Καιρός: Μπόρες και καταιγίδες στην Αττική – LIVE η πορεία της «Ψυχρής Λίμνης»

Κοινοποίηση:
KAKOKAIRIA-ATTIKI-3

Έντονα άστατες θα είναι σήμερα Κυριακή 26 Μαΐου οι καιρικές συνθήκες σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Προς το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά το δυτικό και βορειοδυτικό αιγαίο θα επικρατήσουν έντονα άστατες καιρικές συνθήκες με μπόρες και τοπικές καταιγίδες ενώ ανά διαστήματα ο καιρός θα παρουσιάζει βελτίωση.

Στο Ιόνιο και το Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι μέτριας έντασης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος έως νωρίς το απόγευμα με μπόρες και καταιγίδες με τη θερμοκρασία στο κέντρο να κυμαίνεται στους 27 με 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν παρόμοιες καιρικές συνθήκες με μπόρες και τοπικές καταιγίδες και η θερμοκρασία θα είναι στους 24 με 25 βαθμούς.

Από τη νέα εβδομάδα η καιρικές συνθήκες θα συνεχίσουν να είναι άστατες.

Δείτε LIVE την πορεία του φαινομένου της «Ψυχρής Λίμνης»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ωρε ιδο στα λιοσα πνιγηκαμαν! Τι “πετσουμεν” παπαγαλοι εινι δαυτ?!

  2. Νεα φρουτα ξεπηδησαν τα τελευταια χρονια.Αληθεια σε ποσα απ αυτα εχουν βγη αληθινοι οι προγνωστες.Για το μεροκαματο τους κι αυτοι, να παρακολουθουν τα γεροντακια κι οι γριουλες.Ο ενας γουρονοκεφαλη, ο αλλος ο ηλιολουστος φλουφλης,ο αλλος που κλαιγεται, η αλλη με την επιδειξη ωραιοπαθειας μεσα απο καναλια. Αστα να πανε…και απο προγνωση? οπως η πυθια

  3. Αναποδα το λες. Ειναι ασχετοι μπουρδολογοι που παριστανουν τους μετεωρολογους κι’ασφαλως σε εντεταλμενη υπηρεσια κατατρομοκρατησης του λοβοτομημενου ποπολου.Ο αλλος αφου εδωσε ονοματα στα ψιλοβροχια, αφου ανεκαλυψε Τροπικες Καταιγιδες (Κυκλωνες) στην Μεσογειο τωρα προβλεπει ;(εκ του ασφαλους για το ποινικα ακαταδιωκτο) το θερμοτερο καλοκαιρι της ιστοριας
    ΥΓ ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει να τους χωσει μεσα για διασπορα δια του τυπου ψευδων ειδησεων ????

  4. Τελικά εσείς οι Έλληνες μετεωρολόγοι εκ του αποτελέσματος έχετε καταστεί μέγιστοι μπιυρδολογοι.

  5. Ψυχρη λιμνη με καμια τριανταρια βαθμους θερμοκρασια κουφαινει κοσμακη!
    Μικροβια, ψεκασμοι, μετεωρολογικες “ανακοινωσεις”….ολοι στα καταφυγια!

Comments are closed.