Μυρίστηκαν αίμα και ετοιμάζονται να “μπουκάρουν” οι Τούρκοι στη Συρία-Μήνυμα του αρχηγού του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατού!

Κοινοποίηση:
ozel-tourkos-arxigos-stratou

Μήνυμα “στήριξης”-με σαφέστατα υπονοούμενα εισβολής σε ξένο έδαφος- από τον αρχηγό του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας στρατηγό Νετζντέτ Οζέλ στους στρατιώτες που υπηρετούν στη φρουρά που φυλά τον τάφο του Σουλεϊμάν Σαχ, στα εδάφη της Συρίας.
«Να είστε σίγουροι ότι οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα είναι κοντά σας μόλις το ζητήσετε» υπογράμμισε ο στρατηγός Οζέλ στο μήνυμα του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΔ.
Με τη φράση «Αξιότιμα μέλη του προσωπικού που φυλά το μοναδικό τουρκικό έδαφος εκτός των συνόρων μας, ήρωες συνοπλίτες μου» ξεκινά το μήνυμα του αρχηγού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και συνεχίζεται:
«Μέχρι σήμερα έχετε επιτελέσει με επιτυχία την αποστολή που σας ανατέθηκε. Είμαι βέβαιος πως και από εδώ και στο εξής θα συνεχίσετε το καθήκον σας, με τις ίδιες αρχές, με τρόπο που ταιριάζει στους προγόνους σας και εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και το Τουρκικό Έθνος. Μη ξεχάσετε ότι δεν είστε μόνοι εκεί. Μη ξεχάσετε ότι μαζί σας είναι το μεγάλο τουρκικό έθνος, οι 76 εκατομμύριαΤούρκοι πολίτες. Τα μάτια μας τα αυτιά μας και οι καρδιές μας θα είναι πάντα μαζί σας»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΥΡΔΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ.

  2. οζελ, πριν ξεκινησεις, διαβασε και αυτο…

    “Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.”
    ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Comments are closed.