ΨΥΧΡΑΙΜΟ ΚΑΙ ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ ΤΟ “ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ”: Στην καρακοσμάρα του ο Μπάμπης νομίζει ότι βρίσκεται σε σαλέ

Κοινοποίηση:
pilotos-glyka-nera_0

Μόνος στο κελί πέρασε τη δεύτερη νύχτα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στον 7ο όροφο ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει παράσχει στον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο ενισχυτική δύναμη για την αποκλειστική επιτήρησή του και έχει διαθέσει ψυχολόγους από τα ιατρεία της Αστυνομίας σε 24ωρη βάση, αν τυχόν χρειαστεί η συνδρομή τους. Τον 33χρονο πιλότο επισκέφθηκαν ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ήρεμος, ψύχραιμος έως ψυχρός, ευδιάθετος και λιγομίλητος. Φέρεται να ρώτησε μόνο τα διαδικαστικά ως προς τα επισκεπτήρια και ζήτησε να πάρει τηλεκάρτα για να επικοινωνεί με τους δικηγόρους του και όχι μόνο.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, μελετά τη δικογραφία και μιλά στο καρτοτηλέφωνο, ενώ συναντήθηκε με τον έναν εκ των δικηγόρων του τον Βασίλη Σπύρου. Το απόγευμα αναμένει επισκεπτήριο από τους οικείους του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όπως ο Λιγνάδης, το ευγενικό παιδί που δεν λέει ποτέ όχι. Όπως ο Σατανάς που έλεγε πάντα ναι στον Θεό και ξαφνικά έκανε επανάσταση εναντίον του. Γι’ αυτό είπε ο Κύριος την παραβολή με τους δύο, που ο ένας αρνήθηκε αρχικά να κάνει το θέλημα του πατέρα του και μετά πήγε ενώ ο άλλος δέχτηκε από την αρχή και μετά έκανε το δικό του θέλημα, δεν πήγε ποτέ. Τουτέστιν τα καλά παιδιά να φοβάσαι γιατί υποκρίνονται, όχι τα αντιδραστικά ή τους αλήτες. Ισχύει και για τις γυναίκες αυτό.

  2. ΜΙΑ ΧΑΡΑ .
    ΗΔΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΑ.
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ….. ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΕΣ….ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ Κ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ….

Comments are closed.