Χαμός στην Καλαμάτα: Ο Παυλόπουλος εμφανίστηκε στον Επιτάφιο και ο κόσμος τον …

Κοινοποίηση:
kalamata-epitafios-ena

Όπως κάθε χρόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα, και ειδικότερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, παρακολούθησε και φέτος την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Της Ακολουθίας χοροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, την οποία παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μαζί με πλήθος πιστούς σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Πρόεδρος έσπασε το πρωτόκολλο και χαιρέτησε Καλαματιανούς συμπολίτες του, οι οποίοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή καμία αντίδραση από πολίτες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που συνυπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών, όλα..μέλι γάλα!

Νωρίτερα, το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας, όπου ενημερώθηκε για τις δυο εκθέσεις που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο.

Αύριο, Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Ανάστασης επίσης στην Καλαμάτα, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. αυτη την στιγμή οτι ποιο άχρηστο υπάρχει στην Ελλάδα βρίσκετε στην ηγεσία της χώρας , δηλαδή εαν αυτοί οι άνθρωποι ηταν το 1821 η 1940 η Ελλάδα δεν θα υπήρχε σήμερα , σκεφτείτε , ΤΣΙΠΡΑ – ΠΑΚΗ – ΙΕΡΩΝΥΜΟ και οι συν αυτών

  2. Η Καλαμάτα με τον Σαμαρά, και τα αδέρφια μας τους Αλβανους! Ουστ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ, ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!

  3. Τα καλαματιανα ως συνηθως ρουφανε με hoover τα παντα.

  4. Μεσσήνιοι………..και ιδιαίτερα Καλαματιανοί, γλύφτες, θεσάκηδες του δημοσίου ! ! ! Για να τακτοποιηθούν στο δημόσιο φίλαγαν ……..κατουρημένες ποδιές και ήταν του ” σφάξε με αγά μου να αγιάσω ! ! ! “.
    Πήγε ο Πάκης και είμαι σίγουρος, γιατί τους ξέρω καλά, ότι έσμπρωχνε ο ένας τον άλλον ποιος θα πρωτοδώσει το χέρι στο μεγάλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Ρε ουστ από εδώ, σκυφτούληδες, τσανακογλύφτες, άντε τώρα να καλλιεργήσετε το ξεχωριστό Μεσσηνιακό προϊόν.

  5. Τι δουλεια, εχει ρε, ο `Οβ`ριος, που αναβει, τις επταφωτες και εννιαφωτες λυχνιες, στην Ανασταση;;; Ποσο χαμηλα, θα πεσουμε, ακομη;;; Κοροιδια, τεχνασματα, ψεμματα, μπορει να τα χρησιμοποιησει, ο οβ`ριος, για να ξεγελασει, τους Ελληνες, λεει το Ταλμουδ. Και αυτο, κανει και κανουν, απαντες. Δεν θα πρεπει λοιπον, να πληροφορηθουν, οι Ελληνες, οτι κυβερνωνται, απο δαυτους;;; Αλλα θα μου πειτε. Απο ποιον, θα το μαθουν;;; Απ` αυτους, που δημοσιευουν, περσινα ξυνα σταφυλια, χωρις αντικρυσμα, για να δειξουν οτι και καλα, πολεμουν, το συστημα;;; Ισα, ρε! Θελει, να` σαι λερα, για να κυβερνας, γαλερα! Και καποιοι, δεν ειναι. Δυστυχως, σε τα μας.

  6. γύφτουλες γλύφτες! Τα 400 χρόνια ήταν τυχαία;;;;; Έτσι προσκυνούσαν και επι τουρκοκρατίας αυτούς που παρίσταναν τους Έλληνες που συνεργάζονταν με τον εχθρό!

  7. να χαθείτε που δεχεστε τον μασονο προδοτη…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Comments are closed.