σχεδόν όμοια γερμανικά μοντέλα με μοναδική διαφορά το κιβώτιο ταχυτήτων (χειροκίνητο και αυτόματο) και κάποια επιπλέον αξεσουάρ στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο η Αξία Λιανικής προ Φόρων στο ένα ανέρχεται στα 24.985 ευρώ και στο άλλο με το αυτόματο κιβώτιο η αντίστοιχη Αξία κυμαίνεται σε 24.990 ευρώ. Δηλαδή με λίγα λόγια το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη κοστίζει μόλις 5 ευρώ παραπάνω!

Βέβαια η πραγματικότητα είναι πως σε καμία περίπτωση το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη δεν κοστίζει 5 ευρώ παραπάνω αλλά κάποιες χιλιάδες ευρώ επιπλέον αλλά προφανώς η γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων αποφάσισε πως με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσει χαμηλά το Τέλος Ταξινόμησης καθώς η Αξία Λιανικής προ Φόρων διατηρείται και στα δύο μοντέλα κάτω από τις 25.000 ευρώ με αποτέλεσμα ο συντελεστής υπολογισμού του φόρου να ανέρχεται σε 24% ενώ αν ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο των 25.001 ευρώ τότε ο συντελεστής αυξάνεται σε 32%!

Πηγή: movenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μην αγοραζετε γερμανικα προιοντα. Ολες οι εταιριες τους τα ιδια κανουν και μας κατηγορουν για λαμογιες ενω αυτοι εχουν ντοκτορα. Ουστ γερμανοπουστες.

  2. ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΆΡΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ
    ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΛΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΊΝΑ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

    1. Ναι,μεχρι να βρει ο καθενας τη δυνατοτητα να παρει μερσεντα και πορσε,τα προαιωνια ονειρα καθε Ελληναρα καταπιεσμενου μικρομεσαιου.Εκει το ξεχναμε το εμπαργο και την πατριδα.Μεχρι τοτε,εμπαργκο ψωμι κι ελια (και κωτσο τα μαλλια).

Comments are closed.