“Αμείλικτη η Δικαιοσύνη στην Κακόβουλη Άρνηση των γενοκτονιών” δήλωσε ο Χ.Αθανασίου

Κοινοποίηση:
γενο

Με αφορμή τον προβληματισμό που διατυπώνουν συνάδελφοι βουλευτές για το αν θα αντιμετωπίζεται στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ως αδίκημα η άρνηση των γενοκτονιών που το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει αναγνωρίσει, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου δήλωσε τα εξής:

«Κατά την προ μηνών επεξεργασία του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, δήλωσα κατηγορηματικά ότι η κακόβουλη άρνηση ή ο ευτελισμός και των γενοκτονιών που το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει αναγνωρίσει, θα αντιμετωπίζεται ρητώς με την τελική διαμόρφωση της σχετικής διάταξης, ως αδίκημα, όπως το ολοκαύτωμα ή οι γενοκτονίες που διεθνή ή ελληνικά δικαστήρια έχουν αναγνωρίσει με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.

Ως εκ τούτου δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας για το θέμα αυτό. Άλλωστε και οι ίδιοι οι συνάδελφοι στη σχετική επιστολή τους προς τον κ. Πρωθυπουργό, αναφέρονται στην ανωτέρω τοποθέτηση -δέσμευσή μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. “ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη”

    χαχαχαχαχαχαχα….

  2. Ατιμο μορφομα που παριστανις τον Ελληνα γνωριζεις οτι Γενοκτονια τον Ποντιακον και Μικρασιατον Ελληνον ΔΕΝ εχουναναγνωριστη απο κανενα νομικο δηκαστηριο και ετση οποιος την αμφισβειση δεν τημοριετε ενω εαν αμφισβισης το ολοκαυτομα τον εβραιονθα υποστης ολο το βαρος του (προδοτικου) νομου. Καταρα στα σπιτια σας.

  3. Ούτε να σε βλέπω δεν θέλω πόσο μάλιστα να σε ακούω, καθίκι. Εσύ ήσουν δικαστικός? Λυπάμαι τους αντίδικους που έπεσαν στην κρίση σου! Όλα όμως εδώ πληρώνονται, θα έρθει η ώρα σου!!

Comments are closed.