“Χρονοταξιδιώτης” προειδοποιεί για νέα μετάλλαξη κορονοϊού, 5 φορές πιο επικίνδυνη [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
XRONOTAK

Ένας άντρας που ισχυρίζεται πως είναι χρονοταξιδιώτης προχώρησε σε μερικές παράξενες προβλέψεις για το 2022,συμπεριλαμβανομένης και μιας επικίνδυνης μετάλλαξης του κορονοϊού, αλλά κι ενός παιδιού που θα γεννηθεί και θα είναι υβρίδιο ανθρώπου και πιθήκου.
Σε ένα βίντεο που ανέβασε στα social media και έχει γίνει viral, ο αυτοαποκαλούμενος χρονοταξιδιώτης αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες μέσα στο 2022 που θα προκαλέσουν σοκ στον πλανήτη.
«Με θεωρούν εδώ και καιρό ψεύτικο χρονοταξιδιώτη, γι’ αυτό να θυμάστε αυτές τις τρεις ημερομηνίες στις αρχές του 2022» λέει ο άνθρωπος από το μέλλον.
«11 Μάρτη – γυναίκα κάνει παιδί με χιμπαντζή, μπορεί να μιλήσει και έχει ανάμικτα χαρακτηριστικά» λέει ο χρονοταξιδιώτης για το υβρίδιο ανθρώπου-πιθήκου που ισχυρίζεται ότι θα έρθει στον κόσμο το 2022.
«19 Απρίλη – ένα νέο στέλεχος κορονοϊού, η μετάλλαξη Ω, εμφανίζεται, 5 φορές χειρότερη από όλα τα υπόλοιπα στελέχη COVID-19» αναφέρει ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι έρχεται από το μέλλον.
«17 Σεπτέμβρη – το μεγαλύτερο πλάσμα ανακαλύπτεται στον ωκεανό και είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερο από τη γαλάζια φάλαινα» συνεχίζει ο χρονοταξιδιώτης στις προβλέψεις του για το 2022.

Το βίντεο με τις δυσοίωνες προφητείες του άντρα έγινε ήδη viral κι έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατ. views, περισσότερα από 500 χιλ. like και χιλιάδες σχόλια.
«Είμαι χρονοταξιδιώτης και προβλέπω ότι στις αρχές του 2022 υπάρχει ένας μήνας που λέγεται Γενάρης» σχολίασε κάποιος με δυσπιστία για τις προβλέψεις του άντρα από το μέλλον.
«Είμαι χρονοταξιδιώτης και προβλέπω ότι στις 14 Φλεβάρη θα είναι η Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου» έγραψε ένας άλλος σχολιαστής.
«Εάν υπάρχει εδώ και κάποιος άλλος ταξιδιώτης από το μέλλον, παρακαλώ ας τα πάει καλύτερα» ζήτησε ένας άλλος χρήστης στο σχόλιό του.
«Καλύτερα να βλέπω Simpsons» σχολίασε κάποιος άλλος, με αφορμή την επιτυχία της γνωστής σειράς κινουμένων σχεδίων στις «προφητείες».
«Πάω στοίχημα ότι αυτός ο τύπος δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι αύριο θα είναι Τετάρτη, έστω κι αν σήμερα είναι Τρίτη» έγραψε ένας άλλος.
Δείτε το βίντεο:

@aesthetictimewarper There is a lot you need to know… #fyp #fypage #timewarper #timetraveler #timetravel #xyzcba #viral ♬ The End is Near – Aery Yormany

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Mερικες φορες καποια πραγματα ειναι πιο απλα απ οτι οι ανθρωποι νομιζουν . Με λιγα λογια… δεν υπαρχουν προβλεψεις , υπαρχει …τι θα γινει… , ενα πραγμα θα γινει (δε θα γινουν 100) για να λεει ο καθενας το χαβα του , υπαρχει η αποκαλυψη και αυτο θα γινει (για οποιον θελει να δει τι θα γινει ) και να πουμε οτι κατι προφητειες που κυκλοφορουν απο δω κι απο κει ..ειναι μουφα η αλλαγμενες (αρα παλι μουφα) . Να πουμε (ξανα) ..3 πραγματα και οποιος καταλαβει καταλαβε ..οι αλλοι θα ξυπνησουν το ”2022” θελουν δε θελουν (θα βγουν πολλα αν οχι ολα) με νεα ψεματα… . 1ον_Το 2020 βγηκε στις ειδησεις βιντεο με ufo απο το πενταγωνο της αμερικης, θα ερθουν fake aliens (”2022”) . 2oν_Δεν εχουν δει ποτε πλανητη σε αλλο ηλιακο συστημα αρα δε γυριζει η γη γυρω απο τον ηλιο . 3ον__Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος μετα θα πεσει (μετα θα γινουν κι αλλα ) ολα γι αυτα γινονται οχι για εναν ιο , ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες…

  2. Χαχαχα,αυτός μέχρι να μην επαληθευτούν οι μη προφητείες του, θα έχει πάρει likes και views και θα έχει τσεπώσει μερικά χιλιάδες δολάρια, οπότε αν είναι από καμία φτωχή χώρα, θα κάνει και ζωάρα με αυτά….

  3. Άντε λα φουμέντο
    και μαστουριόρε
    με τε γκομενέτε ο τεκέ
    και η Αγγέλω πατημέντο,
    φλόκο ντ’ αργιλέ.

Comments are closed.