Χανιά: Νεκρός 50χρονος σε τροχαίο δυστύχημα

Κοινοποίηση:
asthenoforo-ekab-640x426

Βαρύς είναι ο φόρος αίματος στην Κρήτη, καθώς ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (17.04.2024) στο ύψος της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά της Κρήτης με έναν 50χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με μια άλλη μηχανή.

Από τη σύγκρουση των 2 μηχανών τραυματίστηκε και ο 54χρονος επιβάτης της δεύτερης μηχανής.

Τα τροχαίο δυστυχήματα, πάντως δεν έχουν τέλος στην Κρήτη, καθώς εκτός από αυτό που έγινε τα ξημερώματα, άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο από την αρχή της εβδομάδας.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους, στον Βόρειου Οδικό Άξονα Κρήτης και συγκεκριμένα λίγο μετά τον κόμβο του Γαλατά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα.

Στο ένα όχημα επέβαινε ένας 58χρονος, ενώ στο άλλο επέβαινε ένα ζευγάρι Βρετανών, άνω των 70 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών όπως επίσης και η Τροχαία. ΈΕνας 58χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Αποκόρωνα Χανίων. Μια μοτοσικλέτα που οδηγούσε 64χρονος εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο οδηγός.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα.

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένας 64χρονος άνδρας, όπου είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος μετά από τροχαίο.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στο δρόμο από Τυμπάκι προς Κόκκινο Πύργο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μοτοσικλέτα του 64χρονου συγκρούστηκε με άλλο δίκυκλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο οδηγοί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τους δυο άνδρες στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες αργότερα ο 64χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response