Χαρήκατε; Δεν μας “αμολάνε” ακόμα! Διεύρυνση του ωραρίου, όχι κατάργηση λέει η Πελώνη

Κοινοποίηση:
πελωνη

Το ενδεχόμενο της άμεσης κατάργησης του ωραρίου κυκλοφορίας απέκλεισε μέσω του ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, επισημαίνοντας ότι «δεν τελειώσαμε με την πανδημία».

Ειδικότερα, η Αριστοτελία Πελώνη υπενθύμισε ότι «σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή περιμένουμε την εισήγηση της για τη διεύρυνση του ωραρίου και της μουσικής στους εξωτερικούς χώρους». «Νομίζω πρέπει να συζητάμε για διεύρυνση, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με την πανδημία» ανέφερε χαρακτηριστικά, και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα.

Όπως είπε χθες κι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ανοίξει επί της ουσίας το θέμα των διευκολύνσεων αν δεν δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους ενήλικες για πρόσβαση στο εμβόλιο ξεκαθάρισε. «Ένα ζήτημα είναι οι διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους με βάση και τα επιστημονικά δεδομένα, άλλο η υποχρεωτικότητα σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων όπως οι υγειονομικοί και οι εργαζόμενοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, περιμένουμε τη γνωμοδότηση της επιτροπής βιοηθικής» υπογράμμισε η κ. Πελώνη.

Για το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID η κυβερνητική εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι ήδη μπορεί να τυπώνεται ή κάποιος να έχει στο κινητό του. Σχολίασε ότι πρόκειται για πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη που έγινε ευρωπαϊκός κανόνας και είχε λοιδορηθεί.

Υπενθύμισε ότι αύριο Πέμπτη ανοίγει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια για τις ηλικίες 25-29 και την επόμενη εβδομάδα για τις ηλικίες 18-24.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. υποχρεωτηκοτητα σε παρανομα και πειραματικα εμβολια!!απατεωνες!!!

  2. Άντε πλύνε κανένα πιάτο άσχετη που μας ήρθες από το πουθενά και μας παριστάνεις την ξερόλα.

Comments are closed.