Χαμός στην Κατερίνη για την απαγωγή διευθυντή: Ένταση έξω από τα δικαστήρια για τους 11 συλληφθέντες

Κοινοποίηση:
264534820_305711961562117_5143305050076955223_n-1-ink-1

Ανέβηκαν τα αίματα έξω από τα Δικαστήρια Κατερίνης μεταξύ υποστηρικτών των 11 συλληφθέντων για την απαγωγή του διευθυντή και μελών της ΕΛΜΕ Πιερίας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Κατερίνης.

Έξω από τα Δικαστήρια Κατερίνης βρίσκονται αυτήν την ώρα η ΕΛΜΕ Πιερίας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Κατερίνης και διαμαρτύρονται για το περιστατικό της απαγωγής του γυμνασιάρχη Αιγινίου αλλά και για τις συγχωνεύσεις τμημάτων.

Στο σημείο βρίσκονται και υποστηρικτές των 11 συλληφθέντων που με την παρουσία της ΕΛΜΕ και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων αντέδρασαν.

Δείτε το βίντεο του olympusmera.gr:

 

Δηλώσεις της Σημέλας Ελευθεριάδου αντιπροέδρου της ένωσης συλλόγων γονέων δημοτικών ενοτήτων Κατερίνης:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

  2. Λευτεριά στους λίγους που θυσιάζονται για τους πολλούς.
    Γράφουν ιστορια

  3. Τσακισμα στα νεοταξικα φασιστικα κομματοσκυλα της ελμε!!

  4. Απ’οτι φαίνεται φοβασθε προδότες πολιτικοί, την εφαρμογή του άρθρου 120 από τον λαό. Εκεί λοιπόν πρέπει συμπατριώτες ΕΛΛΗΝΕΣ, να εστιάσουμε.

  5. Και φυλάκιση στα θλιβερά υπαλληλάκια της μπιλντεμπεργκ που κατέστρεψαν ένα λαό με τον εγκλεισμό και τον χρεοκόπησαν. Με ασυλίες στους τραπεζίτες για τα δάνεια των κομμάτων τους και στους ακαταδίωκτους μιζαδόρους. Λευτεριά στους τίμιους θεματοφύλακες.

Comments are closed.