ΈΧΑΣΕ την ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα ΧΡΟΝΙΚΑ! ΧΤΥΠΑΝΕ οι ΚΑΜΠΑΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
ραγδαιες

Βράζει το Π. Φάληρο με τον κόκκινο φτερωτό σατανά!
Η Κατάσταση δεν λέει να ηρεμήσει!
Και εκεί που ο πετυχημένος Δήμαρχος της πόλης πήγαινε καλπάζοντας για την Βουλή, καθώς είναι από τους λίγους που έχουν πάρει από τώρα το χρίσμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τώρα όλα κρέμονται από μια κλωστή!
Μετά τους κατοίκους της περιοχής τώρα στην αντεπίθεση περνάει και η Εκκλησία

26551115_975342029285383_756556260_n

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και προσευχής κατά του Phylax πραγματοποίησε η ενορία Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Παλαιού Φαλήρου.

Ο εφημέριος της ενορίας μίλησε για λάθος του δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη και των συνεργατών του,κάνοντας λόγο για γλυπτό του Σατανά και βδέλυγμα.Επίσης κάλεσε τον Φαληρικό λαό να διαμαρτυρηθεί μαζικά και να απαιτήσει την απομάκρυνση του γλυπτού Phylax.

Παναγία Μυρτιδιώτισσα:Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο για τον Phylax!

Π. Φάληρο, 28/12/017 “Αξιότιμε κύριε Χατζηδάκη,

Ως εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Παλαιού Φαλήρου, σάς γράφω αυτήν την επιστολή, σχετικά με το άγαλμα «PHYLAX» που τοποθετήθηκε στον δήμο Παλαιού Φαλήρου. Πρόκειται για ένα θέμα μείζονος σημασίας, που έχει απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, καθώς και το ποίμνιο του οποίου ηγούμαι.

Δεν θα αναφερθώ στην αισθητική του συγκεκριμένου έργου τέχνης, η οποία μπορεί να είναι και αμφιλεγόμενη. Θα αναφερθώ, όμως, στο πνεύμα που αποπνέει το συγκεκριμένο άγαλμα σε κάθε περαστικό που το αντικρύζει. Πρόκειται για ένα άγαλμα το οποίο θίγει το ορθόδοξο φρόνημα και προσβάλλει τη χριστιανική πίστη. Γνωρίζουμε όλοι ότι ένα άγαλμα τοποθετείται σε έναν δημόσιο χώρο προκειμένου να τιμήσει ένα πρόσωπο για την προσφορά του ή να εμπνεύσει ένα ιδεώδες στους πολίτες. Το συγκεκριμένο άγαλμα, κύριε Δήμαρχε, ποιο πρόσωπο τιμά για την προσφορά του; Αυτό που απεικονίζει είναι ένας δαίμονας, ανεξάρτητα από το παραπλανητικό όνομα «PHYLAX» (φύλακας, δηλαδή) που ο γλύπτης του έδωσε. Είναι ένας δαίμονας, στρατιώτης του σατανά, που όχι μόνο δεν πρέπει να τιμάται αλλά πρέπει να χλευάζεται και να περιφρονείται, ως πλάσμα βλάσφημο προς τον ίδιο τον Τριαδικό Θεό.

Κι από την άλλη πλευρά, ποιο ιδεώδες προσπαθεί να εμπνεύσει στους πολίτες; Τον εγωισμό ή τον φθόνο που εμφωλεύει σε κάθε όργανο του σατανά;
Αναφέρατε σε συνέντευξή σας ότι και στην αρχαιότητα οι κάτοικοι των ελληνικών πόλεων συνήθιζαν να στήνουν αγάλματα-φύλακες των πόλεών τους. Ξεχνάτε, όμως, ότι στην αρχαία Ελλάδα δεν ήταν γνωστός ο αληθινός Θεός. Από την έλευση του Ιησού Χριστού και μετά, ο αληθινός Θεός και οι δικοί Του στρατιώτες είναι αυτοί που πραγματικά μπορούν να προστατεύσουν μία πόλη. Και οι δικοί Του στρατιώτες σε καμία περίπτωση δεν είναι νυχτεριδόμορφα τέρατα, σαν αυτό που εσείς τοποθετήσατε στο Παλαιό Φάληρο.

Αυτά τα τέρατα μόνο από σατανολάτρες αναγνωρίζονται, προσκυνούνται, και λατρεύονται. Άλλωστε, κύριε Δήμαρχε, από πότε η ποιότητα και η έννοια ενός δημιουργήματος είναι συνάρτηση του χρονικού πλαισίου στο οποίο συνηθιζόταν να υπάρχει; Οτιδήποτε ανήκει στην αρχαιότητα είναι και αποδεκτό; Το μόνο κριτήριο ποιότητας που έχετε είναι η παλαιότητα; Αναφέρετε, ακόμη, το βιογραφικό του καλλιτέχνη που το δημιούργησε. Και σάς ξαναρωτώ: το βιογραφικό ενός καλλιτέχνη είναι το εχέγγυο για την ποιότητα των δημιουργημάτων του; Το γεγονός ότι έχουν φιλοξενηθεί έργα του σε αξιόλογες εκθέσεις ανά τον κόσμο δεν αναιρεί το αντίχριστο μήνυμα που το έργο του «PHYLAX» φέρει.

Άλλωστε, όπως κι εσείς θα έχετε παρατηρήσει, όλες οι αντιδράσεις γι΄ αυτό το έργο δεν σχετίζονται με την καλλιτεχνική του διάσταση αλλά με την πνευματική.
Δεν γνωρίζω πόσο κόστισε η δημιουργία και η τοποθέτηση αυτού του αγάλματος. Γνωρίζω, όμως, ότι το πνευματικό κόστος που αναλαμβάνετε απέναντι στον Θεό και τη συνείδηση του απλού πολίτη είναι μεγάλο.
Η χώρα μας, είναι μια χώρα ελληνορθόδοξη, χριστοκεντρική. Τέτοια δημιουργήματα σε δημόσιους χώρους προκαλούν αντιδράσεις στους πολίτες, όπως, άλλωστε, θα έχετε πληροφορηθεί από έγκριτες ιστοσελίδες του διαδικτύου και του τύπου γενικότερα. Και οι αντιδράσεις από το λόγια φτάνουν στην πράξη. Όταν, λοιπόν, οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με τον δήμαρχο στον οποίο εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στις εκλογές, αντιλαμβάνεστε ότι πέρα από το πνευματικό, επωμίζεστε κι ένα πολιτικό κόστος.
Κύριε Δήμαρχε, με την παρούσα επιστολή κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για εσάς και τους συνεργάτες σας οι οποίοι συνέβαλαν σε όλο αυτό το εγχείρημα. Η τοποθέτηση του «καλλιτεχνικού» αυτού έργου σας καθιστά συμμέτοχο στη βλασφημία και συνένοχο με τον σατανά. Κατεδαφίστε το. Και τότε θα έχετε στο πλευρό σας τον Τριαδικό Θεό αλλά και κάθε πολίτη με ορθόδοξη συνείδηση και πίστη. Και, πιστέψτε με, είμαστε πολλοί.”
Με εκτίμηση,
ο εφημέριος του Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Π. Φαλήρου
π. Πατάπιος Αργυρός

Με πληροφορίες από το paliofaliron.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Τον παρακολουθω χρονια. Ειναι ο χειροτερος δημαρχος σε ολη την Αθηνα. Κρατιεται χαρη σε κλικα του. Απλοι δημοτες δεν τον ενδιαφερουν καθωλου. Οτι κανει- μονο για τα ματια του κοσμου.

  2. ΟΤΑΝ ΨΟΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ

  3. Οι φασιστοπατριώτες εκτός από πολιτικά και πολιτιστικά καθυστερημένοι βγάζετε και τρελό γέλιο. Ο σατανάς να σας έχει καλά. Συνεχίστε!

    1. Εσύ όμως ως υπερασπιστής των σατανιστών μόνο γέλιο δε βγάζεις. Άτομα σαν εσένα θέλουν κρέμασμα μπροστά στο εκτρωματικό “άγαλμα” , άλωστε θα βοηθούσες πιο πολύ το σατανισμό με τη θυσία σου και την άχρηστη κατά τα άλλα ζωή σου.

  4. Αφου ήθελε να μπει στην Βουλή, καποιοι τον ανάγκασαν να βάλει αυτο το έκτρωμα εκει ως ένδειξη υποταγής και υπακοής. Αν δεν ….προσκυνήσει…καποιος, Βουλή και αξιώματα δεν βλεπει. Γιατι νομιζετε το εβαλε;;; Παρ´ολες τις αντιδράσεις των πολιτών.

    1. Και οπως ειχε πει σε ενα Youtube κι ο πατερ Κελομενης “Στον εκτο βαθμο οι μασοινοι στηνονται στα 4 και τους τραβανε βιντεο για να ντρεπονται μετα αν σκεφτουν να φυγουν απο τη μασονια”. Αλλα απο τοτε που βγηκε ο συριζα κυβερνηση δεν υπαρχει πλεον τσιπα και ντροπη, οταν ο υπουργος οικονομικων του κραταει πανι υπερ των ανωμαλων γκε”υ σε πορεια.

  5. Ρε πάμε όλοι μαζί να μαζευτούμε 100 άτομα να το γκρεμίσουμε
    Εδώ 30 άτομα μπαχαλακιδες κάνουν πουτανα όλη την Αθήνα κ εμείς κωλονουμε.δωστε ραντεβού κ πάμε κ μετά ξύλο στον δήμαρχο.απλα είναι τα πραγματα

  6. Βρωμιάρηδες Κρητικοί προδότες ουστ να φύγετε απ την Ελλάδα και πάρτε το κολονηση σας.ουστ σιχαμενοι τουρκογυφτοι κρητικοί

  7. Το αγαλμα που γκρεμισε του Καραισκακη ο Αβραμοπουλος με την υποσχεση του σατανα οτι θα γινει Πρωθυπουργος δεν το βλεπετε τοσα χρονια?Δημαρχος ηταν κι επρεπε να γινει κλητηρας αλλα με την βοηθεια του σατανα κ των Σιωνιστων ειναι επιτροπος ΕΕ\
    Τα σκουληκια αυτα τα γεροντακια γρηγορα θα απολαυσουν την κολασ,εμεις πρεπει να τα γκρεμισουμε ειτε ραντιζοντας τα με βενζινη μπολικη ,ειτε με αλλο τροπο
    ΟΤΣΙΠΡΑς ΑΘΕΟς Κ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΑΤΑΝΑΔΕς
    ΦΤΟΥ ΣΑς Κ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝΝΔ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΝΤΟΡΑ Κ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ

  8. Καταγγελία:Η wordprees δεν μου επιτρέπει να ανεβάσω σχόλιο σε αναρτήσεις.

  9. Και στη πλατεία Καραισκάκη στην Αθήνα επί Δημαρχίας Αβραμόπουλου εγκατέστησαν το άγαλμα του έκπτωτου άγγελου – σατανά, πάνω σε τρίγωνη βάση πυραμίδα τα σύμβολα των μασόνων και υπάρχει ακόμα γιατί κανείς δε το πήρε είδηση..

  10. Όλοι οι ανίκανοι πρέπει να γίνονται βουλευτές; μυαλο να ψηφίσετε δεν έχετε ζώα; όλα τα νούμερα και τους καραγκιοζηδες πρεπει να τους βαλετε στη βουλή; αντε καριολια!!!!!

  11. Καλά τάπαιξε τελείως ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ;
    Αυτός είναι ο phylax του, ο ακέφαλος κατάγυμνος απρόσωπος βδελυρός φτερωτός δαίμονας;
    Ρε κρητικέ, κρυπτο σατανιστής ήσουν ρε ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ νεοταξίτη δαιμονόπληκτε;
    Εδώ θα μου πεις από το ΣΥΡΙΖΟΝΗΣΙ τη ΚΡΗΤΗ είναι δυνατό να βγει τίποτα καλό και ΟΡΘΟΔΟΞΟ.
    Εδώ αποδεδειγμένα από ιστορικές πηγές, ο μισός κρητικός πληθυσμός επί ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ασπάστηκε το ΙΣΛΑΜ, για να απαλλαγεί από τους φόρους που επέβαλαν οι ΟΘΩΜΑΝΟΙ στους αλλοθρήσκους υπηκόους τους, όπως και για να έχουν τα προνόμια των ΟΘΩΜΑΝΩΝ, έγιναν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ, δηλαδή ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΟΙ.
    Μήπως και ο μουλωχτός ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ασπάστηκε τον τουρκολάγνο ΣΥΡΙΖΑ με το νεοταξίτικο φιλαράκι του τον ΜΗΤΣΟΤΑ ΚΟΥΛΗ;
    Βρε μπας και πάμε σε καμιά μπάσταρδη συγκυβέρνηση ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και μας δείχνει τα προπεόρτια της βδελυρής ένωσης ο μπασταρδο ΤΟΥΡΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, με τον ακέφαλο δαίμονα;

    1. Η ΚΡΗΤΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΕΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΒΟΥΛΙΟΥ (ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ 300) ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟ Η ΚΡΗΤΗ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ KAI TA BAZOYME O EΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

    2. Καλά ας μην ήταν ο τιτάνιος εθνοιερομάρτυρας Κοσμάς ο Αιτωλός και θα σου έλεγα εγώ πόσοι θα απέμεναν Ορθόδοξοι στην κυρίως Ελλάδα όπου πριν απ’αυτόν χωριά ολόκληρα με επικεφαλής τον Ιερέα τους εξισλαμίζονταν.Σου λένε τίποτα οι Τσάμηδες;Τώρα εάν αρχίσω να αναφέρω τις κρητικές επαναστάσεις κατά των Ενετών αρχικά και των Τούρκων κατόπιν, θα ξημερωθούμε.Γι΄αυτό θα αναφέρω μόνον ότι οι Κρητικοί έχυσαν το αίμα τους σε όλη την Ελλάδα για την Ελευθερία της σε όλους τους απελευθερωτικούς Αγώνες ενώ στην Μακεδονία ιδιαίτερα, οι Κρητικοί εθελοντές ήσαν περισσότεροι από το σύνολο όλων των άλλων Ελλήνων εθελοντών και ενώ η Κρήτη δεν είχε ακόμη ελευθερωθεί.Φαντάζομαι θα έχεις ακουστά την Λεωφόρο Κατεχάκη.

  12. Τον ακουτε τον εφημεριο αρχιμανδριτες και λοιποι υψηλοβαθμοι ρασοφοροι;;;;;
    Οταν η φωνη ερχεται απο χαμηλα να αρχισετε να ανησυχειτε

Comments are closed.