Έφαγε το ΞΥΛΟ της χρονιάς του ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ στη Θεσσαλονίκη! Προσπάθησε να ληστέψει νεαρό και κατέληξε να τρώει ΑΛΥΠΗΤΕΣ ΜΑΠΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pakistanos

Ανδρας πακιστανικής καταγωγής επιτέθηκε σε νεαρό και προσπάθησε να τον ληστέψει και κατέληξε να τρώει αλύπητο ξύλο από ένα περαστικό στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με thessnews.gr το περιστατικό έγινε περίπου στις 13:00 την Τετάρτη, όταν ο αλλοδαπός, Πακιστανικής καταγωγής επιτέθηκε με τη χρήση σωματικής βίας και με τη συνοδεία άλλων ατόμων σε 20χρονο εργαζόμενο προωθητή κινητής τηλεφωνίας και μάλιστα προσπάθησε να του αποσπάσει τα χρήματα που είχε στην κατοχή του.

Ο 20χρονος απομακρύνθηκε προκειμένου να ειδοποιήσει την αστυνομία, ωστόσο ένας περαστικός που είδε τι είχε συμβεί, επιτέθηκε στον αλλοδαπό και τον ξυλοφόρτωσε άγρια. Μάλιστα ένας άνδρα εταιρείας ασφάλειας που βρισκόταν στην περιοχή προσπάθησε να τους χωρίσει, ενώ οι υπόλοιποι περαστικοί κοιτούσαν και κάποιοι κατέγραφαν με το κινητό τους το περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Παρατήστε τις τηλεοράσεις και τους καναπέδες που ο κώλος σας απλώνει σαν ζυμάρι πίτσας όταν κάθεστε και πάτε να κάνετε μαχητικά αθλήματα σαν το παλληκάρι του βίντεο. Σε 6 μήνες θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους περισσότερους που σας κουνιούνται έξω στο δρόμο.

  2. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..

  3. ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΜΕ ΕΦΥΠΠΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΝΣΚΕΙΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΥΛΕΓΥΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΙΜΙΣΕΛΗΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΥΝΒΟΛΙΖΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΜΠΑΜΠΕΣΗΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ.. Η ΣΦΙΓΓΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ..

    LIBERTATEA = ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  4. πραγματικα αρκετα ανεχοηκαμε ολους αυτους του βοθρους που κουβαλησαν καθως κ αυτους που τους κουβαλησαν. ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν υποφέρεται πλεον η κατασταση

    1. Δεν έπρεπε να τον αφήσουν να περπατήσει ξανά

  5. Φασιστες Χρυσαυγίτες τα έβαλαν και βαρούσαν έναν πακιστανο που από ότι βλέπω στο βίντεο είναι και πρεζόνι!!
    Αυτό είναι μαγκιά;;;άντε ρε ξευτίλες στους Αλβανούς κάθεστε προσοχή κσι κανετε και “δουλειές”μαζί….

    1. Εχεις αποδειξεις φιλε για τις δουλειες εθνικιστων αλβανων η θες να φας μηνυση?

      1. Πάλι στα δικαστήρια ρε απόγονοι του Λεωνίδα;

  6. Αυτά τα πιθήκια καταλαβαίνουν μόνο σπο
    ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ !!!!!!!

  7. …κατέληξε να τρώει αλύπητο ξύλο από ένα περαστικό…. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ; ΚΑΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ;

    1. Φίλε πολίτη αυτοί βγάζουν μαχαίρια και ποιος να βοηθήσει ή γιαγιά ή ο παππούς με την μαγκουρα και το ακουστικό βαρυκοιας. Εκεί ήμουν το παλικάρι ήταν υπάλληλος κινητής τηλ. Του εσκησαν και την μπλούζα γιατί του ορμιξαν άλλοι 5 και τον βαρουσαν. Που να πρωτοχωθεις να χωρισεις. Εξάλλου ή αστυνομία φυλάει τους συριζαιους στην άλλη γωνία.

  8. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ?????????? ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ 20 ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ Ν’ΑΓΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΟΛΥΜΠΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

  9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΣΤΗΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΝΝ ΚΑΜΕΡΑ….

  10. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ”ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ” (ΒΡΕ ΟΥΣΤ), ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΑΠΟΧΑΥΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΕΡΙ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΘΙΚΙΩΝ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ” ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ” ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΚΑΙΝΕ ΓΕΡΟΥΣ ,ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ………

Comments are closed.