ΩΡΑ 10:40! “ΒΟΜΒΑ” Καμμένου: «Casus belli αν ο Τσίπρας δεν απομακρύνει υπουργούς των ΑΝΕΛ» – Υπαινιγμοί για χρηματισμό Κοτζιά από τον Σόρος

Κοινοποίηση:
1

“Βόμβες” εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος, στραμμένες προς τα πρώην στελέχη του που παραμένουν στην κυβέρνηση αλλά και προς τον Αλέξη Τσίπρα


Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως εάν ο Αλέξης Τσίπρας κρατήσει τους υπουργούς και υφυπουργούς των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, τότε “δεν θα μπορέσει να ξαναπεράσει νομοσχέδιο.”

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση σε Κουντουρά, Κόκκαλη και Κουίκ. Ανέφερε πως Κουντουρά και Κόκκαλης είχαν συμφωνήσει μαζί του για τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο ξαφνικά άλλαξαν στάση και τάχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τον Τέρενς Κουίκ δήλωσε πως παρ’ ότι τον έκανε δύο φορές υπουργό, εκείνος χρησιμοποιήσει αυτές τις θέσεις για να τον “χτυπήσει” και να του γυρίσει την πλάτη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος τόνισε για μια ακόμα φορά πως το κείμενο της συμφωνίας των Πρεσπών που έφτασε στην Βουλή έχει αλλοιωθεί και δεν είναι το ίδιο με αυτό που συμφώνησαν αρχικά Τσίπρας – Ζάεφ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. τριάμισυ χρονάκια τους στήριζες μιά χαρά συριζόπανε…

    τώρα κλάψες, σάλια και μετάνοιες;

  2. Πανουλη.εβαλες τα χερακια σου και έβγαλες τα ματακια σου.τωρα φάε την παπαρα.και καλη όρεξη.οταν ειχες την ευκαιρία να γίνεις πρωταγωνιστής. Και όλοι να μιλάνε για σενα.δεν το εκανες.προτιμήσες την καρέκλα.Όπως κανουν τωρα η βουλευτές σου.και θα ε είχες την ευκαιρία να ξανα μπεις στην βουλή.τωρα κοίτα να βρεις και εσυ κανένα αλλο κομμα μπας και μπεις ξανα στην βουλή..θυμάστε τι επαθε το ΔΗΜΑΡ τα ίδια και χειρότερα θα παθεις εσύ..και κατι ακομα πανουλη.η ψηφωφωρη της κ κουντουρα κοκκαλη και κουικ.δεν ψηφίσανε ΣΥΡΙΖΑ.αρα με Πιο δικαίωμα περνούν τους ψήφους του κόσμου και τους πανε στο ΣΥΡΙΖΑ. Τους ρώτησε κανεις.αν αυτή η άνθρωποι που δεν θελανε ΣΥΡΙΖΑ η οποίο αλλο κομμα.θελουν με την ψήφο τους να δώσουν ζωη στον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για κλοπή ψήφων.και για αλλοίωση αποτελεσμάτων.εγω μωρη κ@@@@λα δεν θελω τον ψήφο μου να τον πας στον ΣΥΡΙΖΑ.με ρώτησε εμενα.οταν σε ψήφισα αλλα μου έλεγες.γι’αυτό και σε πίστεψα.ειστε Πολιτική απατεώνες.και ψευτες.γιαυτο και θα πληρωσετε στης επόμενες εκλογές.

  3. ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Comments are closed.