Απίστευτο βίντεο:Αφιονισμένοι Τούρκοι παρενοχλούν σεξουαλικά τουρίστριες παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ταξίμ!

Κοινοποίηση:
taksim-viastes

Καταγράφηκε στις κάμερες η σεξουαλική παρενόχληση τουριστριών αλλά και επιθέσεις σε Τουρκάλες από αφιονισμένους νεαρούς Τούρκους την νύχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Ταξίμ.

Επαναλήφθηκαν πάλι στο Ταξίμ οι γνωστές εικόνες της Πρωτοχρονιάς. Ένα περιστατικό παρενόχλησης καταγράφηκε και σε κάμερα.

Μονάδες ασφαλείας που ήταν τοποθετημένες στο Ταξίμ και στην γύρω περιοχή, συνέλαβαν αμέσως άτομα που είχαν προβεί σε σεξουαλική παρενόχληση.

Περιστατικά παρενόχλησης υπήρξαν στο Ταξίμ που είναι το κέντρο των εορτασμών για την πρωτοχρονιά στην Κωνσταντινούπολη. Η αστυνομία χάρη σε μέτρα που είχε λάβει από νωρίς συνέλαβε πολλά ύποπτα άτομα. Σε κάμερες καταγράφηκε η παρενόχληση 2 γυναικών που περπατούσαν στην λεωφόρο Ιστικλάλ (λεωφόρος Πέρα).

Τα άτομα μη ξέροντας πως παρακολουθούνται μόλις πλησίασαν τις γυναίκες συνελήφθησαν αμέσως από αστυνομικούς και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Μεταξύ των τουριστών που υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση ήταν και Γιαπωνέζες. Η αστυνομία επενέβη στα άτομα που είχαν περικυκλώσει τις γυναίκες. Και σε αυτό το περιστατικό-σύμφωνα με τα tourkikanea-συνελήφθη ένα άτομο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ, ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ…

  2. Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο δεν έγινε και εδώ στο Σύνταγμα πριν λίγα χρόνια; Αλήθεια γιατί στις ψευτογιορτές για την πρωτοχρονιά δεν πατάνε καθόλου γυναίκες και έχουμε μόνο λαθρο;

  3. Ρε παιδιά βάλτε αυτό το βίντεο για να λάμψη η αλήθεια για το “Τζαφάρ” και να σταματήσουν να λένε ψέμματα οι καλοπληρωμένοι αντιρατσιστές…

    http://www.youtube.com/watch?v=wsMBcNFoloM

  4. Πέχτε τους μ@ούτσο!

  5. ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ?ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΗΝΑΙΩΝ??ΓΙΑ ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ….

  6. k χιο, ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΟΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΥΜΕΝΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΗΣ…ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣ ΒΙΕΝΝΗ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ) ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ (3 ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ) ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΟΛΙΤΗΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΠΡΟΘΥΜΟΙ, ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ. (ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΑ) ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΕΤΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ (ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ BLUE SKY ΟΡΙΕΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΒΛΑΧΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΝΑΓΝΩΣΗ Ο κ ΒΛΑΧΟΣ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΤΡΙΤΗ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΘΕΣΗ Η ΚΥΠΡΟΣ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ ΣΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΝΕ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΘΛΗΜΑ.

  7. καλα να παθουν για να μην ξαναπατισουν εκει στα γυφτομεμετια

  8. ΠΟΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΡΕ ΧΙΟ? ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΗΤΑΝ Η ΜΙΑ. ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕΡΑ? ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟΥΣ.

  9. βλεπω, μετα από αυτό το βιντεο ολες τις ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ και τις ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ να βγαζουν εισητηριο για Τουρκια

    1. χαχαχα Η Μύκονος πάντως σίγουρα θα την τιμήσει την Τουρκία να σαι σίγουρος

    2. Μπααα, αυτες -επειδη ειναι και σκληρες φεμινιστριες- γουσταρουν ”ανδρες” που θα τους εχουν υπο. Χαζες ειναι να πανε εκει? Αν αρχισουν τα περι ισοτητας θα τις βρουν σε κανα χαντακι….

Comments are closed.