«Έφοδος» της Χρυσής Αυγής στον παράνομο καταυλισμό λαθρομεταναστών στον Βοτανικό – Κασιδιάρης: Υπάρχει σχέδιο να γίνουμε οι Έλληνες μειοψηφία στη χώρα μας (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ell_aygi_votanik_(1)

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης και Δήμητρα Βελέντζα βρέθηκαν σήμερα το πρωί στον Βοτανικό για να εποπτεύσουν τον “καταυλισμό” παράνομων μεταναστών.

Τα μέτρα ασφαλείας στο σημείο είναι δρακόντεια και υπάρχει 24ωρη αστυνομική φύλαξη για να εμποδίσει τους κατοίκους να αντιδράσουν στην μετατροπή της περιοχής τους σε γκέτο. Οι εργασίες είναι πυρετώδεις και οχήματα του Δήμου καταφτάνουν μαζικά στον χώρο, μεταφέροντας τόνους από υλικά και προμήθειες.

Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της ΧΑ:

Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής εισήλθαν στο εργοτάξιο και με… δέος αντίκρισαν μία υπερσύγχρονη εγκατάσταση με εκατοντάδες κοντέινερ, ηλεκτροδότηση, υδροδότηση, ακόμα και ψύξη-θέρμανση! Το διαλυμένο κράτος της κυρα-Τασίας και του dear Alexis λειτουργεί άψογα για να εξυπηρετήσει τους λαθρομετανάστες που καθημερινά εισβάλλουν κατά κύματα στην Πατρίδα μας.

Την άφιξή μας ακολούθησαν συνεργεία όλων των καναλιών της διαπλοκής, αλλά απαγορεύθηκε ακόμα και στην κρατική τηλεόραση να πάρει πλάνα από τον καταυλισμό. Το Σύστημα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει ο φτωχός Λαός πόσα εκατομμύρια ξοδεύονται για τους λαθρομετανάστες, την ώρα που οι Έλληνες αιμορραγούν.

Μόλις οι κάτοικοι της περιοχής αντελήφθησαν την παρουσία των εκπροσώπων μας, μας πλησίασαν και ζήτησαν την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής στον δίκαιο αγώνα τους ενάντια στους παράνομους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Από την πλευρά μας δεσμευτήκαμε πώς θα αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο μέσο το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος. Ήδη είναι έτοιμες οι πρώτες προσφυγές ενάντια στους παράνομους καταυλισμούς, αλλά και το λαθρονομοσχέδιο, ενώ σύντομα οι επιτροπές κατοίκων της περιοχής θα διοργανώσουν ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα.


ell_aygi_votanik_(2) ell_aygi_votanik_(3) ell_aygi_votanik_(4)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

64 Σχόλια

  1. Ποια μνημόνια και μέτρα? Αυτά είναι τα προβλήματα του λαού μας οι μεταναστες

  2. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ Κ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ????? ΨΑΞΕ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΤΙ ΤΕΣΤ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΕΣΥ ΑΠΕΦΥΓΕΣ ΤΟ ΤΕΣΤ

  3. παρακαλουνται οι τρυπιεs κυλοτεs καροτολαγνεs δονητουδεs σφυριζοκλανεs βγαλτε τα αποθεματα προφυλακτικων απο τιs τρυπιδεs σαs εχουμε κριση καλε βοηθειστε την θεανω και την μαιμου τασια η που…τσα γαρ εγγυs!!!!!!!!!!!!!η κατερινα η βικυ η νανσυ η κουτρα η νταβαντζη η μητρουλια διεθεσαν τον πωπο τουs προs τερψιν των μπαμπουινων προσφορα τηs περιστεροχεσμενηs κουραδαs

  4. Με τα χρηματα του κοσμακη βαζοντας συνεχως φοροχαρατσια κανουν οι τσιριζοαπλυτοι ελεημοσυνη στα αδερφια τους τους λαθρομεταναστες , ομως δεν ειδαμε ποτε κανενα πολιτικο σουριελο να φιλοξενει καποιους απο αυτους στα σπιτια τους η να τους χρηματοδοτει απο την τσεπη τους απο κει και μετα ο καθενας να καταλαβει με τι λαμογια εχει μπλεξει

  5. Ο/Η ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΙ ΤΣΥΡΙΖΟΤΑΛΙΜΠΑΝ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ.ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔ λέει:

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΥΡΙΖΟΤΑΛΙΜΠΑΝ,ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ.
    ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ-ΕΘΝΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΣΥΡΙΖΟΤΑΛΙΜΠΑΝΙΑ, ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ 3%.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ.ΟΣΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  6. ρε κασιδιαρη τι πηγες να κανεις εκει ; Να δεις τα φιλαρακια σου αν ειναι στο πρωτο τραπεζι πιστα ;

  7. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ “ΠΤΩΧΟΥΣ” ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ LΑPΤΟP , ΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ 3- 4000 € ΜΕΤΡΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ , ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ

  8. Πολύ αλβανοί στα σχόλια… ρε αλβανο εισβολείς, όσο και να προσπαθείτε, Έλληνες δεν θα γίνετε ΠΟΤΕ!

  9. ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2….ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ…!!! ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ …. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ…. ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ 2,5 ΕΚΑΤ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ….ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΖΩΑ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ …ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ…..ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ….Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ…ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΑ…!!!!

  10. Ουτε σε σεισμοπληκτους τετοιες εγκαταστασεις και τοσο γρηγορα!

  11. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΣΙ?

  12. Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΟΤΑΚΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΛΕΕΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ…ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΟΥΝΙΣΤΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΥΛΗΔΕΣ…ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΑΧΩΜΕΝΟΙ…ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΠΟΤΑΚΤΗΣΟΥΝ…ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ…ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΚΑΤΖΕΝΤ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ…ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ Μ.Κ.Ο ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ….ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ….ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΟΧΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 90%…Ε ΓΙΑΤΙ????ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΦΤΥΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ….ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΜΦΙΡΕΠΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ @@@@@@….Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΗΤΕ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ….ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΚΟΥΣ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΦΟΥ ΜΙΣΗΤΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΝ ΣΚΑΨΕΙ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΕΜΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

  13. Αυτός τώρα γιατί δεν είναι στην φυλακή; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Παρά είναι έξω κι αλωνίζει και εξακολουθεί αμετανόητα να βγάζει τη ρατσιστική του χολή. Αυτό το αναθεματισμένο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν μπορεί σε κάποια στιγμή να τεθεί σε εφαρμογή; Αλλά μένα μου λες….Να δείτε που δεν τόχουν σε τίποτα να τους αθωώσουν κιόλας.

    1. Να σου εξηγησω εγω, δεν ειναι στην φυλακη γιατι οι φαπες στην Κανελλω δεν ειναι κακουργημα ειναι λειτουργημα. Οσο για το αντιρατσιστικο νομοσχεδιο δεν μπορει να εφαρμοστει γιατι ο ρατσισμος στην Ελλαδα ειναι κατα των Ελληνων, ο Ελληνικος λαος θα αποφασιζει τι ειναι ρατσισμος οχι οι καρπαζοεισπρακτορας της Μερκελ ο Τσιπρας)

    2. νομιζεις οτι εισαι εκτος της φυλακης της.”.ελευθερης αγορας”;
      Ειναι εξω γιατι πολυ απλα δεν τα παιρνει οπως εσεις.
      Γιατι οι πραγματικοι φασιστες ειναι αυτοι που σας ταίζουν για να γραφετε στα μλογκ, ως μπλογκοσκυλα

    3. Το νομοσχέδιο δεν είναι αντιρατσιστικό αλλά ρατσιστικό εναντίον των Ελλήνων

  14. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΚΑΚΑ…ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΒΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ…102000 ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ..ΟΡΝΙΟ…ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΑΛΛΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ….

    1. άμα ήταν πρόσφυγες θα καθόντουσαν στη τουρκία που τους έχει και έτοιμα τζαμια

  15. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ

    1. …αν ηταν η μαλακια κεντημα θα ειχες κανει την προικα σου….

    2. ο φασισμος του αριστερου σας μνημονιου δεν θα περασει γιατι το 62% ψηφισε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΡΕ!!!

    3. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!!!!!!

  16. ρε γελιοι ,γιατι παραφραζεται τα παντα παλιοφασισταρια ,προσφυγες πολεμου ειναι ρε γελιοι ,τους βοβαρδιζουν απο απο οαντου απο πολεμμο ερχονται ,βρε αποβρασματα ,τι φανταζεσται οτι αφηνουν τα σπιτια τους στη συρια να ερθουν να δουν τη μουρη του καθε κλασιδιαρη?

    1. προσφυγες πολεμου ειναι οι πακιστανοι, οι μπαγκλαντεσιανοι, οι σομαλοι,οι νιγιριανοι; πλακα κανεις ρε φιλε η σε πληρωνουν για να γραφεις μπαρουφες;

    2. Η Τουρκια μας τους στελνει εδω, στην Ευρωπη δεν τους θελει κανενας γιατι απλα εκει αποφασιζουν οι φορολογουμενοι πολιτες οχι τα ΜΚΟ του Σορος οπως το $ΥΡΙΖΑ. Το οτι δεν τους θελει στην πλειοψηφεια του ο Ελληνικος λαος δεν σου φτανει; Να καθησουν στην πατριδα τους να πολεμησουν οπως καναν οι πατεραδες μας για την Ελλαδα, δεν ειναι προσφυγες ειναι λιποτακτες!

    3. εδω πολεμος δεν γινεται;με τι δικαιωμα και ποιος καταλμβανει ποιανου την χωρα;
      Αν ξερεις ποσους εχουμε χασει τα τελευταια χρονια, αν το γνωριζεις και αν δεν ησουν πληρωμενος,…. αλλα οταν εγατασταθουν μερικες εκατονταδες χιλιαδες ρεμαλια σαν κι εσενα θα κατεβαινουν και στις εκλογες

  17. Αντι να παει σε κανεναν εφοπλιστη για την καταντια της Ελλαδας τραμπουκιζουν μεταναστες χαχαχα

    ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    1. ρε λακαμα συριζαιε δεν ξερω τι εισαι,το δεξαμενοπλοιο του εφοπλιστη που επιασαν οι λιμενικοι προχθες για φοροδιαφυγη χωρις να εχει τα απαιτουμενα παραστατικα,τους λιμενικους τους εστειλαν αλλου μεταθεση γιατι πισω απο το πλοιο κρυβονται ηχηρα ονοματα!λακαμα συριζαιε το κομμα σου ειναι μεσα στην διαπλοκη με τους εφοπλιστες ποσα πηρε ο συριζοπασοκος υπουργος σου απο το εφοπλιστη που αφησαν το πλοιο ελευθερο και μεταθεσε τους λιμενικους σε αλλο μερος;ο συριζα μονο ξερει να ψηφιζει μνημονιακους φορους και να κυνηγαει τους ελληνες στα πανυγυρια και να δινει δωρεαν βιβλιαρια υγειας στους λαθρομεταναστες με τα λεφτα των ελληνων φορολογουμενων και οι υπολειποι ελληνες οταν δεν μπορουν να καλυψουν τις ασφαλιστικες τους εισφορες των τελευταιων μηνων απο τους υπερογκους μνημονιακους φορους που συνεχιζετε και θα ψηφισετε και αλλους να ειναι χωρις ιατρικη ασφαλιση!αυτο το μνημονιο που συνεχιζεται δεν ειναι μια ανθρωπιστικη κριση για τους ελληνες;φτου σας ξεφτυλες συριζαιοι μονο τους λαθρομεταναστες κοιτατε!

    2. …οι εφοπλιστες και καναλαρχες ειναι καλεσμενοι σε πουλ παρτι στην επαυλη του Βαρουφακη στην Αίγινα.

    3. τελευταια ενημερωση: Οι γνωστοι σας εφοπλιστες και καναλαρχες ειναι στην βιλα του επαναστατη οικονομολογου Βαρουφακη στην Αιγινα και πινουν κοκτειλς στην πισινα.

  18. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ . ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ , ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ , ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΛΙΠΟΤΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ?? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ-ΞΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΠΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ , ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,

  19. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.. ΚΑΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΖΟΥΜΕ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΤΏΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ..Η ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ…

    1. Οχι θα τη δωσουν τα πασοκοσκυλα της ενωσης κεντρωων του φραπε..Ρε ουστττ γιδι

    2. …να δώσει τη λύση η ΧΑ, μέχρις ότου γίνει κυβέρνηση.

      Εντωμεταξύ, εσύ και οι ομοϊδεάτες σου μπορείτε κάλλιστα να φιλοξενήσετε τους λαθρομετανάστες στα σπίτια σας, και να κάνετε πράξη -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- τις ονειρώξεις σας.

  20. ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ

    ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ

    FRONTEX: Στην Ελλάδα έφθασαν 55.000 μετανάστες τον Ιούλιο !!!

    Σε 748 περιστατικά συνελήφθησαν συνολικά 54.899 άτομα, με το ερώτημα το οποίο να τίθεται είναι ως που θα τραβήξει αυτή η κατάσταση. Η απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης, με τις θέσεις της ανεκδιήγητης και εκτός τόπου και χρόνου Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία ζει «στην κοσμάρα της», είναι ολοφάνερο ότι λειτουργεί ως πόλος έλξης ολοένα και περισσότερων λαθρομεταναστών.!!!

  21. Με μαθηματική ακρίβεια θα γίνουμε μειοψηφία. Τι δε καταλαβαίνεις; Η ιστορία και τα μαθηματικά είναι ΑΜΕΙΛΗΚΤΑ!

    1. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
      Ξύπνα ΕΛΛΗΝΑ, και πέταξε από πάνω σου όλες τις ιδεολογίες του κώλου.
      Οι ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ.
      Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

      1. Ο/Η ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΣΥΡΙΖΟΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ λέει:

        7:45 ναι σταλινοφασιστα μου εσυ κοιμησου

      2. Τί κοιμήσου σε ηλίθιε;; Ένας πληθυσμός για να διατηρηθεί στα ίδια νούμερα θέλει 1.8 απογόνους ανά ζευγάρι. Ξέρεις πολλά ζευγάρια που κάνουν 2 και 3 παιδιά;

        Άντε ΒΛΑΚΑ. Άνοιξε κάνα άρθρο να διαβάσεις. http://www.independent.co.uk/news/world/europe/population-paradox-europes-time-bomb-888030.html

  22. Οπως εχει η κατασταση κανεις πλεον δεν μπορει να την σωσει την ελλαδα , εαν υπηρχε μια λυση αυτη θα ηταν ενα πατριωτικο στρατιωτικο πραξικοπημα κατι που για την ωρα δεν φαινεται στον σκοτεινο οριζοντα , και η 2η λυση ακουει στο ονομα Χ.Α. , που ας ελπισουμε πως συντομα θα ειναι μες τα πραγματα

  23. επιστρατευση παλιων επιβατηγων πλοιων και αμεσα δρομολογια

    προς Συρια.

    Κατα την διαρκεια εν πλω θα παρεχονται, ιντερνετ,κλιματιζομενες καμπινες,
    δωρεαν καλο φαγητο κτλπ

    αν οι εφοπλιστες δεν ηταν οι μεγαλυτεροι ανθελληνες
    αυτο επρεπε να συμβαινει ηδη

  24. Αμα στην Ελλαδα η σωτηρία περιμένουμε να έρθει απο τους φασιστες…καληνυχτα.
    Αυτή η γκομενα και το τσογλανι μπορουν αυριο μα κάτσουν και να μιλήσουν με ηγέτες χωρών προκειμένου να δημιουργήσουν συμμαχίες για το καλο της χώρας ;
    Με 10 εκατομμύρια πλυθησμο (μισοί συνταξιούχοι και πιτσιρίκια) , χωρις παραγωγή και χωρις εξοπλισμένο στρατό δεν γίνεσαι μεγάλος με τσαμπουκά..Μυαλο θελει και διπλωματία .
    Οχι οτι οι υπόλοιποι στην Βουλή ειναι καλύτεροι..προδότες ειναι αλλα μην παραμυθιαζόμαστε με τα φασισταριά .
    Ας κόψουμε το βαζελος γαύρος τούρκος και Βούλγαρος και μετα ας ψάξουμε καλα να βρούμε ηγέτες!οχι μετριότητες ..

    1. Ενώ η κυρα τασία κι ο τσιπράκος όλο μυαλό και διπλωματία είναι σαν όλους τους αριστερούς προδότες! Καλύτερα τα φασισταριά παρά οι διπλωμάτες του κώλου!

      1. τα φασισταρια ειναι μονο για ουγκ, χαιλ και να τρωνε φαπες

        1. απο τα δεντρα κατεβηκες;
          Τι εγινε σας ταξανε πολλες μπανανες τα κομματα;

        2. oι δημοκρατες για ποιο πραγμα ειναι;

    2. Ε, ναι, βέβαια… 40 χρόνια τώρα που μας κυβερνάνε οι απόφοιτοι του Χάρβαρντ, είδαμε που καταντήσαμε!

      Το λάθος είναι που δεν βάλαμε εσένα πρωθυπουργό, να μας φέρεις την Αραβική Άνοιξη στα σπίτια μας μια ώρα αρχύτερα.

    3. και μεχρι τοτε τι κανουμε;περιμενουμε να γινουν 2 εκατομμυρια oι προσφιγγες και να τους κοιταμε;

  25. Να βρουν ένα χώρο εκτός αστικού ιστού που δεν θα προκαλούν και
    να τους στεγάσουν.

    Ο Έλληνας που δεν έχει δουλειά,που πεινάει και βλέπει αυτό το
    ξόδεμα εκατομυρίων τι να κάνει.
    Θάχει άδικο να τους πάρει με τα γιαουρτια και τις πέτρες.????

  26. Η τασία του δρίτσα θα σας φτιάξει όλους
    πελάτες γιδοψηφοφόροι μου

    με φώναξε κανείς;;;

  27. Μπράβο στους ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ.

      1. Μιλησε και ο σταλινοφασιστας αναρχοουγκας..Ουγκα ουγκα αναρχοουγκα..γιδιιιιιιι

  28. Για να εχουμε καλο ερωτημα ρε ΜΑΛ_ΚΙΣΜΕΝΑ της Αθηνα. Ο Ηλιας Κασιδιαρης δεν σας εκανε για δημαρχος, ετσι δεν ειναι;; Σωστα;;

    Τωρα να παρετε ενα βρωμο πυθικο μαζι σας στο σπιτι σας να τακτοποιησει την γιαγια, την κορη την γυναικα και αμα γουσταρετε και το γιο σας.

    Για να νιωσετε πληρες τον ραγιαδισμο που σας διακατεχει.

    ΖΩΑ, νεο ελληνες!!

  29. Ντροπη ρεεεε χιλιαδες ελληνες ειναι αστεγοι και αυτοι χτιζουν ξενωνες για τους λαθρο.Εκατονταδες ελληνες κοιμουνται στα παγκακια και σε παρκα.πεινασμενοι και εξαθλιωμενοι και αυτοι χτιζουν σε χρονο μηδεν υπερσυγχρονους καταυλισμους για τους λαθρο
    ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

  30. ΗΡΩΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!!
    Στις επομενες εκλογες εχεις απο μενα και την οικογενεια μου 7 ψηφους… τελικα μονο η ΧΑ ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

  31. πρεπει ο ελληνικος λαος να αντιδρασει αμεσα στην εθνοκαθαρση των ελληνοφωνων αντιεθνιστων που δουλικα στους ξενους ανθελληνες βαση οργανομενου σχεδιου θελουν οι ελληνες να γινουν μειοψηφια στην ιδια μας την χωρα ολοι οι ελληνες μαζι στηριζουν και ψηφιζουν τον λαικο συνδεσμο της χρυσης αυγης για να ελευθερωθει να αναστηθει και να ξεβρωμισει ο τοπος μας η ελλαδα ανηκει στον ελληνικο λαο και οχι στους παρανομους παραβατικους ανθελληνες λαθροεισβολεις ο λαικος συνδεσμος ειναι το μονο εθνικο λαικο και ριζισπαστικο αντιμνημονιακο κινημα του ελληνικου λαου και παρα τις παρανομες διωξεις βουλεφτων και στελεχων του απο τον ξενοδουλο αντιλαικο τρελαντωνη δουλο των ξενων τοκογλυφων και την ανιθηκη πολιτικη σκεβορια που στηθικε απο το κατεστημενο της αστικης κλεφτοκρατιας που κατεστρεψε την χωρα και χρεοκοπισε τον ελληνικο λαο η χρηση αυγη ειναι σταθερα τριτη σε δυναμηκοτιτα πολιτικη δυναμη με προοπτικες ανοδικες γιατι ειναι γνησιο ελληνικο σοσιαλιστικο λαικο κινημα παροτι την λασπη και τις προβοκατσιες που δεχεται καθημερινα γιαυτο ελλας τιμη χρυση αυγη

  32. Ωρε!!!!Κατι τους ειπατε τωρα!!!Φοβηθηκε ο Τσιμπλας ντραπηκε η ΜουμιοΤασια και θα τα χρησιμοποιησουν για τους πυροπληκτους και τους αστεγους Ελληνες
    Κι υστερα ξυπνησαμε οοοολοι μαζι

    1. όταν μιλάει ένας ΜΠΟΥΦΟΣ,τα σχόλια περιττεύουν…

Comments are closed.