ΩΡΑ 00:12! Βόμβες από δρ. Αθανάσιο Δρούγο! Ο ΠΡΕΣΒΗΣ των ΗΠΑ στην χώρα μας απεσόβησε…

Κοινοποίηση:
drougos

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ, Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΖΕΦΡΕΙ ΠΑΙΑΤ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΣΟΒΗΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ 4 ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ.

2)Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΕΠΕΝΕΒΗ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ( ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ) ΣΕ ΝΑΠΟΛΙ/ΚΥΠΡΟ/ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ , ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΓΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟΤΕΜΑΧΙΟ 4 ΤΗΣ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ., ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΤΙΣ, Ο ΥΠΕΞ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ(ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ), Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΩΣ ΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ/ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΥΑΡΧΟΣ FOGGO.

3)ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΛΟΙΟ’ΜΠΑΡΜΠΑΡΟ” ΕΠΛΕΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ 4 ΤΗΣ ΑΟΖ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ “ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ’ ΕΠΛΕΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΛΙΒΑΝΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ, ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1701 ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΤΟΥ 2006, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΗΞΕ Ο 34 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΣΡΑΗΛ-ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΟΛΙΣΚΟ /MARITIME COMPONENT Η ΦΡΕΓΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ ‘ΣΑΛΑΜΙΣ’., ΚΑΙ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

4)ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ 4 ΚΑΙ 5. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ, ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΝΤΝΕΝ ΟΖΜΠΑΛ, ‘ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ’.ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ 3 ΚΑΙ 4 ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ -ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ-ΥΨΗΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ.

5) ΟΠΡΕΣΒΗΣ ΠΑΙΑΤ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ-ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ(ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ). ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ/ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ,ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ/PACOM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ-ΦΛΟΡΙΝΤΑSOUTHCOM .ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Ο ΤΖΕΦΡΕΙ ΠΑΙΑΤ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

6)ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ (ΣΕ ΗΠΑ-ΝΑΠΟΛΙ-ΝΟΡΘΓΟΥΝΤ)ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ‘ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΤΑΣΕΙΣ’ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ’ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΛΕΠΤ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΙΚΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΤΖΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Θεε μου! Σεναρια, επι σεναριων! Και γλυψιμο, στον Εγκληματια Παιατ. Αλλα, κατα τα αλλα … ” Σωτηρας “. Μπας και τον συμπαθησουμε και λιγουλακι. Βλεπεις, το project: ” Ποδηλαταδα “, δεν ειχε, τα αναμενομενα, αποτελεσματα. Ειλικρινα, Τρελλαινομαι! Διοτι, αν λαβω, υπ` οψιν, τα του προσφατου παρελθοντος, δημοσιευματα, συναγεται, το συμπερασμα, οτι τα παντα ειναι, κανονισμενα, μοιρασμενα και υπογεγραμμενα. Εννοειται δε, απο την Αμερικη. Η οποια, παρεμπιπτοντως, ειχε βαλει χερι, στα παντα, μεσω της ” Συμβασης Cooper “. Και η οποια μαλιστα, ολως συμπτωματικα, εληξε τον Οκτωβριο, του 2010. Αληθεια, τι απεγινε, με δαυτη;;; Δεν μαθαμε. Ανανεωθηκε;;; Τι, πως, ποιος, που; Παμε, παρακατω. Οτι συμβαινει, στο Αιγαιο, αλλα και γενικως, εχει ως ορμητηριο, την Σιωνιστικη, Αμερικη. Αυτη ειναι, που μοιραζει, ακομα και ρολους. Σε Τουρκια, Γερμανια, κλπ. Ας μην τσιμπαμε, απο τις δηθεν, μεταξυ τους … κοκκορομαχιες. Παντου, το Συμφερον, κυριαρχει. Και η Ιστορια, επαναλαμβανεται. Κι` εμεις, ακουσιοι θεατες, στο παραλογο θεατρο, των Ερπετοειδων, της… Ελιτ.

Comments are closed.