ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Μας έφτασε τώρα από την Γερμανία! Γούρλωσαν τα μάτια του συμπατριώτη μας από το Μόναχο! Ρε κερατάδες… (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
MAKELEIO

Απίστευτη καταγγελία τώρα από Έλληνα ομογενή του Μονάχου

Κάνοντας τα ψώνια της εβδομάδας για την οικογένεια του. ο φίλος αναγνώστης μας από το Μόναχο. κόντεψε να πάθει δέκα εγκεφαλικά.
Στο ράφι γνωστού γερμανικού σούπερ μάρκετ αντίκρισε κάτι λαχταριστούς κουραμπιέδες. Όσοι Έλληνες έχουν κάνει στο εξωτερικό, αυτομάτως ταυτίζουν τους κουραμπιέδες με την πατρίδα και τις γιορτές.

Ο φίλος αναγνώστης παίρνει την συσκευασία με μεγάλη χαρά στο χέρι. Στην προσπάθεια του να καλύψει την περιέργεια της προέλευσης των γλυκισμάτων γυρίζει την συσκευασία και τι να δει..

Χώρα προέλευσης των κουραμπιέδων είναι η Μακεδονία. Όχι Βόρεια όχι Νότιά.
Απλά και λιτά Μακεδονία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Έλληνες της Ομογένειας που αγκαλιάζουν το makeleio.gr.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να διαβάζεται καθημερινά την πατριωτική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Κάντε κλικ ΕΔΩ

Δείτε τις φωτογραφίες από το γερμανικό σούπερ μάρκετ με τους κουραμπιέδες από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

kourampies 0 kourampies

Στις εκλογές οπότε και αν γίνουν πάρτε το πρώτο αεροπλάνο. Ξέρουμε τα χρήματα είναι πολλά, αλλά μόνο με την δική σας βοήθεια μπορούμε να στείλουμε στον πολιτικό αγύριστο τον Τσίπρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όσο και να προσπαθούνε οι συριζαίοι να κρύψουνε το έγκλημα που λέγεται συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορούνε. Λύσσα κακιά τους έχει πιάσει τους Σκοπιανούς, μας ζηλεύουν σε όλα, ακόμα και τους κουραμπιέδες κλέψανε. Φταίνε όμως και τα καθίκια οι Γερμανοί, χώρα με το όνομα Μακεδονία δεν υπήρχε ποτέ, υπήρχε το FYROM και τώρα το Βόρεια Μαλακία. Την επόμενη φορά να τους πεί ο ομογενής πως αυτή η χώρα λέγεται αλλιώς Ουτοπία, γιατί δεν υπάρχει, άρα και η ποιότητα του προϊόντος είναι ουτοπική και επικίνδυνη!

  2. On line στέλνουν; Για να πάρουμε όλοι από κάμποσα κουτιά για πεσκέσι αεροπορικό στους σταλινοφασιστες..

    1. Δυστηχος μονο με επανασταση θα φυγουν τα κουμμουνια και οχι με εκλογες….. με εκλογες θα γινουν ενα με τον χαζοκουλη αφου δεν θαχει αυτοδυναμια και αφου εχουν και το ειδιο αφεντικο και η ζωη συνεχιζεται με μια ντουζινα νεα μνοιμονια…………….Με εκλογες παπαλα η ιστορια δυστηχος…………………………………………….

Comments are closed.